Προς το περιεχόμενο

SSD Sandisk 3D 250GB 33€ / 2TB 170€ @Plaisio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

O μικρος (250GB) μονο εχει διαφορα 10% απο την υπολοιπη αγορα, ισως και ο 2ΤΒ. Ο 2ΤΒ βεβαια να πουμε οτι πριν 4 ημερες ειχε 144€ τελικη με τα μεταφορικα για Ελλαδα 

Αφησα λοιπον μονο αυτους τους 2 στον τιτλο και προσθεσα και την απαραιτητη για τον τιτλο πληροφορια που ειναι οι 2  τιμες αυτων.

Μεσα αφησα και τα αλλα.

Το ερωτημα ειναι αν στον μικρο (250GB=30€)  εχει δωρεαν μεταφορικα, γιατι αν χρεωνει 3€ χαλαει λιγο το πραγμα και σε αυτον.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Το ερωτημα ειναι αν στον μικρο (250GB=30€)  εχει δωρεαν μεταφορικα, γιατι αν χρεωνει 3€ χαλαει λιγο το πραγμα και σε αυτον

Μεταφορικά δωρεάν από 35euro και πάνω

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πήρα απτο skroutz τον 500gb kingston νομίζω πως αξίζει παραπάνω ο SanDisk.Γιατί η τελική τιμή βγήκε στα 50ευρώ με τα μεταφορικά και αντικαταβολή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TypicalOS είπε

Εγω πήρα απτο skroutz τον 500gb kingston νομίζω πως αξίζει παραπάνω ο SanDisk.Γιατί η τελική τιμή βγήκε στα 50ευρώ με τα μεταφορικά και αντικαταβολή

Αν εννοείς τον Α400 παίζει στα 40.90€ από e-shop: https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa400s37-480g-ssdnow-a400-480gb-25-sata3-p-PER.346081

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fullthrottl3 είπε

Αξιζει ενω μπορεις να παρεις τον 860 evo με 10 ευρω παραπανω; Δε το λεω ειρωνικα

αναλογα την χρηση αλλα εγω 8α παρω M2 nvme

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Jason 93 είπε

Εξαντληθηκε ο 1tb

Οχι, δεν εξαντλήθηκε. Διαθέσιμο βγάζει, μπαίνει στο καλάθι κανονικά, διαθέσιμο δείχνει κι εκεί.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Jason 93 είπε

Εξαντληθηκε ο 1tb

Μόλις παρήγγειλα και εγώ έναν όποτε μάλλον υπάρχει ακόμα απόθεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, vgeorgis είπε

Χωρίς να ξέρω πολλά γιατι  ο 1ΤΒ του τίτλου στα 85 και όχι KINGSTON SA400S37/960G απο eshop στα 70 ?

Γιατί ο μεν είναι λίγο μεγαλύτερος, έχει 5 χρόνια εγγύηση και/ή 400TB ΤΒW. Ο δε είναι λίγο μικρότερος, έχει 3 χρόνια εγγύηση και/ή 300TB TBW.

1 λεπτό πριν, Savvas765 είπε

Καλά μην συγκρίνουμε αξιοπιστία SanDisk (δηλαδή της western digital) με kingston

Όλες οι μάρκες έχουν φθηνές σειρές, mainstream σειρές, premium σειρές, pro σειρές κτλ. Το οτι είναι η τάδε μάρκα απ'έξω δεν λέει τίποτα. Ειδικά όταν πλέον είναι όλα φασόν και πολλοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν τα ίδια parts εσωτερικά. Γι'αυτό παραθέτεις συγκεκριμένα τεχνικά στοιχεία και δεν πετάς ένα γενικό κι αόριστο "ε τώρα δεν συγκρίνεται το αμερικάνικο με το κινέζικο". Γιατί έτσι δεν βοηθάς κανέναν στις αγορές του.

Επεξ/σία από helicoid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...