stel106 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω το κουτι του τιτλου και ειπα να αλλαξω τον πισω ανεμιστηρα που δεν ειναι rgb παρηγγειλα το masterfan MF140R A RGB Και τωρα που ηρθε να το βαλω δεν ταιριαζει βλεπω με το rgb controller το κουτιου γιατι εχει 4 Pin αρσενικα ενω το φανακι που πηρα εχει 3 Pin θηλυκα εχει Καποια λυση γιαυτο ? η να ψαξω υποχρεωτικα με 4pin? Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από stel106 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 βρηκα αυτο μετα απο ψαξιμο οποτε ελυσα και την απορια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν πήρες το Η500P Mesh ARGB; Αυτό έπρεπε να είχες πάρει. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2020 από kkatzos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stel106 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, kkatzos είπε Δεν πήρες το Η500P Mesh ARGB; Αυτό έπρεπε να είχες πάρει. ναι το εχω ενα χρονο βεβαια το κουτι και τοτε δεν ηξερα καθολου απο RGB κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα