nickvas19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλησπερα εχω το 6γενιας το απλο και θέλω να πάρω iPad Pro 2020 το 11αρη. Ωστοσο ειδα κάποια πράγματα και κριτικές. Μου κακοφάνηκε το faceid. Εγώ καθημερινά μπαίνω σε ιστοσελίδες,e banking(εθνική)και τους κωδικούς μου στο μενου μέσω του touchid. μπορει να μου πει κάποιος που το έχει εάν σε αυτά τα τρία θα μπορω έστω να χρησιμοποιήσω το faceid. Από όσο ξερω πχ στις σελίδες και τους αποθηκευεμενους κωδικούς στο μενού γινεται(εάν μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει ακόμα καλύτερα)...αλλά στα beaming τι γινεται; Διότι στο μενού της εθνικής βλέπω να λέει μόνο για touchid. σας ευχαριστω
Cell_7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Όπου βλέπεις Touch ID θα είναι Face ID, το ίδιο API χρησιμοποιούν για authentication. 1
nickvas19 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποσό σίγουρο είναι αυτό που λες;έχεις το ιδιο μοντέλο; οπως ειπα ενδιαφέρομαι κυρίως για αυτά τα 3. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από nickvas19
tilaverboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, nickvas19 είπε Ποσό σίγουρο είναι αυτό που λες;έχεις το ιδιο μοντέλο; οπως ειπα ενδιαφέρομαι κυρίως για αυτά τα 3. Εγώ σε iPhone 11 Pro ακόμα και στο safari για taxisnet αλλά και σε εφαρμογές της Πειραιώς επιβεβαιώνω με Face ID 1
nickvas19 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Σε εφαρμογή ebanking?!(οχι μέσω ιστοσελίδας) 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Εγώ σε iPhone 11 Pro ακόμα και στο safari για taxisnet αλλά και σε εφαρμογές της Πειραιώς επιβεβαιώνω με Face ID
tilaverboy Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, nickvas19 είπε Σε εφαρμογή ebanking?!(οχι μέσω ιστοσελίδας) Έχω το winbank της Πειραιώς και αγορές επιβεβαιώνω μέσω Face ID. Υποθέτω το ίδιο ισχύει και για την απαίσια συγγνώμη εθνική. Μακράν η χειρότερη εφαρμογή σε συνδυασμό με την άχρηστη της eurobank. Το ίδιο μαντεύω θα είναι και στο ipad. Δεν παίζει η Apple με την ασφάλεια. Στο iPhone όταν κάνω έμβασμα το ενοίκιο ανοίγει το Face ID και το επιβεβαιώνει αμέσως. Πολύ προσοχή. Δεν υπάρχει πιθανότητα να το μετανιώσεις διότι δουλεύει πιο γρήγορα από το δακτυλικό αποτύπωμα. Αν το μετανιώσεις τα έστειλες ήδη τα λεφτά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα