georgenikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Οτι λέει ο τίτλος έχει διαφορες και εσωτερικού αλλα και εξωτερικού από 5 ευρώ https://www.volotea.com/el/flight-offers/december/ 2
NOODLE Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι μενω Σαντορίνη και ακύρωνε η εταιρια τελευταια μερα πτήσεις.. σε αλλους εστελνε email σε άλλους οχι . Γενικα μπάχαλο 3 1
ignome4 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Και μαζί μια δωροκαρτα στους συγγενείς από τον Μπούκουρα 1 1
panasim Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Σέβομαι ότι χρειάζονται το τάλιρο και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτή η η αηδία με τις φθηνές εταιρείες πρέπει να λάβει τέλος. 1 6
default Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Εχω μια απορια: ποιος θα μπει σε αεροπλανο φετος τον Δεκεμβριο εκτος εαν απειλειται η ζωη του, εχει βρει τον ερωτα της ζωης του, η ειναι διεθνης πρακτορας μυστικων υπηρεσιων?
Questioner Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, default είπε Εχω μια απορια: ποιος θα μπει σε αεροπλανο φετος τον Δεκεμβριο εκτος εαν απειλειται η ζωη του, εχει βρει τον ερωτα της ζωης του, η ειναι διεθνης πρακτορας μυστικων υπηρεσιων? Ο Ευτύχης ο Μπλέτσας. 1 1 1
GoS Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, default είπε Εχω μια απορια: ποιος θα μπει σε αεροπλανο φετος τον Δεκεμβριο εκτος εαν απειλειται η ζωη του, εχει βρει τον ερωτα της ζωης του, η ειναι διεθνης πρακτορας μυστικων υπηρεσιων? Εγώ, λόγω δουλειάς , κάποια πράγματα δεν γίνονται απομακρυσμένα.. Αποκλείεται να πετάξω με Volotea όμως 😛 2
fotisgate6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Για να μην βγούμε off topic, αν εξαιρέσουμε κάποιες καθυστερήσεις και έλλειψη ενημερώσεων, σε όλα τα υπόλοιπα είναι άψογη η εταιρεία. 4
jerry banana Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Επειδή δουλεύω στο χώρο να ξέρετε ότι και σε αυτό το τομέα ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις .Στη συντήρηση είμαι . 3
Konsmal Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Και εγω προ κοβιντ που έχω πετάξει 3 φορές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη εταιρεία. Προφανώς δεν έχει πολλά φρου φρου και αρώματα αλλά σε πάει με κανονικά αεροπλάνα και είναι ευγενικοί οι υπάλληλοι. 3
cris41 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, default είπε Εχω μια απορια: ποιος θα μπει σε αεροπλανο φετος τον Δεκεμβριο εκτος εαν απειλειται η ζωη του, εχει βρει τον ερωτα της ζωης του, η ειναι διεθνης πρακτορας μυστικων υπηρεσιων? Μην γράφουμε πράγματα που δεν ισχύουν.. Οι πτήσεις των 5€ δεν είναι μόνο για Δεκέμβριο.. Έχει και έως Σεπτέμβριο του 2021 που κοίταξα. Βέβαια σχεδόν πουθενά δεν υπάρχει 10€ πηγαινέλα αλλά και πάλι έχει εξαιρετικές τιμές. 3
GeorgeKalogeras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Επειδή δουλεύω στο χώρο να ξέρετε ότι και σε αυτό το τομέα ισχύει ότι πληρώνεις παίρνεις .Στη συντήρηση είμαι . Δεν πείθεις κανέναν! Υπάρχει ολόκληρη στρατηγική marketing πίσω από τις low cost εταιρείες. Αν δεν δούλευε δεν θα υπήρχαν τόσες. Τώρα είναι μια δυσκολη περίοδος για όλες. Αλλά μην ακούω βλακείες ειδικά για τον τομέα της συντήρησης όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει από τα αυστηρότερα πρωτόκολλα ασφαλείας παγκοσμίως για τις πτήσεις. Θα σου κάνει περικοπές από την άνεση, από τις αποσκευές, από το φαγητό και το νερό. Όχι από την συντήρηση. Αεροπλάνο είναι, όχι το γκολφ του καγκουρα. 13
Jason13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Παντως για 3-4 ατομα με 5€ δεν βρισκεις μαζι... Κλασικα το κανει η Volotea με 1-2 θεσεις ανα προορισμο ανα ημερα. Οσο για την συντηρηση και περι επικινδυνοτητας ειναι αστειο να τα συζηταμε για οποιαδηποτε αεροπορικη στην Ευρωπη. Ειδικα αυτη που ειναι αρκετα μεγαλη (τα καλοκαιρια) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις