Προς το περιεχόμενο

software gia na ftiaxo 1 autorun.exe

olympos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να φτιαξω ενα autorun.exe που να ανοιγει pps αρχεια.

Ξερετε πως;

Ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι θέλεις να φτιάξεις ένα CD με παρουσίαση που θα ανοίγει με το που θα μπει το δισκάκι στο drive, πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριλάβεις μέσα στο CD και ένα Power Point Viewer, ώστε να εκτελείς αυτόν με αναφορά στο .ppt αρχείο που τελικά θέλεις να τρέξει.

Δημοσ.

κατεβασα επισης το ppt viewer και ειδα οτι κανει εγκατασταση οποτε δεν μπορει να μπει σε cd

Δημοσ.

den xreiazetai na einai .exe gia na trejei, alla .inf

des apo ena opoiodhpote cd, px apo ena paixnidi, pws ginetai...

poly eykolo einai!

me ena editor (px notepad) anoije to autorun.inf, grapse to onoma toy arxeio poy 8a trexei, kai ok

Δημοσ.

Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μία απλή σελίδα στο Frontpage η οποία σε πρώτη φάση θα ρωτάει εάν έχεις εγκατεστημένο το Powerpoint και αν όχι θα έχει ένα link στον installer του Powerpoint Viewer. Μπορείς μάλιστα αν ξέρεις (νομίζω μέσω εντολής WinAPI - δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος) να "καταλαβαίνει" από μόνο του αν είναι εγκατεστημένο το Powerpoint. Στην συνέχεια θα έχεις ένα λινκ προς την παρουσίαση και καθάρισες.

Στην συνέχεια κάνεις ένα αρχειάκι autorun.inf όπως το παρακάτω:

>

[autorun]

icon = icon.ico
open = index.html 

όπου index.html είναι το όνομα της σελίδας που έκανες στο Frontpage και icon το αρχείο με το εικονίδειο που θες να έχει το CD και είσαι έτοιμος.

Ελπίζω να τα είπα σωστά, αν έχω κάτι λάθος διορθώστε με.

Υ.Γ. Νομίζω πως για να απλουστευτούν τα πράγματα, αν η παρουσίαση δεν έχει κίνηση και ήχους μπορείς να την μετατρέψεις και σε μορφή pdf.

Δημοσ.

Την λυση με την htm ήθελα να αποφυγω γιατι σου βγαζει ενα μηνυμα αν θελεις να σωσεις ή να κανεις οpen στο ppt, οπου στο ανοιγει στον ie.

Εκει που πανε τα cds ειναι τελειως ασχετοι και φοβαμαι οτι θα μπερδευτουν.

Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια

Δημοσ.

koita to powerpoint 2003 kai nomizo kai to XP exoun mia epilogi Pack and Go pou sou grafei tin parousiasi se cd me viewer kai leitourgei autorun xoris na peiraxeis tipota.

crAss

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...