Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους να σας πω και γω την εμπειρία μ από το ftth. Κάνω αίτηση 29/04 στη Λάρισα cosmote και μετά από 100+ τηλέφωνα και απειλή να καλέσω το συνηγορο καταναλωτή Οκτωβρίο γίνεται η εγκατάσταση με μια μικρή λεπτομέρεια... Δεν είχα internet... Το pon του huawei τρεμοεπαιζε. Μετά από αλλά 100 τηλέφωνα και ενώ μου έλεγαν αναμονή μπουχτισα και έφυγα. Υπέγραψα wind. Δεν μπορώ να πω γρήγορα ήρθε εξοπλισμός, προχθές μου ενεργοποίησα την υπηρεσία αλλά μαντέψτε ξανά το pon αναβοσβήνει και το λαμπάκι του zyxel πάλι κόκκινο!!!!! Και αυτή τη φορά λόγω φορητοτητας είμαι 3 μέρες χωρίς καθόλου γραμμή καθώς η προϋπάρχουσα adsl της cosmote καταργήθηκε.... Καμία ιδέα κάποιος???? Δεν την παλεύω άλλο... Μήπως είναι καμιά ρύθμιση στο zyxel?? 

Δημοσ.

όχι, η φορητότητα δεν είναι κάτι απλό, τραβάει μέρες. Με megabyte την έβγαλα αρκετό καιρό μέχρι να με συνδέσουν.

Υ.Γ. Μην βάλεις στο μάτι σου την οπτική μην πάθεις έγκαυμα οφθαλμού. Το φως της οπτικής δεν είναι ορατό αλλά είναι πολύ ισχυρό!

Δημοσ.

Καλημέρα ίσως δεν το διασαφηνησα καλά. έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία, πέρασαν οι μέρες π πρέπει για φορητοτητα. Αλλά πάλι έχω έχω το ίδιο θέμα. Pon led στο huawei αναβοσβήνει και στο router όλα green εκτός από το Internet 

Δημοσ.
On 27/11/2020 at 02:58, Pokemon640 said:

όχι, η φορητότητα δεν είναι κάτι απλό, τραβάει μέρες. Με megabyte την έβγαλα αρκετό καιρό μέχρι να με συνδέσουν.

Υ.Γ. Μην βάλεις στο μάτι σου την οπτική μην πάθεις έγκαυμα οφθαλμού. Το φως της οπτικής δεν είναι ορατό αλλά είναι πολύ ισχυρό!

αρκετα δυσκολο να κανει ζημια εκτος αν κοιταει για πολυ ωραααα.εκτος απο τα sfp των dwdm που ειναι αρκετα πιο δυνατα.

αλλα ναι οτι πολλλοι κοιτανε λες και θα δουν 1310 nm ,1550 nm κτλ ειναι αφασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...