bobbyray21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά μόλις αγόρασα έναν Westerd digital hdd για το καταγραφικό και τυχαία έπεσε στο μάτι μου ένα άρθρο που γράφει ότι μόνο οι wd purple κάνουν για καταγραφικό. Αυτός που πήρα εγώ είναι wd blue, πρόκειται να μην το αναγνωρίζει; είναι ακόμα στη συσκευασία του και μπορώ νσ τον αλλάξω. Ευχαριστώ
pavloa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε Παιδιά μόλις αγόρασα έναν Westerd digital hdd για το καταγραφικό και τυχαία έπεσε στο μάτι μου ένα άρθρο που γράφει ότι μόνο οι wd purple κάνουν για καταγραφικό. Αυτός που πήρα εγώ είναι wd blue, πρόκειται να μην το αναγνωρίζει; είναι ακόμα στη συσκευασία του και μπορώ νσ τον αλλάξω. Ευχαριστώ Θα τον αναγνωρίζει χωρίς πρόβλημα, απλά οι purple είναι καθαρά για καταγραφικά που γράφουν και σβήνουν συνεχόμενα 24-24ωρο. Απλά ο blue μπορέι να μην κρατήσει τόσο όσο θα κρατούσε ο purple, Αν δεν τον έχεις ανοίξει πάντων πίσω και πάρε purple. https://nascompares.com/guide/difference-wd-blue-red-black-green-purple-gold/
bobbyray21 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Οκ, κουλ! Αφού αλλάξω σε purple, η εγκατάσταση είναι εύκολη; θέλω να την κάνω μόνος μου και δεν το έχω ξανακάνει. Επίσης, αφού τον βάλω, μετά μου βγάζει αυτόματα να κάνει φορματ και μπαίνει ε λειτουργία αυτόματα μετά;
pavloa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, bobbyray21 είπε Οκ, κουλ! Αφού αλλάξω σε purple, η εγκατάσταση είναι εύκολη; θέλω να την κάνω μόνος μου και δεν το έχω ξανακάνει. Επίσης, αφού τον βάλω, μετά μου βγάζει αυτόματα να κάνει φορματ και μπαίνει ε λειτουργία αυτόματα μετά; Στερεώνεις τον δίσκο με τα βιδάκια που θα έχει λογικά το καταγραφικό, βάζεις το βύσμα της τροφοδοσίας και το sata, βάζεις την τροφοδοσία στο καταγραφικό και το ανοίγεις, λογικά δεν θα σου βγάλει να κάνεις φορμάτ και θα αρχίσει να γράφει αν έχεις κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Εγώ έχω ένα συνήθειο να κάνω φορμάτ στον δίσκο όταν τον βάζω στο καταγραφικό, εσύ αν θες μην κάνεις δεν θα σου βγάλει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα