Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nikos1982 είπε

αν ειναι νοκτουα λογικα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα ουτε το 3258.οποτε αν οντος την εχεις δεν θα εχεις προβλημα και με τον 4790

Δεν έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία, αλλά στο overclock κάνει θόρυβο που μετά από λίγο καταντάει ενοχλητικός. Αν είναι με το 4790 να είναι έτσι μήπως είναι καλύτερα να πάω σε πιο καλό σύστημα.

Δημοσ.

Xeon locked, 4770 & 4790 locked δεν εχουν προβλημα. Ισα - ισα που:
αν ασχοληθεις λιγα λεπτα μονο θα τους εχεις και undervolted μετα!
😎

9 λεπτά πριν, MyWSP είπε

Δεν έχω πρόβλημα με τη θερμοκρασία, αλλά στο overclock κάνει θόρυβο που μετά από λίγο καταντάει ενοχλητικός.

Μπορεις πολυ απλα να ελεγξεις τις στροφες του ανεμιστηρα => θορυβος εξαφανιζεται κατα το δοκουν! 😎

• Like 2
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, MyWSP είπε

Ψύκτρα έχω ήδη μια αρκετά καλή. 

Για τον ΧΕΟΝ ούτε λόγος?

Ναι στον Xeon λογικά θα ειναι καλύτερος από τους απλούς Ιντελ. Κατα τα λεγόμενα της έχουν instructions να αποδίδουν περισσότερο στα data base.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, duffyduck είπε

Αυτη η σελίδα ξέμεινε από φράγκα τί έγινε?? Τι look είναι αυτό? Βγαλμένο από τα 90s..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nick0lis είπε

100€ στον 4790 δεν αξίζει, χρειάζεται και ακριβή ψύκτρα ( ο φούρνος) 

θα προτιμούσα ένα  Ryzen pro 4350G με οικονομική μητρική και φτηνές μνήμες. 

Ποιος φούρνος, έχω 4790 με arctic freezer duo που κάνει 35-40 ευρώ και σε full load πάνω από 56c δεν πάει. Φυσικά παίζει ρόλο και το κουτί αλλά πόσο να φτάσει? 65 το πολύ? Άμα δεν έχεις καλό airflow.. Άμα έχεις υδρόψυξη δεν το συζητάμε καν..

Για μένα μια χαρά αξίζει ο 4790 και κρατάει και καλά ακόμα για ότι και να κάνεις, δεν μου έχει ζοριστεί από κάτι.

Γράψε λάθος, 57c! 😛 + Ότι έχω τα fans και του cooler και του κουτιού να δουλεύουν σε χαμηλές στροφές για να μην ακούγονται μέχρι τα 65c.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από XristosSp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...