Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα ένα σύστημα για ένα φίλο εβαλα ένα 3200g μόνο για καμία ταινία κλπ χαζομαρούλες το θέλει , και δεν έχει ήχο από το HDMI και το βασικό δεν μου κατεβάζει drivers γραφικών η το amd software. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Msi B450M PRO-VHD max 

10Pro εβαλα 

απλα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα γραφικών .

κατεβαζω αυτό το AMD randeon software και δεν το κατεβάζει μου βγάζει ότι προέκυψε κάποιο σφάλμα 

Επεξ/σία από glxakias1990
Δημοσ.
3 ώρες πριν, glxakias1990 είπε

Msi B450M PRO-VHD max 

10Pro εβαλα 

απλα δεν έχω κάποιο πρόγραμμα γραφικών .

κατεβαζω αυτό το AMD randeon software και δεν το κατεβάζει μου βγάζει ότι προέκυψε κάποιο σφάλμα 

Κάνε έναν άλλον offline χρήστη (αλλά admin) και μπες σε αυτόν, άσε να κάνει όλα τα windows update και τα optional που έχει. Και δοκίμασε να περάσεις τους chipset drivers. Και εμένα στης μάνας μου το έκανε αυτό και τελείως τυχαία έτσι το ανακάλυψα, όταν είχα φτιάξει έναν χρήστη για εμένα κάποιες μέρες που δεν είχα υπολογιστή. Και τους πέρασε.

Επίσης πάσα από αυτά, θα ρωτήσω κάτι χαζό η οθόνη σας έχει ηχεία?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

η οθόνη σας έχει ηχεία?

Εγώ ήθελα να τον ρωτήσω αν το HDMI του είναι από v2 και πάνω, αλλά αφού δεν μπορεί να εγκαταστήσει το driver, κάτι άλλο φταίει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Εγώ ήθελα να τον ρωτήσω αν το HDMI του είναι από v2 και πάνω, αλλά αφού δεν μπορεί να εγκαταστήσει το driver, κάτι άλλο φταίει.

Ρώτησα γιατί είχε πολύ γέλιο με μια χαζομάρα που έκανα όταν δούλευα Ισπανία. Πήρα μια οθόνη την συνδεσα στο laptop και ενώ διάλεγα πχ την έξοδο του hdmi δεν άκουγα τπτ γιατί δεν είχε ηχεία η οθόνη που είχα πάρει, ένιωσα λίγο χαζός γιατί δεν το είχα ψάξει,ήταν γρήγορη αγορά αλλά δεν με πείραζε γιατί είτε άκουγα από του laptop ή από το headset μου. Οπότε είπα να το ρωτήσω μπας και..

Αλλά είχα το ίδιο θέμα με τον άνθρωπο και το έλυσα έτσι όπως έγραψα, δε ξέρω γιατί δεν έμπαινε από τον κανονικό microsoft χρήστη της μητέρας μου και μπήκε από τον offline απλό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχάριστο πολύ , λίγο από εδώ λίγο από εκεί το εκανα , εκαναν bios update ένα για audio και ένα για graphics .

Και μετά τσουπ έτοιμο !!!!!

Και ναι το καλώδιο είναι άριστο με αυτό βλέπω ταινίες σε 4κ 😄 και η Τηλεόραση έχει ηχεία 😄😄😄 

Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά για την άμεση βοήθεια !!!

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...