makzax Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρες! Μετά από πολλαααααα χρόνια αποφάσισα να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και λέω να πάω σε RYZEN 2600x. Η χρήση του θα είναι γενικής φύσης, δεν προσανατολίζομαι σε ένα μόνο πράγμα ούτε θέλω τρελές απαιτήσεις για παιχνίδια. (σκεφτόμουν και το 3400 με ενσωματωμένα γραφικά, αλλά οι επιδόσεις του 2600 είναι καλύτερες - απλά πρέπει να πάρω και μια αξιοπρεπή κάρτα). Επειδή βλέπω πολλές μητρικές B450 δυσκολεύομαι να καταλήξω κάπου. Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για την ASUS PRIME B450M-A που είναι φθηνή και καλή, αλλά βλέπω και την ASUS TUF B450M-PLUS GAMING που είναι στα 20 ευρώ παραπάνω αλλά δεν ξεχωρίζω κάποια ουσιαστική διαφορά. Τι θα προτείνατε; Επίσης, θα άξιζε να πάω σε Β550; Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από makzax
duffyduck Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) αυτη https://www.skroutz.gr/s/20121996/MSI-B450M-Pro-VDH-Max.html ή αυτη https://www.skroutz.gr/s/20085845/MSI-B450-A-Pro-Max.html Αν θες οπωσδηποτε Asus τοτε την TUF Προσοχη: οι B550 / X570 δεν υποστηριζουν επισημα την σειρα επεξεργαστων 2000 ή παλιοτερη. Ανεπισημα εχω δει να λειτουργουν και με σειρα 2000. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από duffyduck
makzax Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ, τις ξέρω τις συγκεκριμένες MSI αλλά για κάποιο λόγο δεν τις έχει στο eshop απ' όπου έχω αποφασίσει να πάρω τον υπολογιστή. (Θα παραλάβω συναρμολογημένο κουτί με τα βασικά και θα προσθέσω τα υπόλοιπα μόνος μου - δίσκους, περιφερειακά κλπ). Αρα να πάω καλύτερα στην ASUS TUF, έχω βάλει και κάρτα γραφικών αντίστοιχη ASUS TUF 1650 που την έχει σε προσφορά.
duffyduck Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παρε την TUF για σιγουργια. Δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα. Μια φορα θα αναβαθμισεις και θα το κρατησεις για μερικα χρονια. Νομιζω οτι, οπως και εγω, δεν θα κανεις καθε 1-2 χρονια αναβαθμισεις. Αντε καμια να αλλαξεις καρτα γραφικων ή δισκο ssd αν χρειαστει.
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι η Tomahawk που είναι εξαιρετική αλλά ανεβαίνεις σε χρήματα. Φρόντισε να τους πεις όταν στον συναρμολογήσουν να σου δώσουν όλα τα κουτιά μαζί με όλα τα παρελκόμενα. Δες και στο youtube τα παρελκόμενα έτσι ώστε να τσεκάρεις αν υπάρχουν όλα. Πολλές φορές έχει αποδειχτεί ότι λείπουν πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα