Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Υπάρχει κάτι σε διαδικτυακό κινηματογράφο ή club που να βγάζει πρεμιέρες? Το cosmote tv είναι κάκιστο και δε βγάζεις άκρη εύκολα μαζί του. Έχω βαρεθεί να είμαι πειρατής για λίγα ευρώ. Δε με νοιάζει να πληρώσω αλλά δε θέλω να τρέχω σε μαγαζιά ή στο σινεμά. Έχω και προβλήματα υγείας. Θέλω να βλέπω τις ταινίες όταν βγαίνουν χωρίς να τις κατεβάζω πειρατικές.
eko13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Αν καταλαβα καλα θελεις τις ταινιες που βγαινουν στο σινεμα, να τις βλεπεις online με καποιο αντιτοιμο... Αυτο γινεται σε ελαχιστες οταν η εταιρια εχει πλατφορμα (νετφιλξ, ντισνεη, hbo κτλ) Το συνηθες στις ελληνικες εταιριες ειναι να τις βλεπεις μετα απο λιγο καιρο...
thomasG4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Όταν έρθει Ελλάδα το ΗΒΟ Max τότε θα έχεις όλες τις ταινίες της Warner Bros, την ίδια μέρα που κάνουν πρεμιέρα στους κινηματογράφους και στη πλατφόρμα. https://www.thewrap.com/warner-bros-to-release-all-2021-movies-in-theaters-and-on-hbo-max-simultaneously/
totalius Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Στο google movies κ το Apple TV εχει σχετικα πρόσφατες ταινίες αλλα σε τιμές που τσούζουν άσχημα . Κ πολλες απο αυτες διαθέσιμες μονο για αγορά κ όχι ενοικίαση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα