Chrisfm94 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Σορρυ που ισως πρηζω, αλλα εχω σε eshop point τον Kingston A400 480GB στα 41. Λετε καλυτερα να μην τον παραλαβω και να παρω αυτον στα 50; 1
Savvas765 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, helicoid είπε Γιατί ο μεν είναι λίγο μεγαλύτερος, έχει 5 χρόνια εγγύηση και/ή 400TB ΤΒW. Ο δε είναι λίγο μικρότερος, έχει 3 χρόνια εγγύηση και/ή 300TB TBW. Όλες οι μάρκες έχουν φθηνές σειρές, mainstream σειρές, premium σειρές, pro σειρές κτλ. Το οτι είναι η τάδε μάρκα απ'έξω δεν λέει τίποτα. Ειδικά όταν πλέον είναι όλα φασόν και πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα ίδια parts εσωτερικά. Γι'αυτό παραθέτεις συγκεκριμένα τεχνικά στοιχεία και δεν πετάς ένα γενικό κι αόριστο "ε τώρα δεν συγκρίνεται το αμερικάνικο με το κινέζικο". Γιατί έτσι δεν βοηθάς κανέναν στις αγορές του. Ε όχι και τα ίδια parts εσωτερικά...Μην μου πεις ότι η kingston βάζει πύλες όπως τις ίδιες πύλες v-nand της samsung. Το υλικό κατασκευής είναι διαφορετικό, οι έλεγχοι ασφαλείας είναι διαφορετικοί. Δεν υπάρχουν όλα στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν είναι ρούχα made in china να δεις την σύνθεση να πεις είναι ίδια. Το όνομα ΠΑΙΖΕΙ σημασία. Τέλος πάντων αν νομίζεις μπορείς να εμπιστευτείς τα δεδομένα σου σε οποιονδήποτε ssd με τα ίδια χαρακτηριστικά πάρε και ένα από το eBay στο 1/4 της τιμής. Εγώ μαζί σου. Sorry για το off-topic
serdakis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Για να βαζω games ειναι καλες οι ταχυτητες του 1TB του τιτλου?
techlink Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω τον 1ΤΒ ενα χρονο τωρα. Εχει γραψει 13.5ΤΒ και 4300 ωρες λειτουργειας. Ποτε δεν εχει κομπλαρει στα μεγαλα αρχεια που χρειαζεται να γραψω κατα καιρους για τη δουλεια. Smart status 100%, 0 προβληματα, reassigned sectors η οτιδηποτε αλλο. Ενας value for money SSD με τερατωδη εγγυηση για την τιμη του και την κατηγορια του. Αγοραστε αφοβα. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από techlink Διορθωση ορθογραφικου λαθους 2
GSpiraras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Savvas765 είπε Ε όχι και τα ίδια parts εσωτερικά...Μην μου πεις ότι η kingston βάζει πύλες όπως τις ίδιες πύλες v-nand της samsung. Το υλικό κατασκευής είναι διαφορετικό, οι έλεγχοι ασφαλείας είναι διαφορετικοί. Δεν υπάρχουν όλα στα τεχνικά χαρακτηριστικά, δεν είναι ρούχα made in china να δεις την σύνθεση να πεις είναι ίδια. Το όνομα ΠΑΙΖΕΙ σημασία. Τέλος πάντων αν νομίζεις μπορείς να εμπιστευτείς τα δεδομένα σου σε οποιονδήποτε ssd με τα ίδια χαρακτηριστικά πάρε και ένα από το eBay στο 1/4 της τιμής. Εγώ μαζί σου. Sorry για το off-topic Δεν έχεις ακριβώς δίκιο. Και η Kingston είναι επώνυμη εταιρία και οι συγκεκριμένοι δίσκοι έχουν την ίδια NAND (Toshiba/Sandisk). H διαφορά τους είναι ότι ο Ultra έχει DRAM cache Marvel controller ενώ ο Kingston είναι με Phison S11 cacheless. Οπότε ο Sandisk Ultra είναι γρηγορότερος και με πιο ισορόπημενη συμπεριφορά σε καταστάσης φορτίου. Αντίστοιχος του Α400 είναι ο Sandisk Plus που και αυτός δεν έχει RAM. Στην πράξη τώρα πιθανά οι διαφορές τους δεν είναι τόσο σημαντικές σε νορμάλ χρήση - για βαριά χρήση ούτως ή άλλως θα πρέπει να πας σε NVMe. Επίσης οι εταιρίες που βγάζουν Flash και SSD controller είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, για αυτό δεν θα βρεις πουθενά 500αρη δίσκο στο 1/4 της τιμής ούτε καν τους κινέζικους Kingdian, Kingspec κλπ. Απλά οι περισσότεροι παίρνουν το reference design του κάθε controller provider (πχ Phison, SMI, Marvell) με το ίδιο firmware οπότε είναι απλά κλώνοι. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, ge0rgi0s είπε Μεταφορικά δωρεάν από 35euro και πάνω Θενκς, εβαλα 33 λοιπον στον τιτλο αντι για 30.
drade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Σορρυ που ισως πρηζω, αλλα εχω σε eshop point τον Kingston A400 480GB στα 41. Λετε καλυτερα να μην τον παραλαβω και να παρω αυτον στα 50; Θα απαντήσει κάποιος γνώστης σε αυτό; Είμαι στο ίδιο δίλημμα. Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, drade είπε Θα απαντήσει κάποιος γνώστης σε αυτό; Είμαι στο ίδιο δίλημμα. Ευχαριστώ Ο Α400 είναι dramless (αρνητικό) με 2 χρόνια λιγότερα από τον Sandisk (αρνητικό) και 40 TBW λιγότερα (αρνητικό). Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από BlueBlood7 1 1
POUARO Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Σε σχεση με αυτον (για τον 500GB) ποιος ειναι καλύτερος? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/wd-ssd-blue-m2-sn550-nvme-500gb_3368904
drade Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Σίγουρα είναι πιο γρήγορος από κει και πέρα δεν έχω ιδέα. Πριν απο λίγες ώρες παρήγγειλα τον sandisk.. Στο πλαίσιο μπορείς να ακυρώσεις παραγγελία;
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, POUARO είπε Σε σχεση με αυτον (για τον 500GB) ποιος ειναι καλύτερος? https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/diskoi-ssd-hdd/wd-ssd-blue-m2-sn550-nvme-500gb_3368904 Το έγραψα και σε προηγούμενο post. Ο πιο γρήγορος από όλους είναι ο Crucial ΜΧ500 που βγαίνει και σε Μ.2. Αλλά οι Μ.2 ανεβάζουν παραπάνω θερμοκρασία απ ότι οι 2,5άρηδες και καλό είναι να πάρεις και μια ψυκτρούλα. Όχι ότι δεν αντέχει αυτή την θερμοκρασία. Προσωπικά στον μόνο που θα πήγαινα είναι ο 1ΤΒ του θέματος μιας και αξίζει σαν τιμή περισσότερο από όλους σε σχέση με Skroutz. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από BlueBlood7 1
vaggospro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Με 5 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον Crucial MX500 1TB απο Amazon.
papars Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, vaggospro είπε Με 5 ευρώ παραπάνω παίρνεις τον Crucial MX500 1TB απο Amazon. Αυτόν: https://www.amazon.de/-/en/Crucial-MX500-2-5-Inch-Internal-Silver/dp/B078211KBB Βγαίνει €91,25 με τα έξοδα αποστολής.
definitio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, papars είπε Αυτόν: https://www.amazon.de/-/en/Crucial-MX500-2-5-Inch-Internal-Silver/dp/B078211KBB Βγαίνει €91,25 με τα έξοδα αποστολής. 97,18€ εμφανίζει στη τελευταία σελιδα πριν την αγορα, μάλλον αναπροσαρμόζει τον ΦΠΑ Το ιδιο βγαινει περιπου απο το αγγλικό... Καλύτερη τιμη προσφέρει το Πλαίσιο, αλλα οχι και να γκρεμοτσακιστεις να αγοράσεις. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από definitio 1
papars Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, definitio είπε 97,18€ εμφανίζει στη τελευταία σελιδα πριν την αγορα, μάλλον αναπροσαρμόζει τον ΦΠΑ Το ιδιο βγαινει περιπου απο το αγγλικό... Καλύτερη τιμη προσφέρει το Πλαίσιο, αλλα οχι και να γκρεμοτσακιστεις να αγοράσεις. Ναι οι Γερμανοί έχουν ρίξει το ΦΠΑ στο 16% μέχρι τέλος έτους ... Για αγορά χωρίς ΦΠΑ το σύνολο για το MX500 1Tb είναι €74,13 + 5,26 = €79,39 Περίμενα καλύτερες τιμές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα