kostasSTi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, panos7 είπε Εχω και IPS (Dell 24αρι) και VA (Eizo) και γνωριζω τις διαφορες των panel. To θεμα ειναι αν αξιζουν τα λεφτα τους. Για χρήση γραφειου με ενδιαφερει πιο πολυ. Θα μου πεις τι το θες το Dell; Ειναι και θεμα εμφανισης αλλα και εταιρείας. Αυτό σου εξηγώ. Αν δεν καταλαβαίνεις τις διαφορές δεν αξίζει να το πληρώσεις. Προφανώς η χρήση που κανείς δεν απαιτεί την ακρίβεια του ips, οπότε πας στο xiaomi που σηκώνει και περισσότερα hz. 1
hyperlost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις μου παρέδωσαν την παραγγελία μου. Την είχα ολοκληρώσει γύρω στις 12 το μεσημέρι και μόλις παρέλαβα. Με ενημέρωσε και τηλεφωνικώς το παιδί που μου την έφερε για να γνωρίζει αν θα είναι κάποιος στο χώρο παράδοσης. Μπράβο στο κατάστημα για την ομολογουμένως γρήγορη παράδοση 2
Mrgeorge Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, tryf3 είπε Πάντως ψιλομαπα οι προσφορές τους φέτος. Το ψιλό τι το θες ?
spipan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ο κόσμος ψωνίζει έτσι και αλλιώς οπότε... γιατί να βάλουν προσφορές
Sakiz105 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, spipan είπε Ο κόσμος ψωνίζει έτσι και αλλιώς οπότε... γιατί να βάλουν προσφορές υπάρχει έλειψη στοκ στα καλά μοντέλα για αυτό δεν βγαίνει τίποτα σοβαρό. Και το dell που έβγαλε το plaisio σκέψου το βρίσκαμε ήδη 60 ευρώ χαμηλότερα απότι στο εξωτερικό και τα διώχνουν επειδή από 1/1 δεν θα μπορούν να τα πουλήσουν καθώς αλλάζει ο νόμος στην ευρώπη περί energy efficiency. Από φεβρουάριο πάλι προσφορές σε οθόνες
Sakiz105 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε τι dead pixel policy εχουμε εδω? αν δεν κάνω λάθος είναι 3 bright 6 dead. Ωστόσο ΔΕΝ είμαι 100% σίγουρος επειδή είναι alienware και όχι S η Ultrasharp σειρά (πχ lg είναι 6 και 12)
denis_kos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Στα bright είναι σίγουρα στο 1. Για dead νομίζω είναι 5-6 όπως λέει ο Σάκης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα