Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με τα Win10 δεν μου εμφανίζει του δίσκους (HDD) στον Υπολογιστή... δεν τα ξέρω πολύ καλά τα Win10 και γ'αυτο θα ήθελα αν μπορείτε να με βοηθήσετε να τους εμφανίσω. Θα σας έχω κάτι φωτογραφίες.Οι δίσκοι είναι 3 ο ένας είναι στα 320GB (HDD) είναι παρτίσιον στα δύο, έχει φωτογραφίες μου και προγράμματα ,ο άλλος είναι στο 1ΤΒ (HDD) και ο τρίτος είναι ο κυριότερος στα 300GB (HDD) που έχει μέσα MP3 κοντά γεμάτος.Στην φωτογραφία που είναι στην Διαχείριση Συσκευών από ότι βλέπετε του δείχνει... Θα ήθελα να με βοηθήσετε.... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Προφανώς θα τους δείχνει και στο Disk Management (diskmgmt.msc) ή WIN+X >> Disk Management Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Τι πρέπει να κάνω να μου του εμφάνιση στον Υπολογιστή (εικονίδιο) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
htaccess Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πως τους έχεις συνδεδεμένους πάνω στο σύστημα ? Με usb ? "μεσολαβεί" usb hub ? έχεις φορτώσει το σύστημα με πολλές περιφεριακές συσκευές usb ? Δοκίμασε έναν έναν δίσκο, μόνο ένα καλώδιο usb από το δίσκο στο pc και τίποτα άλλο (+ τροφοδοσία αν έχει). Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από htaccess Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μισό να σου στείλω φωτογραφία πως τους έχω συνδεδεμένους πάνω στο σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Πάνε στο disk management όπως λέει και πιο πάνω κάποιος και βάλε και drive letter αν δεν έχει...πχ E,F,G γιατί δεν θα τον εμφανίζει διαφορετικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Έτσι τους έχω τους δίσκους,αλλά να σας πω την αλήθεια στην αρχή το 320GB το διάβαζε δλδ τον έδειχνε στον Υπολογιστή μετά όταν πήρα τον 1ΤΒ να τον κάνω παρισιον στα δύο και να βάλω τα mp3 και τις φωτογραφίες μου γιατι ο 300αρις που έχει τα mp3 είναι παλιός από το 2006 και είπα να τα πάρω από αυτόν τον δίσκο... Και τώρα δεν μου δείχνει κανέναν δίσκο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Element™ είπε Έτσι τους έχω τους δίσκους,αλλά να σας πω την αλήθεια στην αρχή το 320GB το διάβαζε δλδ τον έδειχνε στον Υπολογιστή μετά όταν πήρα τον 1ΤΒ να τον κάνω παρισιον στα δύο και να βάλω τα mp3 και τις φωτογραφίες μου γιατι ο 300αρις που έχει τα mp3 είναι παλιός από το 2006 και είπα να τα πάρω από αυτόν τον δίσκο... Και τώρα δεν μου δείχνει κανέναν δίσκο.... Διαχείριση δίσκων, γράμμα δίσκου. Δώσε τους γράμματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το έκανα αλλά δείτε... Δεν μου τους βγαζει τους αλλους δισκους Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από Element™ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Element™ είπε Το έκανα αλλά δείτε... Μήπως έχεις πάνω και κάποιον NVME; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι δεν έχω NVMe 12 λεπτά πριν, snbblp είπε Μήπως έχεις πάνω και κάποιον NVME; Όχι δεν έχω NVMe Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από Element™ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 RAID βλέπω, ελπίζω να μην έγινε κάτι κακό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, snbblp είπε RAID βλέπω, ελπίζω να μην έγινε κάτι κακό... Μην μου λες τέτοια τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Element™ είπε Μην μου λες τέτοια τώρα... Ασε να μιλήσουμε πρώτα, και τα πορίσματα μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Element™ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, snbblp είπε Ασε να μιλήσουμε πρώτα, και τα πορίσματα μετά. Οκ φίλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα