tikei Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Tracking απο που λαβατε? δεν μου εχει ερθει ΤΙΠΟΤΑ
vargas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, tikei είπε Tracking απο που λαβατε? δεν μου εχει ερθει ΤΙΠΟΤΑ Μίλησα με την gsa κ μου το δώσαν
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ μόλις παρέλαβα, είχα πάρει εσώρουχα σε XL (το θυμάμαι και το λέει στην επιβεβαίωση κιόλας) και μου ήρθαν XXL όλα... Wtf
Jorvik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 49 λεπτά πριν, Dinos_12345 είπε Εγώ μόλις παρέλαβα, είχα πάρει εσώρουχα σε XL (το θυμάμαι και το λέει στην επιβεβαίωση κιόλας) και μου ήρθαν XXL όλα... Wtf Πες μου οτι ειναι μαυρα..... Γιατι εγω που ειχα αγορασει μαυρα XXL εφαγα ακυρο 🤣 και μου στελνουν τα 3colore.
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Jorvik είπε Πες μου οτι ειναι μαυρα..... Γιατι εγω που ειχα αγορασει μαυρα XXL εφαγα ακυρο 🤣 και μου στελνουν τα 3colore. Μαύρα είναι. Δεν έχω θέμα να τα κρατήσω όμως από τον Μάιο έχω χάσει 13 κιλά και συνεχίζω να κατεβαίνω.
Jorvik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 2πλη ντροπη σου. Και επειδη χανεις κιλα και επειδη μου πηρες τα μαυρα XXL. 😋 Μπραβο για το κουραγιο σου μες στην καραντινα να κανεις και διατροφη.
Phoenix7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις που έχω συναντήσει σε eshop. Δεν απαντάνε στα email, τους ζήτησα κωδικό αποστολής από 2 παραγγελίες για το αν στάλθηκαν και η απάντηση ήταν έχουν σταλεί με ACS, ούτε κωδικούς αποστολής ούτε τίποτα. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση
tikei Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Phoenix7 είπε Από τις χειρότερες εξυπηρετήσεις που έχω συναντήσει σε eshop. Δεν απαντάνε στα email, τους ζήτησα κωδικό αποστολής από 2 παραγγελίες για το αν στάλθηκαν και η απάντηση ήταν έχουν σταλεί με ACS, ούτε κωδικούς αποστολής ούτε τίποτα. Από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση Εγώ παντως τους κάλεσα και ηταν πολύ εξηπηρετικοί.. και εγώ είχα 2 παραγγελίες.. μου είπαν πότε έφυγαν από αυτούς αφού μου έδωσαν τα trackings της ACS τους κάλεσα εχθές και παρέλαβα εχθές το μεσημέρι τυχαία, αφού ήταν ήδη με το courier τα πακέτα 1
Deathmace Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από Deathmace
moredread Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 XL φόρμα αντι κολάν...μυστήριο, παρέλαβα.
vargas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ παρέλαβα σήμερα από τα κεντρικά της acs .Πολύ καλη.εφαρμογη κ ποιότητα btw . Κ σε αυτές τις τιμές τσάμπα οι φόρμες
Giorgos241 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Στις 27/11/2020 στις 1:29 ΜΜ, vargas είπε Υποτίθεται ότι υπάρχει από το 1974 . Την ήξερε κανείς ;; Από το 2018 κ μετα έχει κάνει το μπαμ Και για 44 χρονια καθοταν κατω απο εναν βραχο για να βγουν μπροστα με τον Γιαννη... Εχουν καλα πραγματα. Μου ειχε δωθει φουτερ και μπορω να πω οτι ηταν σχετικα ζεστο αλλα μετα απο κανενα χρονο (οπως και Lonsdale που ειχα) ειχε ξεφτυσει
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Nick44tnt είπε Έχουν ξανα-ανοίξει οι εκπτώσεις αν και από ότι είδα δεν υπάρχουν πολλά νούμερα. Εγώ πάντως πρόλαβα 50% σε ολα οπως λεει ο τιτλος;
Ola150 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, matrixxx είπε 50% σε ολα οπως λεει ο τιτλος; Up to 50%
dchatz Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Τέλη Νοέμβρη παρήγγειλα 3-4 πραγματάκια και έστειλαν λίγες μέρες μετά email ότι ένα από αυτά δεν ήταν διαθέσιμο. Λέω ΟΚ, έτυχε, ζήτησα να στείλουν τα υπόλοιπα και πήρα refund αυτό που δεν είχαν. Τώρα έκανα πάλι παραγγελία 3 πράγματα και πάλι το ίδιο, ένα από αυτά δεν είναι πλέον διαθέσιμο (ευτυχως τωρα απάντησαν την ίδια μέρα). Εντάξει 2 στις 2 το ίδιο έτυχε; βάζουν κράχτες; τι γίνεται; Παρεπιπτόντως και τις 2 φορες αυτό που δεν ήταν διαθέσιμο ήταν αυτό με την καλύτερη τιμή. Ζήτησα να ακυρωθεί συνολικά η παραγγελία και δε ξαναψωνίζω από εκεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα