xinas78 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Απο άποψη ταχύτητας παρήγγειλα μια andaseat 8 το απόγευμα και την αλλη μέρα την είχα σπίτι. Τώρα support και λοιπά δεν γνωρίζω αν και ήταν εξυπηρετικότατοι στο τηλέφωνο για πληροφορίες. Το κατάστημα τους είναι στο mall athens αν λέει κάτι αυτό..
Thrylos7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 σαν οθονη ειναι αξιοπρεπης και ας ειναι "παλια" . Καλο panel, τα 120hz επαρκη για τους πιο πολλους και gsync. Κατα τη γνωμη μου το μεγαλυτερο μειον ειναι οτι επειδη ειναι παλια+gsync σε δεσμευει σε nvidia καρτα γραφικων (εφοσον θες να εκμεταλεφτεις το adaptive sync). Ενω ας πουμε με την παραδοχη ηττας της nvidia το επομενο μοντελο 3420 και γενικα οι τελευταιες gsync επιτρεπουν και χρηση με AMD+freesync παρακαμπτωντας το ενσωματομενο gsync module. Τωρα και με την επανοδο της AMD στις καρτες γραφικων, αυτο και μονο ειναι λογος να μην την παρεις κατα τη γνωμη μου. 1
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αυτό να υποθέσω ότι παίζει ρόλο μόνο στα παιχνίδια;
Sakiz105 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sadako είπε Αυτό να υποθέσω ότι παίζει ρόλο μόνο στα παιχνίδια; ναι 16 λεπτά πριν, xinas78 είπε Απο άποψη ταχύτητας παρήγγειλα μια andaseat 8 το απόγευμα και την αλλη μέρα την είχα σπίτι. Τώρα support και λοιπά δεν γνωρίζω αν και ήταν εξυπηρετικότατοι στο τηλέφωνο για πληροφορίες. Το κατάστημα τους είναι στο mall athens αν λέει κάτι αυτό.. έχει κι θεσσαλονίκη στο μολ 1
xinas78 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, manolis940 είπε χαζή ερώτηση Το site δουλεύει ; δουλεύει. αφησε το να φορτώσει για λιγο αλλα δουλευει. είμαι μεσα αυτη την στιγμή
hyperlost Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε χαζή ερώτηση Το site δουλεύει ; Μου πήρε περίπου 45 λεπτά για να ολοκληρώσω μια παραγγελία. Λειτουργεί μεν, βγάζει error 2 με 3 φορές και πρέπει να ξεκινήσεις από την αρχή και αργεί πολύ να φορτώσει
dining_philosopher Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερόμουν για χρήση γραφείου (coding και επεξεργασία φωτογραφιών (ερασιτεχνικά)) και ήμουν έτοιμος να πάρω την Dell UltraSharp U3419W ή την καινούρια DELL P3421W. Mιλάμε για παρόμοια πάνελ ή υπάρχουν διαφορές από IPS σε IPS; Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από dining_philosopher
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε 8 bit panel αρα NO GO 2017 Πού ακριβώς επηρεάζει αυτό;
APPLEGEEK Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sadako είπε Πού ακριβώς επηρεάζει αυτό; για Lightroom Photoshop huge για gaming και γραφειο που8ενα 1
TSINE Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, spipan είπε Πηρα τη xiaomi εχει αρκετο glow bleed οπως θες πες το σε 4 σημεία φαίνεται μονο σε εντελώς μαύρο φόντο. Σε γενικές γραμμές η οθόνη είναι πολύ καλή, τώρα για τα 200Ε πάνω που λες είναι το ips panel to gsync και το brand. μάλλον δεν αξίζει κατ εμέ αλλά η διαφορά τους δικαιολογείται απόλυτα Εδώ monitor LG στον 800 και 900 ευρό έχουν bleed . Τι να κάνεις . Ίσως με ένα calibration να φτάσεις κάπου καλά . 1 ώρα πριν, spipan είπε Πηρα τη xiaomi εχει αρκετο glow bleed οπως θες πες το σε 4 σημεία φαίνεται μονο σε εντελώς μαύρο φόντο. Σε γενικές γραμμές η οθόνη είναι πολύ καλή, τώρα για τα 200Ε πάνω που λες είναι το ips panel to gsync και το brand. μάλλον δεν αξίζει κατ εμέ αλλά η διαφορά τους δικαιολογείται απόλυτα Εδώ monitor LG στον 800 και 900 ευρό έχουν bleed . Τι να κάνεις . Ίσως με ένα calibration να φτάσεις κάπου καλά .
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Βέβαια να σημειώσουμε ότι το θέμα είναι αν αξίζει σε αυτά τα λεφτά, έτσι; Γιατί κι εγώ σκάλωσα λίγο όταν είδα ότι βγήκε Δεκέμβριο του 17', αλλά το αντίστοιχο του 20' παίζει στα 1200€.. Έχω μπερδευτεί λίγο, κοιτάω μήπως μέσω γνωστού μπορώ να κόψω τιμολόγιο και να "ρίξω" την τιμή στα 400€...
manolis940 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, dining_philosopher είπε Mιλάμε για παρόμοια πάνελ ή υπάρχουν διαφορές από IPS σε IPS; Φυσικά και υπάρχει. IPS Panel βρίσκεις στα 100€ βρίσκεις και 900€ 1 ώρα πριν, panos7 είπε Χαζή ερώτηση αλλα θα την κάνω. Σε σχεση με την Xiaomi είναι πολυ καλύτερη; Αξιζει τα 200 ευρω παραπάνω; Κάθομαι αυτή την στιγμή στο monitor της Xiaomi. Δεν ξέρω αν είναι αντικειμενική η άποψη μου γιατί το πλήρωσα Αρχικά συγκρίνοντας τα δύο monitor μία βασική διαφορά είναι η καμπυλότητα όπου στην xiaomi είναι 1500R ενώ στο Dell τα 1900R. Οπότε έχει σημασία πόσο μακριά θα έχεις το monitor. Ωστόσο το 1500R ίσως να είναι και λίγο υπερβολικό. Νομίζω ότι είναι ο βασικός φταίχτης που στην άκρη τα χρώματα σκουραίνουν ελάχιστα και το καταλαβαίνεις στο άσπρο αρκετά. Αν κουνήσεις το κεφάλι σου φτιάχνει. Αυτό βέβαια σε ένα IPS πιθανών να μην είναι πρόβλημα. GSync vs FreeSync : Αν και η NVidia είναι συμβατή με FreeSync, σου δίνει όλες τις δυνατότητες της πάνω σε αυτό; Δεν το γνωρίζω. Οπότε ίσως χρειάζεται να ρίξεις μια ματιά στον εξοπλισμό σου sRGB: 121% στην Xiaomi 99% στην Dell Βέβαια αν δεν τα δεις από κοντά τα νούμερα πολλές φορές δεν λένε κάτι 144Hz Xiaomi 120Hz στην Dell. Πραγματικά αν κλειδώσεις σε αυτά τα Hz δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις ουσιαστική διαφορά οπότε ίσως και να μην υπάρχει λόγος να δώσεις σημασία. Στην αντίθεση αν και στα χαρτιά κερδίζει πάλι η Xiaomi , εκεί οι εταιρίες όλοι ξέρουμε ότι γράφουν ότι θέλουν. Αυτή την στιγμή που έριξα μια ματιά στο best Price κάνει 70€ λιγότερα και με 3ετή εγγύηση. Θεωρώ ότι μέχρι τα 400€ στα 450€ που θα βγει με μεταφορικά δεν ξέρω αν αξίζει η xiaomi Για όσους φοβούνται τις καμπύλες: - Μπορείς να δεις από μακρυά χωρίς να υπάρχει παραμόρφωση όταν κοιτάς την οθόνη ευθεία και όχι υπό γωνία. Το καλό με την Xiaomi είναι ότι η εργοστασιακή της βάση γυρίζει αρκετά προς οποιαδίποτε κατεύθυνση ( εκτός περιστροφή ) οπότε μπορώ να κάτσω στον καναπέ μου και να δω ταινία - Μπορείς να δουλέψεις χωρίς να σε "ζαλίζει" Έχω γράψει ήδη javascript και έχω διορθώσει κάτι Ε9 έχοντας ανοικτές σημειώσεις στην μία μεριά και το gsis στην άλλη, έχω κάνει και κάτι άλλες αιτήσεις με παρόμοιο τρόπο. ( ξέρω δεν κολλάνε τα επαγγέλματα αλλά εδώ μιλάμε για οθόνες ) 1
Sadako Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Παίδια μόλις τώρα έβαλα γνωστό μου να την πάρει με τιμολόγιο, και μου είπε ότι ενώ στο καλάθι την πρόλαβε διαθέσιμη, μόλις πήγε να πληρώσει (μετά κόπων και βασάνων λόγω των θεμάτων του site) του έβγαλε ότι μόλις εξαντλήθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα