olympos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Παιδια θελω να φτιαξω ενα autorun.exe που να ανοιγει pps αρχεια. Ξερετε πως; Ευχαριστω εκ των προτέρων
GR_Ewing Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Αν υποθέσουμε ότι θέλεις να φτιάξεις ένα CD με παρουσίαση που θα ανοίγει με το που θα μπει το δισκάκι στο drive, πιστεύω ότι πρέπει να συμπεριλάβεις μέσα στο CD και ένα Power Point Viewer, ώστε να εκτελείς αυτόν με αναφορά στο .ppt αρχείο που τελικά θέλεις να τρέξει.
olympos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 ναι κατι τετοιο θελω αλλα θα δεν ξερω πως να φτιαξω το autorun. Ευχαριστω
olympos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 κατεβασα επισης το ppt viewer και ειδα οτι κανει εγκατασταση οποτε δεν μπορει να μπει σε cd
mpentenis Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 den xreiazetai na einai .exe gia na trejei, alla .inf des apo ena opoiodhpote cd, px apo ena paixnidi, pws ginetai... poly eykolo einai! me ena editor (px notepad) anoije to autorun.inf, grapse to onoma toy arxeio poy 8a trexei, kai ok
grigas Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις μία απλή σελίδα στο Frontpage η οποία σε πρώτη φάση θα ρωτάει εάν έχεις εγκατεστημένο το Powerpoint και αν όχι θα έχει ένα link στον installer του Powerpoint Viewer. Μπορείς μάλιστα αν ξέρεις (νομίζω μέσω εντολής WinAPI - δεν είμαι και ειδικός επί του θέματος) να "καταλαβαίνει" από μόνο του αν είναι εγκατεστημένο το Powerpoint. Στην συνέχεια θα έχεις ένα λινκ προς την παρουσίαση και καθάρισες. Στην συνέχεια κάνεις ένα αρχειάκι autorun.inf όπως το παρακάτω: > [autorun] icon = icon.ico open = index.html όπου index.html είναι το όνομα της σελίδας που έκανες στο Frontpage και icon το αρχείο με το εικονίδειο που θες να έχει το CD και είσαι έτοιμος. Ελπίζω να τα είπα σωστά, αν έχω κάτι λάθος διορθώστε με. Υ.Γ. Νομίζω πως για να απλουστευτούν τα πράγματα, αν η παρουσίαση δεν έχει κίνηση και ήχους μπορείς να την μετατρέψεις και σε μορφή pdf.
olympos Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Την λυση με την htm ήθελα να αποφυγω γιατι σου βγαζει ενα μηνυμα αν θελεις να σωσεις ή να κανεις οpen στο ppt, οπου στο ανοιγει στον ie. Εκει που πανε τα cds ειναι τελειως ασχετοι και φοβαμαι οτι θα μπερδευτουν. Ευχαριστω παντως για τη βοηθεια
crAss Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 koita to powerpoint 2003 kai nomizo kai to XP exoun mia epilogi Pack and Go pou sou grafei tin parousiasi se cd me viewer kai leitourgei autorun xoris na peiraxeis tipota. crAss
savabk Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Δημοσ. 10 Μαΐου 2004 Proto,sose to arxeio sou se .pps ,meta katevase to arxio autorun.rar apo http://194.30.202.25/ ,epidi apo mono tou to autoran.inf trexei MONO "exe" arxeia.Vale diki sou ico kai file ,kai alakse ta onomata sto inf.
olympos Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Σας ευχαριστω όλους, μολις αλλαξα τα ονοματα στο inf ολα επαιξαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.