Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Έχω ένα G3258 με 8GB και επειδή τρέχω κάτι βάσεις δεδομένων με κινητά αθροίσματα κολλάει το σύμπαν. Από ότι καταλαβαίνω οι επιλογές είναι δυο, η μία να αναβαθμίσω μόνο τον επεξεργαστή και η δεύτερη να πάρω ένα νέο συνδυασμό CPU, MB, RAM. Θα προτιμούσα εφόσον δεν "καίγομαι" με τους υπολογιστές να πάρω το πρώτο αλλά αναρωτιέμαι πως συγκρίνονται οι αποδόσεις τους και αν έχει πραγματικά νόημα να δώσω 300-400€ αντί για ~100€.
Επίσης ο 4790 έχει σοβαρές διαφορές με 4690 ή XEON? Δεν με νοιάζει το 1 FPS προφανώς, αλλά να τρέχει τη βάση σωστά. Με αυτό που έχω τώρα overclocked πιάνω το 95% για πλάκα...

Δημοσ.

παιζει να θελεις και μνημη,μονο επεξεργαστη δεν θα σε φτανει.τα 8 γιγα ειναι λιγα εχω την εντυπωση  για αυτο που κανεις.

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MyWSP είπε

Καλησπέρα παίδες,

Έχω ένα G3258 με 8GB και επειδή τρέχω κάτι βάσεις δεδομένων με κινητά αθροίσματα κολλάει το σύμπαν. Από ότι καταλαβαίνω οι επιλογές είναι δυο, η μία να αναβαθμίσω μόνο τον επεξεργαστή και η δεύτερη να πάρω ένα νέο συνδυασμό CPU, MB, RAM. Θα προτιμούσα εφόσον δεν "καίγομαι" με τους υπολογιστές να πάρω το πρώτο αλλά αναρωτιέμαι πως συγκρίνονται οι αποδόσεις τους και αν έχει πραγματικά νόημα να δώσω 300-400€ αντί για ~100€.
Επίσης ο 4790 έχει σοβαρές διαφορές με 4690 ή XEON? Δεν με νοιάζει το 1 FPS προφανώς, αλλά να τρέχει τη βάση σωστά. Με αυτό που έχω τώρα overclocked πιάνω το 95% για πλάκα...

πόσο μεγάλη είναι η βάση?

μπορείς να την σηκώσεις όλη σε μνήμη? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, nick0lis είπε

100€ στον 4790 δεν αξίζει, χρειάζεται και ακριβή ψύκτρα ( ο φούρνος) 

θα προτιμούσα ένα  Ryzen pro 4350G με οικονομική μητρική και φτηνές μνήμες. 

Ψύκτρα έχω ήδη μια αρκετά καλή. 

Για τον ΧΕΟΝ ούτε λόγος?

Επεξ/σία από MyWSP
Δημοσ.

και μια ακόμα ερώτηση. Ο G3258 overclocked λυσομανάει σε θόρυβο (προφανώς η ψύκτρα). Αυτό μπορεί να αποφευχθεί σε νέα σύνθεση? Δουλεύω πολλές ώρες στο pc και είναι επίσης βασικό...

Δημοσ.

αν ειναι νοκτουα λογικα δεν θα επρεπε να εχεις προβλημα ουτε το 3258.οποτε αν οντος την εχεις δεν θα εχεις προβλημα και με τον 4790

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...