therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ισως ειναι στοιχειωμενο. Δε ξερω κανει κατι κλακ παφ μπαμ και το τελευταιο καιρο γινονται πολυ εντονα. Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι τα καινουρια κανουν μονα τους αποψυξη χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. Καινουριο Morris ειναι διετιας, μηπως θελει καποια συντηρηση Χθες βραδυ με σηκωσε απο τον υπνο με κατι ξαφνιασματα που κανε
xp-user Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Τη πάτησες και εσύ οπως τη πάτησα και εγώ πριν 3-4 χρόνια με ενα Pitsos Το λένε κρότους απόψυξης και είναι καλυμμένοι νομικά γιατι το αναφέρουν στο βιβλιαράκι που έχουν μαζί με το ψυγείο.Βασικά ειναι κατασκευαστικό λάθος τους γιατι όταν την ειχα πατήσει εγώ πήγα στο Mediamarkt που το ειχα αγορασει και άνοιξα όλα τα βιβλιαράκια στα Pitsos που είχε -10 αν θυμάμαι καλά- στα μισά το έγραφε στα άλλα μισά οχι.Οταν τους πήγα στο Συνήγορο του Καταναλωτή απάντησαν οτι εμείς είμαστε καλυμμένοι νομικά αν θέλει ο καταγγελων να προσφύγει στα Δικαστήρια.Λαμογια του κερατά .Αλλα τους το ειχα τάξει τότε ...απο μένα θα χάσετε πολλές πωλησεις....όπου βλέπω ερώτηση για ψυγείο μπαίνω και γράφω την εμπειρία μου.Αν ειχα διαβασει και εγώ τότε κάτι ανάλογο δεν θα την ειχα πατήσει. 1
htaccess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, therock είπε Κατι ειχε παρει το αυτι μου οτι τα καινουρια κανουν μονα τους αποψυξη χωρις να χρειαζεται να κανεις κατι. Ο θόρυβος είναι από την αυτόματη απόψυξη. Χρειάζεται όμως και χειροκίνητη απόψυξη, τουλάχιστον μιά φορά το χρόνο, διάβασε το βιβλίο χρήσης (user manual) . 1
therock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δειτε εδω ποσο παγο εχει πιασει ετσι και βγαλω το τελευταιο συρταρακι της καταψυξης κατω κατω. Επειδη ειμαι αχρηστιδης μεγιστιδης τι κανω τωρα δηλαδη. Πρεπει να αδειασω ολο το ψυγειο και να το βγαλω απο μπριζα με ανοιχτες τις πορτες ψυξης στντηρησης
htaccess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, therock είπε Δειτε εδω ποσο παγο εχει πιασει ετσι και βγαλω το τελευταιο συρταρακι της καταψυξης κατω κατω. Επειδη ειμαι αχρηστιδης μεγιστιδης τι κανω τωρα δηλαδη. Πρεπει να αδειασω ολο το ψυγειο και να το βγαλω απο μπριζα με ανοιχτες τις πορτες ψυξης στντηρησης Και άργησες ήδη.... το εσωτερικά στοιχείο θα έχει καλυφθεί 100% από πάγο. Βγάλε το από την πρίζα και άφησε τις πόρτες ανοιχτές τουλάχιστον για 10-12 ώρες. Τώρα αν έχεις κανένα αερόθερμο να βάλεις κοντά και φυσάει το ζεστό προς το ψυγείο, ακόμα καλύτερα, έτσι θα επιταχύνεις την διαδικασία απόψυξης. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από htaccess
xsterg Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 ειχα και εγω siemens ψυγειο διπορτο. τα βραδια ειδικα μετα τις 12.00 με απολυτη ηρεμια εκανε κατι κροτους. δεν ενοχλουσε γιατι τα υπνοδωματια ηταν μακρυα απο το σαλονι-κουζινα. μονο αν ηταν βραδυ και ησουν στην κουζινα με απολυτη ησυχια μπορει και να τρομαζες. καποια στιγμη το πουλησα λογω αλλαγης οικιας και πηρα εντοιχισμενο και ησυχασα.
SB_1957 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, therock είπε Δειτε εδω ποσο παγο εχει πιασει ετσι και βγαλω το τελευταιο συρταρακι της καταψυξης κατω κατω. Επειδη ειμαι αχρηστιδης μεγιστιδης τι κανω τωρα δηλαδη. Πρεπει να αδειασω ολο το ψυγειο και να το βγαλω απο μπριζα με ανοιχτες τις πορτες ψυξης στντηρησης Αφού είναι δίπορτο βάζεις ΄ολα τα πράγματα της κατάψυξης στη συντήρηση, το βγάζεις από την πρίζα και βάζεις ένα αερόθερμο ή σεσουάρ να λιώσει λιγάκι ο πάγος για να τον ξεκολήσεις με μια ξύλινη σπάτουλα. Αφού βγάλεις όλο τον πάγο αφήνεις ακόμη ένα 10λεπτο το αερόθερμο ή σεσουάρ. Μετά το σκουπίζεις αν έχει νερά, κλείνεις την πόρτα, το βάζεις στην πρίζα και σε κανά 10λεπτο βάζεις ξανά τα κατεψυγμένα στη θέση τους. Αλλά έλεγχέ το τακτικά και καθάριζέ το από τον πάγο πριν γίνει "παγετώνας"!
htaccess Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, SB_1957 είπε το βγάζεις από την πρίζα και βάζεις ένα αερόθερμο ή σεσουάρ να λιώσει λιγάκι ο πάγος για να τον ξεκολήσεις με μια ξύλινη σπάτουλα. Αν μέσα στην κατάψυξη έχει πάγο, το στοιχείο (κάτω από την κατάψυξη, δεν είναι ορατό) έχει καλυφθει με πάγο 100%. Καμία σχέση με τα παλιά ψυγεία. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για πλήρη απόψυξη. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από htaccess
KoreanW Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι εδώ μιλάμε για ψυγείο που πιάνει πάγο. Αλλά πάγο δεν θα έπιανε ούτε ίχνος ούτε στιγμή, αν θα ήταν ψυγείο τύπου «no frost» δηλαδή «αυτόματης απόψυξης». Συνεπώς κρότους απόψυξης πώς μπορεί να κάνει ψυγείο που δεν την κάνει αυτόματα;...
papoys1 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, therock είπε Δειτε εδω ποσο παγο εχει πιασει ετσι και βγαλω το τελευταιο συρταρακι της καταψυξης κατω κατω. Επειδη ειμαι αχρηστιδης μεγιστιδης τι κανω τωρα δηλαδη. Πρεπει να αδειασω ολο το ψυγειο και να το βγαλω απο μπριζα με ανοιχτες τις πορτες ψυξης στντηρησης Εγώ στο εξοχικό που έχω ένα απλό και πιάνει συχνά πάγο το βγάζω από τη πρίζα και επειδή μόνος του αργεί να φύγει ο πάγος το πλακώνω με ένα πιστολάκι μαλλιών. Βάζω στο ζεστό τον αέρα και σε 10 λεπτάκια το πολύ το έχω κάνει τζιτζί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα