Vasilis 07 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, mwv είπε Αναφερόμουν στην μεταπωλητική του αξία όχι σαν σφραγισμένο. Ενδεικτικά το note 8 το πήρα 700 σε υπερπροσφορά λίγων κομματιών πριν 2 χρόνια και 3 μήνες και τώρα πωλείται γύρω στα 200 ευρώ σε υπεράριστη κατάσταση. Δεν το φανταζόμουν γι' αυτο το λέω να είναι προετοιμασμένοι όσοι το πήραν. Α καλά, άμα μιλάμε για τα μεταχειρισμένα το χάσαμε. Πόσο δηλ. θες να πωλείται ένα κιν. 3ετίας (με exynos) που νομίζω δεν παίρνει και άλλα update ?
mwv Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ναι αυτο λέω σε αντίστοιχη θέση θα είναι κι αυτό και ακόμη χειρότερη. εγω δηλαδή στον εναμιση χρόνο ήθελα να αλλάξω κι όμως η μεταπωλητική αξία ήταν κάκιστη οπότε το παντρεύτηκα ...Άψογα πάει αλλά παίζει το ματάκι μου και στους νεότερους 😆
panos7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, mwv είπε Αναφερόμουν στην μεταπωλητική του αξία όχι σαν σφραγισμένο. Ενδεικτικά το note 8 το πήρα 700 σε υπερπροσφορά λίγων κομματιών πριν 2 χρόνια και 3 μήνες και τώρα πωλείται γύρω στα 200 ευρώ σε υπεράριστη κατάσταση. Δεν το φανταζόμουν γι' αυτο το λέω να είναι προετοιμασμένοι όσοι το πήραν. Σκεψου τι αρχικη ειχε το note 8 και τη αρχικη εχουν τωρα....Οποτε για μενα θεωρειται προσφορα. οτι θα πεσει, θα πεσει οπως γινεται με ολα τα πραγματα μαζικης παραγωγης.
Cvento Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Διαθέσιμο για αποστολή Διαβάζω στο site. Τι σημαίνει αυτό βέβαια δεν ξέρω σίγουρα με αυτά που ακούω.
Dimis6694 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Cvento είπε Διαθέσιμο για αποστολή Διαβάζω στο site. Τι σημαίνει αυτό βέβαια δεν ξέρω σίγουρα με αυτά που ακούω. Εγω έστειλα μια να δούμε.
spacestar Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) κι εγώ το τσίμπησα , thanks ts. οι πόντοι μπαίνουν άμεσα? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από spacestar
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αν το παρεις και με τιμολογιο να φανταστω ισχυει ακομα η απαλλγη ΦΠΑ?
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Παιδια ξερει κανεις για αυτο που ειπα. Σκεφτομαι να το προχωρησω αλαλ με νοιαζει η απαλλαγη. Το βαλα καλαθι, επελεξα τιμολογιο το πηγα μεχρι πριν τη πληρωμη αλλα δεν ειδα να αφαιρει το ΦΠΑ
majnun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μηπως να το πάρεις από Amazon για να μη μπλέκεις;
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Γιατι τι προσφορα εχει το αμαζον και δε θα μπλεξω? Ειδικα απο εξωτερικο θα κανει και κανα μηνα να ρθει. Αλλα για πες να ξερω
majnun Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αν εχεις επαγγελματικο λογαριασμό σου αφαιρεί αυτόματα το ΦΠΑ. Από αυτή την άποψη δε μπλέκεις. https://www.amazon.de/-/en/Samsung-Electronics-Galaxy-Note10-SM-N975FZSDDBT/dp/B07W81PVKT/ref=sr_1_23?dchild=1&keywords=galaxy+note&qid=1606487327&sr=8-23 1
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Out of stock γραφει. Φανταζομαι και ποιο ακριβο και θα χει και μεταφορικα? Επαγγελματικο λογσμο εκει περα πως κανεις
LaMereda Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, therock είπε Παιδια ξερει κανεις για αυτο που ειπα. Σκεφτομαι να το προχωρησω αλαλ με νοιαζει η απαλλαγη. Το βαλα καλαθι, επελεξα τιμολογιο το πηγα μεχρι πριν τη πληρωμη αλλα δεν ειδα να αφαιρει το ΦΠΑ Δοκίμασε από Πλαίσιο, νομίζω έχουν αυτοματοποιημένη διαδικασία που αφαιρεί τον ΦΠΑ μετά τον έλεγχο: https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/samsung-galaxy-note-10-256gb-4g-smartphone-aura-black_3287955 1
godjet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, mwv είπε προς ενημέρωση: για πολλες ώρες ήταν διαθέσιμο τώρα απο παραλαβές δεν ξέρω τι θα γίνει Κωτσόβολος είναι αυτός 😁 Λίγo να δώσω σε όσους το παρήγγειλαν ένα point, είναι ένα κινητό που θα το παντρευτείς γιατί θα πέσει τρομερά η τιμή του τόσο που θα λυπηθείς να το σκοτώσεις. Σε αντιστοιχη περίπτωση είχα πάρει το note 8 και σε εναμιση χρόνο η τιμή του έπεσε στο 1/3 οπότε πιστεύω οτι το παντρεύτηκα με καθολικό χριστιανισμό απαγορεύεται το διαζύγιο. 😆 Από το κακό στο χειρότερο πάμε.. κινητό ενάμιση χρόνου από τότε που το πρωτοείδα στην Αγγλία και πωλείται 600 ευρώ.. Νομίζω για να έχει κάποια καλή σχέση αγορας και μεταπώλησης ( του χρόνουπχ ) καλη τιμη θα ήταν 400 με 450 ευρω Τετοια εποχή του χρόνου θα βρίσκεται δυο μοντέλα πίσω οποτε θεωρώ πολύ γρήγορα θα πεσει η τιμη του στην αγορά σαν νέο η μεταχειρισμένο . Οι ναυαρχίδες στα κινητά έχουν αρχίσει και μοιάζουν ολο και πιο ασύμφορες εις βάρος μας 4 ώρες πριν, panos7 είπε Σκεψου τι αρχικη ειχε το note 8 και τη αρχικη εχουν τωρα....Οποτε για μενα θεωρειται προσφορα. οτι θα πεσει, θα πεσει οπως γινεται με ολα τα πραγματα μαζικης παραγωγης.
therock Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Παιδια και για να μη μπερδευτουμε η προσφορα ειναι για 4g σωστα? Επειδη απο οσο ξερω βγαινει και σε 5g που δε ξερω κιολας αν εχει και νοημα για τοσο νωρις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα