Προς το περιεχόμενο

[ΟΘΟΝΗ] Dell ALIENWARE AW3418DW @ ExclusiveStore 499€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H παραπάνω οθόνη , οπως και αλλα προιοντα, βεβαια ειναι αμφιβολο αν θα καταφερει να παραγγειλει κανεις, το site σερνεται και σκαει asp error η σελιδα κατω κατω... μαλλον απλα να τα βλεπουμε ειναι :)

https://www.exclusivestores.gr/dell/black_friday.asp

Skroutz απο 988€

https://www.skroutz.gr/s/15075754/Dell-Alienware-AW3418DW-34-14-Curved-Gaming-Monitor.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως το site έχει σοβαρό θέμα. Από τα specs πάντως, αυτή είναι IPS (+24Hz λιγότερα). Τώρα αν αυτό αξίζει 200€ παραπάνω είναι υποκειμενικό νομίζω.

Βέβαια μιλάς για την Xiaomi στην τιμή της τελευταίας προσφοράς (που κι εγώ έχω το νου μου μπας και ξαναβγεί), γιατί αυτήν την στιγμή στο skroutz παίζει γύρω στα 450€, οπότε εκεί μιλάμε για 50€ διαφορά, προσωπικά αν έφτανε εκεί το μπάτζετ μου για οθόνη μάλλον θα πήγαινα για την Dell.

EDIT: Το κατάστημα γενικά δεν το έχω ξαναχρησιμοποιήσει, θεωρείται αξιόπιστο;

Επεξ/σία από Sadako
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panos7 είπε

Χαζή ερώτηση αλλα θα την κάνω. Σε σχεση με την Xiaomi είναι πολυ καλύτερη; Αξιζει τα 200 ευρω παραπάνω;

Πέρα από την εμφάνιση που σίγουρα είναι καλύτερη (κατά τη γνώμη μου πάντα), έχει IPS πάνελ γι'αυτό και είναι ακριβότερη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Πέρα από την εμφάνιση που σίγουρα είναι καλύτερη (κατά τη γνώμη μου πάντα), έχει IPS πάνελ γι'αυτό και είναι ακριβότερη.

Στην ουσια. Κερδιζεις κατι;

Σιγουρα ειναι θετικο το IPS αλλα αξιζουν τα 200 ευρω παραπανω (παντα σε συγκριση με τα 299) ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για γραφείο κάνει αυτή?
Είχα καταλήξει στην Dell UltraSharp U3419W  αλλά 200Ε+ δεν τα λες και λίγα.

Επεξ/σία από Damianpcb2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panos7 είπε

Στην ουσια. Κερδιζεις κατι;

Σιγουρα ειναι θετικο το IPS αλλα αξιζουν τα 200 ευρω παραπανω (παντα σε συγκριση με τα 299) ;

Αν δεν ξέρεις τι διαφορά έχει το VA με το IPS, τότε δε μπορείς να καταλάβεις αν αξίζει ή όχι. Το IPS έχει μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων και είναι γενικά ακριβότερο πάνελ, συνεπώς όταν συνδυάζεται με περισσότερα Hz τότε οι τιμές είναι πολύ υψηλές. 

Μόλις τώρα, Damianpcb2 είπε

Για γραφείο κάνει αυτή?
Είχα καταλήξει στην Dell UltraSharp U3419W    α αλλά 200Ε+ δεν τα λες και λίγα.

Για όλες τις δουλειές κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιζε στα 750-800 και ξαφνικά έχει 1000 ... :D ... Δεν είναι HDR , είναι native 100Hz IPS panel. Καλό πάνελ που δεν φτάνει το 950 της LG. Έχει κλείσει τον κύκλο ζωής του και δεν ξέρω αν αξίζει τα 500 
Ας αποφασίσει ο καθένας μόνος του. 

tftcentral dell_alienware_aw3418dw

rtings dell alienware aw3420dw

Επεξ/σία από zakailiou
Δημοσ.

Το κατάστημα είναι retail του εισαγωγέα. Πιο αξιόπιστο νομίζω δεν γίνεται. Και σε συναλλαγές που είχα μαζί τους (περιλαμβανόμενης και επιστροφής προιόντος) η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. 

• Like 2
Δημοσ.

Πηρα τη xiaomi εχει αρκετο glow  bleed οπως θες πες το σε 4 σημεία φαίνεται μονο σε εντελώς μαύρο φόντο.

Σε γενικές γραμμές η οθόνη είναι πολύ καλή, τώρα για τα 200Ε πάνω που λες είναι το ips panel to gsync και το brand.

μάλλον δεν αξίζει κατ εμέ αλλά η διαφορά τους δικαιολογείται απόλυτα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Αν δεν ξέρεις τι διαφορά έχει το VA με το IPS, τότε δε μπορείς να καταλάβεις αν αξίζει ή όχι. Το IPS έχει μεγαλύτερη πιστότητα χρωμάτων και είναι γενικά ακριβότερο πάνελ, συνεπώς όταν συνδυάζεται με περισσότερα Hz τότε οι τιμές είναι πολύ υψηλές. 

Για όλες τις δουλειές κάνει.

Εχω και IPS (Dell 24αρι) και VA (Eizo) και γνωριζω τις διαφορες των panel.

To θεμα ειναι αν αξιζουν τα λεφτα τους.

Για χρήση γραφειου με ενδιαφερει πιο πολυ. Θα μου πεις τι το θες το Dell; Ειναι και θεμα εμφανισης αλλα και εταιρείας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panos7 είπε

Εχω και IPS (Dell 24αρι) και VA (Eizo) και γνωριζω τις διαφορες των panel.

To θεμα ειναι αν αξιζουν τα λεφτα τους.

Για χρήση γραφειου με ενδιαφερει πιο πολυ. Θα μου πεις τι το θες το Dell; Ειναι και θεμα εμφανισης αλλα και εταιρείας.

αξίζει ναι

• Like 2
Δημοσ.

Εφόσον έχεις και IPS και VA μπορείς να μου πεις εσύ αν βλέπεις διαφορά σε χρήση γραφείου. Γραφείου όμως όχι Office και Web, κάποια άλλη εργασία.

Γιατί Κι εγώ είμαι με Dell IPS (10ετίας βέβαια) και στην Xiaomi σκάλωσα στο VA Panel, μη-έχοντας παρόμοια εμπειρία φοβήθηκα μήπως ξενερώσω. Και μέχρι να αποφασίσω εξαφανίστηκαν τα διαθέσιμα κομμάτια..

Βέβαια αν δεν ξαναβγει η Xiaomi στα 300€ τσάμπα μιλάμε...

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Sadako είπε

Από το κατάστημα έχει κανείς εμπειρία;

Είναι γνωστό και για τις προσφορές του κάθε Black Friday. Ουρές κάθε χρόνο στο Mall (που βρίσκεται) για τις προσφορές που ανακοινώνει από πριν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...