Xvipes Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα, στέλνω να δω πόσο γενικό είναι το πρόβλημα με τον ΟΤΕ στη περιοχή Πολύδροσο στο Χαλάνδρι/Μαρούσι. 3η μέρα πλέον και ενώ συγχρονίζει το router κανονικά δεν παίρνει ip. Στα logs του fritzbox μου λέει: PPPoE error: Timeout. και The quality of the signal is being impaired by incorrect cabling. Please make sure that your line does not include any branching or multi-distributors. The branch is 10 meters long. It is impairing the transmission rate by around 10760 kbit/s. Παίρνω το 13788 και μου λένε ότι σήμερα θα φτιάξει(από προχθες), σήμερα τους λέω αν τελικα δε φτιάξει σήμερα θα πάει για Δευτέρα και μου λένε ναι! Τι να πω, από αυτά που γνωρίζω όλη η περιοχή εδώ έχει πρόβλημα. Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας πει εδώ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 δυσκολο να ειναι γενικο το sync no ip αφου σε καθε kv υπαρχει και αλλο dslam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Το πρόβλημα έφτιαξε τελικά. Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι έσπασε ένας σωλήνας νερού και το προκάλεσε αυτό. Γενικό στη περιοχή ήταν από όσο ξέρω και από άλλους που μένουν κοντά εδώ που δεν είχαν καν ΟΤΕ. Τέλος καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 58 minutes ago, Xvipes said: Το πρόβλημα έφτιαξε τελικά. Από τον ΟΤΕ μου είπαν ότι έσπασε ένας σωλήνας νερού και το προκάλεσε αυτό. Γενικό στη περιοχή ήταν από όσο ξέρω και από άλλους που μένουν κοντά εδώ που δεν είχαν καν ΟΤΕ. Τέλος καλό. sync no ip και σωληνας νερου.....εκτος αν κοπηκε ινα που πηγαινει προς τον κορμο οποτε ναι στεκει ολο αυτο.συγχρονιζες διοτι εβλεπες το dslam αλλα δεν εφτανες στον κορμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xvipes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 hours ago, poulinos said: sync no ip και σωληνας νερου.....εκτος αν κοπηκε ινα που πηγαινει προς τον κορμο οποτε ναι στεκει ολο αυτο.συγχρονιζες διοτι εβλεπες το dslam αλλα δεν εφτανες στον κορμο Έτσι μου είπαν από ΟΤΕ, ευχαριστώ για την εξήγηση μιας και ήθελα να κτλβω τι ακριβώς έπαιζε που ενώ συγχρόνιζε δεν είχα ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 On 29/11/2020 at 20:43, Xvipes said: Έτσι μου είπαν από ΟΤΕ, ευχαριστώ για την εξήγηση μιας και ήθελα να κτλβω τι ακριβώς έπαιζε που ενώ συγχρόνιζε δεν είχα ip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα