AntiCambeR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Τις τελευταίες 2-3 ημέρες σε Cosmote What's Up με το δίκτυο 3G-H+ αργεί στο browsing, κάνει loading μέχρι την μέση και κολλάει εκεί.Η ισχύς του σήματος από τις ρυθμίσεις είναι σε πολύ καλό επίπεδο όπως πάντα, όπως και η ένδειξη γραμμών στην οθόνη.5 χρόνια με 2 διαφορετικά κινητά και sim είχε ικανοποιητική ταχύτητα και πάντα καλό σήμα. Μόλις αλλάζω σε 4G, το σήμα είναι πιο αδύναμο αλλά λειτουργεί σχετικά ικανοποιητικά, περίπου με την ίδια ταχύτητα με το 3G, όμως μάλλον καταναλώνει περισσότερη μπαταρία γιατί μεταβάλλεται και δεν είναι σταθερό. Αυτό συμβαίνει αυτές τις ημέρες σε βόρεια περιοχή στην δουλειά, δεν θυμάμαι αν στην περιοχή που μένω συμβαίνει το ίδιο, θα το τσεκάρω το βράδυ που θα γυρίσω. Η Cosmote 1-2 φορές τον χρόνο έχει πρόβλημα, δεν έχει καθόλου σήμα ούτε καν για κλήσεις, αλλά αυτό γίνεται για μερικές ώρες. Εσάς το 3G λειτουργεί σωστά;Μήπως είναι "φορτωμένο" το δίκτυο η κάνουν εργασίες;
chios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ίσος εξαρτάται από την περιοχή εδώ που είμαι πάει σφαίρα αλλά προτιμώ να το εχω μόνιμα 4g έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες με 4g.
AntiCambeR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 8:37 ΜΜ, chios είπε Ίσος εξαρτάται από την περιοχή εδώ που είμαι πάει σφαίρα αλλά προτιμώ να το εχω μόνιμα 4g έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες με 4g. Τελικά εξαρτάται απο την περιοχή και απο το σημείο.Πχ ήμουν Μαρούσι και είχε αρκετά καλό σήμα 3G+4G, full σήμα και με μικρή εξασθένηση.Στο browsing πήγαινε σφαίρα.Ηράκλειο το 3G σερνόταν, με 4G παρόλο που το σήμα ήταν ασταθές πήγαινε σχετικά καλά.Η διαφορά φαίνεται στο browsing. Η απλά πχ ανοίγεις την εφαρμογή του What's Up που είναι online, αν ανοίξει σε 5" καλώς, 4-5" κάνει να ανοίξει και στο Wi-Fi στο σπίτι μου που έχω καλή σύνδεση και 5" στο 3G.Αν κάνει παραπάνω δευτερόλεπτα, το σήμα είναι απο μέτριο έως χάλια, στο Ηράκλειο πχ που το 3G σερνόταν, έκανε κάπου 20" η δεν άνοιγε ποτέ και την έκλεινα. Φυσικά παίζει ρόλο και η ταχύτητα του modem του κινητού, ειδικά στο 4G (LTE Cat 12.14,16 κλπ), το 3G είναι το ίδιο νομίζω.Επειτα ίσως και ο επεξεργαστής, ταχύτητα ram κλπ του κινητού.
SeNNinhA Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Είναι φορτωμένα τα δίκτυα σε κάποιες περιοχές. Δεν έχει σχέση με την ισχύ του σήματος
AntiCambeR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2020 στις 5:08 ΠΜ, SeNNinhA είπε Είναι φορτωμένα τα δίκτυα σε κάποιες περιοχές. Δεν έχει σχέση με την ισχύ του σήματος Καλά, οι περισσότεροι είναι στο σπίτι με Wi-Fi και απο όσους εργάζονται σε γραφεία επίσης σε Wi-Fi.Πως γίνεται να είναι "φορτωμένο" το δίκτυο;Περισσότερες stand by συσκευές ενεργές ρυθμισμένες στο δίκτυο 3G που τους έχει πιάσει το μπλα μπλα; 😄 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2020 από AntiCambeR
NikolasKon14 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 3:39 ΠΜ, AntiCambeR είπε Καλά, οι περισσότεροι είναι στο σπίτι με Wi-Fi και απο όσους εργάζονται σε γραφεία επίσης σε Wi-Fi.Πως γίνεται να είναι "φορτωμένο" το δίκτυο;Περισσότερες stand by συσκευές ενεργές ρυθμισμένες στο δίκτυο 3G που τους έχει πιάσει το μπλα μπλα; 😄 Γινεται διοτι οταν εχεις adsl ή ειναι πολλα άτομα στο ιδιο WiFi υπαρχει θεμα. Εγω ανα πάσα στιγμη κανω tethering σε Laptop εαν θελω να παρακολουθήσω μαθημα στη σχολη μου. 1
Fotia Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Kαι σε αλλα δικτυα το ιδιο γινεται ,αλλα αν το γυρισεις σε 3G ειναι καλυτερα . Αν υπαρχει παλι θεμα ,ισως με χειροκινητη εναλλαγη και οτι πιανει καθε φορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα