Akenaten Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καλημέρα σε όλους, Δε γνωρίζω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για το post μου ή αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει αλλά δεν έχω αλλού να απευθυνθώ. Αν γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει αλλού, ευπρόσδεκτος. Έχω υποτίθεται συμβόλαιο 2 ετών με την Forthnet (έκανα ανανέωση πακέτου τηλεφωνικώς) και για να μην τα πολυλογώ, μου σκάσανε επιπλέον χρεώσεις τις οποίες δεν (θυμάμαι) να γνώριζα, ενώ οι ίδιοι ισχυρίζονται πως πρέπει να ήμουν ενήμερος. Για να είμαι ενήμερος λοιπόν, ζήτησα την ηχογράφηση της κλήσης που έγινε η ανανέωση και η υποτιθέμενη αναφορά αυτών των χρεώσεων. Ε λοιπόν, η ηχογράφηση 1 μήνα μετά ακόμα έρχεται και λέω τώρα. Αν σπάσω από την Forthnet και πάω σε άλλη εταιρία ενώ τρέχει το συμβόλαιο, θεωρητικά θα πρέπει να πληρώσω "πρόστιμο" 200+ ευρώ. Αλλά η μόνη απόδειξη ότι έχω συμφωνήσει σε αυτή τη διετή σύμβαση είναι η ηχογράφηση την οποία δε μου στέλνουν. Έχω περιθώρια να αποφύγω το πρόστιμο στην περίπτωση μου; Μπορώ να επικαλεστώ ώς υπεράσπιση ότι δεν μου αποστάλθηκε ποτέ η ηχογράφηση όταν την ζήτησα; Εν ολίγοις, υπάρχει περίπτωση να αλλάξω πάροχο γλυτώνοντας τα παρατράγουδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Akenaten είπε Καλημέρα σε όλους, Δε γνωρίζω αν εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για το post μου ή αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει να μου απαντήσει αλλά δεν έχω αλλού να απευθυνθώ. Αν γνωρίζει κάποιος να με κατατοπίσει αλλού, ευπρόσδεκτος. Έχω υποτίθεται συμβόλαιο 2 ετών με την Forthnet (έκανα ανανέωση πακέτου τηλεφωνικώς) και για να μην τα πολυλογώ, μου σκάσανε επιπλέον χρεώσεις τις οποίες δεν (θυμάμαι) να γνώριζα, ενώ οι ίδιοι ισχυρίζονται πως πρέπει να ήμουν ενήμερος. Για να είμαι ενήμερος λοιπόν, ζήτησα την ηχογράφηση της κλήσης που έγινε η ανανέωση και η υποτιθέμενη αναφορά αυτών των χρεώσεων. Ε λοιπόν, η ηχογράφηση 1 μήνα μετά ακόμα έρχεται και λέω τώρα. Αν σπάσω από την Forthnet και πάω σε άλλη εταιρία ενώ τρέχει το συμβόλαιο, θεωρητικά θα πρέπει να πληρώσω "πρόστιμο" 200+ ευρώ. Αλλά η μόνη απόδειξη ότι έχω συμφωνήσει σε αυτή τη διετή σύμβαση είναι η ηχογράφηση την οποία δε μου στέλνουν. Έχω περιθώρια να αποφύγω το πρόστιμο στην περίπτωση μου; Μπορώ να επικαλεστώ ώς υπεράσπιση ότι δεν μου αποστάλθηκε ποτέ η ηχογράφηση όταν την ζήτησα; Εν ολίγοις, υπάρχει περίπτωση να αλλάξω πάροχο γλυτώνοντας τα παρατράγουδα; Σπαζεις το συμβολαιο λογο επιπλεων χρεωσεων, και ασε αυτους να αποδειξουν οτι ησουν ενημερος και τις αποδεχτηκες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Akenaten Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, arispz είπε Σπαζεις το συμβολαιο λογο επιπλεων χρεωσεων, και ασε αυτους να αποδειξουν οτι ησουν ενημερος και τις αποδεχτηκες!!!! Το πρόβλημα είναι ότι δε θυμάμαι να είχα ενημερωθεί για αυτές. Αν τυχόν με είχαν ενημερώσει και σπάσω το συμβόλαιο, θα μπορούν να το αποδείξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα