Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

έχω στα χέρια μου ένα λάπτοπ και δεν μπορώ να κάνω με τίποτα εγκατάσταση το zoom. 

Με το που τρέχω τον installer φαίνεται πως πάει να φορτώσει, αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Θεωρητικά κλείνει πριν καν ανοίξει. Την ίδια στιγμή είχε και θέμα με NSIS Error σε εγκατάσταση άλλου προγράμματος, αλλά αυτό λύθηκε βάζοντάς το σε άλλο φάκελο και αλλάζοντας το όνομα (δεν γινόταν εγκατάσταση ούτε με cmd). Έτρεξα προγράμματα για ιούς κτλ και δεν έχει τίποτα. Όπως επίσης έκανα και sfc scannow και πάλι τίποτα... όλα ήταν νορμάλ. Δοκίμασα να κλείσω antivirus-firewall και να δοκιμάσω πάλι τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; 

Το laptop τρέχει windows 10 pro.

Δημοσ.

Το όνομα του χρήστη μήπως είναι με Ελληνικά γράμματα; Κάποια προγράμματα (π.χ. kodi) έχουν θέμα με τα προφίλ χρηστών όταν δεν είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά αν το προφίλ είναι με Ελληνικά, κάνε έναν νέο χρήστη με λατινικά γράμματα και δοκίμασε να το στήσεις εκεί.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Το όνομα του χρήστη μήπως είναι με Ελληνικά γράμματα; Κάποια προγράμματα (π.χ. kodi) έχουν θέμα με τα προφίλ χρηστών όταν δεν είναι με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό αλλά αν το προφίλ είναι με Ελληνικά, κάνε έναν νέο χρήστη με λατινικά γράμματα και δοκίμασε να το στήσεις εκεί.

Αυτό είναι! Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Στις 26/11/2020 στις 8:34 ΜΜ, rafinos είπε

Μπορεί να φταίει το ότι είχε τόνους. Επίσης μπορεί ο δικός σου user folder να είναι στα λατινικά. 

''Αρχεία'' τον έχω ονομάσει, αλλά είναι για αποθήκευση αρχείων όχι ο C:\

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μιλάμε για το όνομα του χρήστη. Έχεις ονομάσει τον χρήστη (εσένα δηλαδή) Αρχεία; Μήπως μπερδεύεσαι;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

Δες τι χρήστες έχει στον φάκελο C:\Χρήστες (ή C:\Users). Θα έχει έναν Κοινόχρηστα και έναν φάκελο με το όνομα του προφίλ σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, rafinos είπε

Μιλάμε για το όνομα του χρήστη. Έχεις ονομάσει τον χρήστη (εσένα δηλαδή) Αρχεία; Μήπως μπερδεύεσαι;

Όντως μπερδεύτηκα με το όνομα του δίσκου (Windows 10x64, αλλά δεν μας αφορά).

1 ώρα πριν, micos000 είπε

Δες τι χρήστες έχει στον φάκελο C:\Χρήστες

Λοιπόν, όπως τα βλέπετε:

• GLCache
  • Κοινόχρηστα 
  • χρήστης
  • Χριστίνα
Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.

Αν μπαίνεις στο προφίλ χρήστης ή Χριστίνα τότε ναι, το προφίλ σου είναι με Ελληνικά και τόνους. Αν μπαίνει στο GLCache (που δεν ξέρω αν είναι όντως προφίλ ή κάτι άλλο) τότε το προφίλ σου είναι με Αγγλικά γράμματα.
Επίσης μπορείς να δεις το username και το profile folder name δίνοντας set σε γραμμή εντολών (το γράφει στο τέλος).

Πέρα από αυτά όμως, μάλλον είναι όντως στα Ελληνικά ο φάκελος του προφίλ σου οπότε στο setup του rafinos μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

GLCache (που δεν ξέρω αν είναι όντως προφίλ ή κάτι άλλο)

Ούτε εγώ ξέρω τι είναι 😋

3 ώρες πριν, micos000 είπε

στο setup του rafinos μπορεί να έφταιγε κάτι άλλο.

Γι' αυτό ρώτησα κι εγώ. Μήπως κρύβεται κάτι άλλο από πίσω.

Έτσι είναι και στο λάπτοπ μου.

(IDE το PC/ AHCI το λαπτοπ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...