RigasGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, nikosgnr είπε Καληνύχτα. Να φανταστω Ρωσσια κανα 35αρι € ??? 9 ώρες πριν, BeSt_ είπε Βάλτε Fiber να σωθείτε όλες οι άλλες γραμμές είναι για σκουπίδια!!! Εξαρταται την fiber ...για να σωθεις. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2020 από RigasGR
sayyid1099 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 εγω παντος εδω καστρακιου παντα με ΟΤΕ ολα καλα
Volsatha13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, AgiosEfraim είπε Αν δεν εισαι τρολλ, μια χαρα εισαι, δεν υπάρχουν αποκλίσεις. Η γραμμή σου επίσης είναι καλη. Οι μετρήσεις που ανήρτησα είναι μετά από επανεκκίνηση του ρούτερ. Πριν 3 χρόνια, που είχα πρωτοβάλει VDSL 50, το speedtest μετρούσε 50 Down, 5 Up. Υπόψη καμπίνα της Vodafone και πάροχος μου ο ΟΤΕ.
DelsinGR Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, chiroto είπε Παράλληλα, οδηγίες στο κέντρο για την τεχνική διαχείριση χαμηλής ταχύτητας των ημερών (εικόνα) Με το που πεις "χαμηλή ταχύτητα" άντε γεια δηλαδή, είσαι 1' λεπτό κλήση. Να έχεις πραγματικό πρόβλημα και επειδή πέφτεις σε όλο αυτό να μην σε κοιτάζουν καν.. Δηλώνω χαρούμενα πως ευτυχώς που δεν κάνω ακριβώς ότι μου λένε κι έχω βοηθήσει περισσότερους ανθρώπους σε ανάγκη! Που είσαι ρε συνάδελφε;
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, skiabox είπε Αυτό το +10% που λες ποιοι το έχουν πάρει; Γιατί εγώ βλέπω αυτό : Είσαι σε καμπίνα Vodafone. Η συγκεκριμένη αύξηση έχει γίνει μόνο σε καμπίνες ΟΤΕ. 7 ώρες πριν, Volsatha13 είπε COSMOTE VDSL 50: Γιατί αυτές οι αποκλίσεις στις μετρήσεις στο ρούτερ και στο speedtest; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Η διαφορά που έχεις θεωρείται φυσιολογική και συνηθισμένο να γίνεται αυτό σε καμπίνα Vodafone (υποθέτω σε τέτοια είσαι κουμπωμένος).
cmvrgr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δηλαδή μια σύνδεση 24 που πιάνει 8mbps download και 1mbps upload τι παίζει να κερδίσει σε μια διαμάχη με την εταιρία ;
chiroto Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DelsinGR είπε Που είσαι ρε συνάδελφε; Ψωνίζω πανοπλία για να προφυλαχτώ από τις πέτρες!
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 @BourdoulasCosmote είναι η καμπίνα φίλε μου.
iaptyx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Θα μας σώσει ο Έλονας. Θα ρίξει το σταρλινκ στο 30ρι και θα γεμίσει κεραιούλες η Ελλάδα 😂
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, skiabox είπε @BourdoulasCosmote είναι η καμπίνα φίλε μου. Τότε για άγνωστο λόγο δεν έχει περαστεί το καινούργιο προφίλ. Θα έπρεπε γιατί είναι κάτι που έγινε μαζικά. Αν σε καίει το θέμα μιλά με εξυπηρέτηση πελατών.
skiabox Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Τότε για άγνωστο λόγο δεν έχει περαστεί το καινούργιο προφίλ. Θα έπρεπε γιατί είναι κάτι που έγινε μαζικά. Αν σε καίει το θέμα μιλά με εξυπηρέτηση πελατών. Ναι έ; Δηλαδή όσοι εδώ μέσα έχετε 50άρα vdsl cosmote έχετε δει αύξηση στο κλείδωμα;
Bourdoulas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, skiabox είπε Ναι έ; Δηλαδή όσοι εδώ μέσα έχετε 50άρα vdsl cosmote έχετε δει αύξηση στο κλείδωμα; Όσοι παίρνουν από καμπίνα ΟΤΕ. Ακόμα και οι πάροχοι.
magaiver85 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Volsatha13 είπε COSMOTE VDSL 50: Γιατί αυτές οι αποκλίσεις στις μετρήσεις στο ρούτερ και στο speedtest; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Φερνεις στο ρουτερακι σου αυτες τις τιμες αρα εισαι πενα. 1) το speedtest λογικο ειναι να σου δειξει μια χαμηλοτερη τιμη απο αυτην που ηδη εχεις. 2) WiFi connection θέμα, λογω αποστασης, ή άλλων συσκευων. 3) http://speedtest.ftp.otenet.gr/ --> απο το site του OTE, θα κατεβαζεις ισα με 6,39 MB/s , ( αν εισαι με καλωδιο και μονος στο δικτυο για ακεραιες τιμες) Δοκιμασετο και απαντα εδω.
freegr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Καιρός να μπουν τα πράγματα στην θέση τους αλλά κυρίως ότι πληρώνουμε να λαμβάνουμε ως τελικοί χρήστες, το πρόβλημα εντοπίζεται ιδίως σε μεγάλα αστικά κέντρα όπου υπάρχει μεγάλες αποκλίσεις σε ταχύτητες... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Κακά τα ψέμματα , αν δεν είναι οικονομικό το θέμα , θα στραφώ στο starlink και καλώ και τους συμφορουμίτες να κάνουν το ίδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα