Savvas765 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sebu είπε Ποτε επεκταθηκε η εγγυση σε 5 χρονια?? Μάρτιο του 2018 σύμφωνα με αυτό https://kb.sandisk.com/app/answers/detail/a_id/20895/~/sandisk-ultra-3d-ssd-warranty-information και απ' ότι κατάλαβα ισχύει αναδρομικά και για αυτούς που αγοράστηκαν πιο πριν 1
Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) To θεμα ειναι αν η εγγυση επεκταθηκε αυτοματα απο την WD σε +2 χρονια ισως τους σωζω 😀 Ευχαριστώ για την πληροφορία. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από Sebu
Savvas765 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Το θέμα είναι αν αξίζει ο 860 evo τα 8€ διαφορά σε σχέση με τον 250αρη του θέματος
Sebu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Αν ρωτας εμενα και εχοντας αριστη εμπειρια απο τη Samsung ναι Επισης θεωρω κλασεις ανωτερο το Magician απο το αντιστοιχο αισχος της Sandisk που απλα η WD το αντεγραψε. Βασιζομενος ομως στην προσωπικη εμπειρια μικτης χρησης που δεν θα καταλαβω ποτε διαφορες των μιλισεκοντ ή του 1 δευτερολεπτου στην καθημερινη ταχυτητα λειτουργιας ενος ssd (αν δλδ ο Sandisk δυνητικα ειναι ταχυτερος απο τον Samsung). Γενικα αν ειμαι ευχαριστημενος απο μια μαρκα, φιρμα, μαγαζι σαν πελατης και καταναλωτης τιμαω και εμπιστευομαι τα προιοντα τους και δεν θα μπω ευκολα στη διαδικασια να ψαχτω να ψωνισω απο αλλο μαγαζι πχ για να κερδισω 5-10 ευρω αλλα να χασω την ησυχια του αν μου τυχει κατι στο Α μαγαζι ξερω οτι θα με καλυψουν χθες ενω στο αλλο μπορει να μην υπαρχει (μιλώντας για φυσικά καταστήματα/σκρουτζομαγαζα). Ομοιως αν με μια φιρμα ηλεκτρονικών/ηλεκτρικων ειμαι ευχαριστημενος δεν θα παω ευκολα σε μια αλλη με ιδια χαρακτηριστικα που δεν την εχω δοκιμασει ή βγηκε τωρα στην αγορα απλα επειδη μπορει να ειναι 5-10 ευρω φθηνοτερη (ή και παραπανω). Οσο περνανε τα χρονια και αναλογως τι ψαχνεις κανεις value ορισμενες φορες περισσοτερο το peace of mind και το κοστος ευκαιριας απο το οικονομικο. 2
thanosga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Ήρθε σε σας απόδειξη αγοράς μαζί με τον σκληρό δίσκο; Εδώ και μια εβδομάδα τους έστειλα email για να μου στείλουν την απόδειξη κι αυτοί κωφεύουν. Τι γίνεται με αυτούς στο Πλαίσιο; 1
imvrios Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, thanosga είπε Ήρθε σε σας απόδειξη αγοράς μαζί με τον σκληρό δίσκο; Εδώ και μια εβδομάδα τους έστειλα email για να μου στείλουν την απόδειξη κι αυτοί κωφεύουν. Τι γίνεται με αυτούς στο Πλαίσιο; Μη το παίρνεις προσωπικά. Και σε εμένα 2 μήνες προ του lockdown που τους ζήτησα μια απόδειξη για να πουλήσω εδώ μια οθόνη στις αγγελίες, αρχικά έκαναν 10 ημέρες, μου έστειλαν λάθος απόδειξη και τη σωστή μετά από ακόμα δύο εβδομάδες. Αυτά τα αιτήματα είναι, όπως δείχνει, η τελευταία προτεραιότητα του λογιστηρίου τους.
bc00l Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, thanosga είπε Ήρθε σε σας απόδειξη αγοράς μαζί με τον σκληρό δίσκο; Εδώ και μια εβδομάδα τους έστειλα email για να μου στείλουν την απόδειξη κι αυτοί κωφεύουν. Τι γίνεται με αυτούς στο Πλαίσιο; Πήρα εναν western digital 5tb στο black Friday, και σε μενα το στειλανε χωρις απόδειξη ! Καμιά απάντηση στο μαιλ που εστειλα για να μου στειλουν την απόδειξη...
thanosga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μια "μεγάλη" εταιρεία ταλαιπωρεί τους πελάτες της για πράγματα πολύ απλά. Η έκδοση απόδειξης είναι υποχρέωση του κάθε καταστήματος. Μέχρι και τα περίπτερα κόβουν αποδείξεις...
Doubt Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, thanosga είπε Ήρθε σε σας απόδειξη αγοράς μαζί με τον σκληρό δίσκο; Εδώ και μια εβδομάδα τους έστειλα email για να μου στείλουν την απόδειξη κι αυτοί κωφεύουν. Τι γίνεται με αυτούς στο Πλαίσιο; 30 λεπτά πριν, bc00l είπε Πήρα εναν western digital 5tb στο black Friday, και σε μενα το στειλανε χωρις απόδειξη ! Καμιά απάντηση στο μαιλ που εστειλα για να μου στειλουν την απόδειξη... Καταγγελία αρμοδίως για να "στρώσουν".
bc00l Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2η παραγγελία πλαίσιο στο black friday, ενα ps4 controller, βάλανε κανονικά απόδειξη... ελπίζω οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, θα προσπαθήσω επικοινωνία τηλεφωνικά πρωτα...
raul7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, bc00l είπε Πήρα εναν western digital 5tb στο black Friday, και σε μενα το στειλανε χωρις απόδειξη ! Καμιά απάντηση στο μαιλ που εστειλα για να μου στειλουν την απόδειξη... 3 ώρες πριν, thanosga είπε Ήρθε σε σας απόδειξη αγοράς μαζί με τον σκληρό δίσκο; Εδώ και μια εβδομάδα τους έστειλα email για να μου στείλουν την απόδειξη κι αυτοί κωφεύουν. Τι γίνεται με αυτούς στο Πλαίσιο; Μου φαίνεται πολύ δύσκολο το Πλαίσιο να στέλνει χωρίς απόδειξη.. Τσεκάρατε μήπως η απόδειξη ήταν διπλωμένη μαζί με το voucher της αποστολής; Μήπως ήταν εκεί και την πετάξατε μαζί με το κουτί, γιατί μου έχει τύχει να παραλάβω δέμα (δεν θυμάμαι από ποιο μαγαζί) και να είναι εκεί η απόδειξη. 1
thanosga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δεν έχω πετάξει τίποτα. Ο φάκελος είναι ακόμα εδώ. Η απόδειξη δεν είναι πουθενά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, thanosga είπε Δεν έχω πετάξει τίποτα. Ο φάκελος είναι ακόμα εδώ. Η απόδειξη δεν είναι πουθενά. Πριν κανενα χρονο που ειχα αγορασει κατι απο πλαισιο απο καταστημα μαλιστα, νομιζω οτι μου ειχαν στειλει και στο email μου την αποδειξη σε πραγματικο χρονο με την αγορα, εκτος απο την εκτυπωμενη που μου εδωσαν. Για κοιτα εκει. 1
lightname Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Κάτι έχει αλλάξει. Το Link στην αρχή αυτού του θέματος μου βγάζει 55 € (54.90) για τον μικρό (250 GB). Αν πάω κανονικά από το Πλαίσιο, μου βγάζει 32.90
thanosga Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, lightname είπε Κάτι έχει αλλάξει. Το Link στην αρχή αυτού του θέματος μου βγάζει 55 € (54.90) για τον μικρό (250 GB). Αν πάω κανονικά από το Πλαίσιο, μου βγάζει 32.90 Ήταν τιμές BF.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα