alohvera Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) προσφορά Black Friday τώρα πλέον μόνο στο Πλαίσιο 1η φορά ανάρτησα προσφορά στην εν λόγω σελίδα ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες για τα ευχαριστώ τους το διαγράφω τώρα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από alohvera
andreas1gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, alohvera είπε προσφορά Black Friday τώρα πλέον μόνο στο Πλαίσιο Βάλε και κάνα link βρε αδελφέ… Βάλε πόσο έχει στον ανταγωνισμό για να δείξεις ότι είναι προσφορά…
alohvera Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Βάλε και κάνα link βρε αδελφέ… Βάλε πόσο έχει στον ανταγωνισμό για να δείξεις ότι είναι προσφορά… 14 λεπτά πριν, alohvera είπε προσφορά Black Friday τώρα πλέον μόνο στο Πλαίσιο αν και δεν είμαι υπάλληλος κανενός καταστήματος την έβαλα γιατί έκανα και εγώ μια αγορά είναι φτηνότερα τελική τιμή από κάθε κατάστημα εσωτερικού και εξωτερικού https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/sandisk-ssd-extreme-portable-500gb-gkri_3096734 2 λεπτά πριν, alohvera είπε αν και δεν είμαι υπάλληλος κανενός καταστήματος την έβαλα γιατί έκανα και εγώ μια αγορά είναι φτηνότερα τελική τιμή από κάθε κατάστημα εσωτερικού και εξωτερικού https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/sandisk-ssd-extreme-portable-500gb-gkri_3096734 στο Σκρουτζ 88,31 χωρίς μεταφορικά
Boubis1411 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, alohvera είπε προσφορά Black Friday τώρα πλέον μόνο στο Πλαίσιο Αυτή η αγορά εκτός για το προφανές ότι είναι για κονσολες, που αλλού αποσκοπεί;
alohvera Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Αυτή η αγορά εκτός για το προφανές ότι είναι για κονσολες, που αλλού αποσκοπεί; είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD ο νων νοείτο Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από alohvera 1
vgeorgis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, alohvera είπε αν και δεν είμαι υπάλληλος κανενός καταστήματος την έβαλα γιατί έκανα και εγώ μια αγορά είναι φτηνότερα τελική τιμή από κάθε κατάστημα εσωτερικού και εξωτερικού Δεν χρειάζεται να είσαι υπάλληλος κανενός για να γράψεις ενα σωστό Post . Νομίζω εξωτερικό ΔΕΝ ειναι η χαμηλότερη τιμή.
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, alohvera είπε προσφορά Black Friday τώρα πλέον μόνο στο Πλαίσιο 1η φορά ανάρτησα προσφορά στην εν λόγω σελίδα ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες για τα ευχαριστώ τους το διαγράφω τώρα Εκανα και εγώ αντίστοιχο ποστ όντως πολύ καλή η τιμή και σε σχέση με εξωτερικο κιόλας 23 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Αυτή η αγορά εκτός για το προφανές ότι είναι για κονσολες, που αλλού αποσκοπεί; Ομαλότερη αναπαραγωγή 4k περιεχομένου,καλύτερη επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας,γρήγορη μεταφορά δεδομένων,φορητοτητα και αξιοπιστία 1
Boubis1411 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, tollisth είπε Εκανα και εγώ αντίστοιχο ποστ όντως πολύ καλή η τιμή και σε σχέση με εξωτερικο κιόλας Ομαλότερη αναπαραγωγή 4k περιεχομένου,καλύτερη επεξεργασία βίντεο και φωτογραφίας,γρήγορη μεταφορά δεδομένων,φορητοτητα και αξιοπιστία Ερώτηση τότε... Πες ότι τον θέλω για ταινίες, με usb 2 στο pc θα δω διαφορά;
tollisth Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ερώτηση τότε... Πες ότι τον θέλω για ταινίες, με usb 2 στο pc θα δω διαφορά; Διαφορά θα έχεις σε αυτά που ανέφερα αν κάνεις κάτι από αυτά αξίζει αλλιώς σε αυτό που ρωτάς όχι γιατί δεν εκμετάλλευεσαι αυτά που προσφέρει μέσα από το usb 2 1
kosmsamo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Επειδή σκέφτομαι να τον τσιμπήσω τον συγκεκριμένο ssd (για να αντικαταστήσει τον απλό που έχω πίσω στο PS4 Pro), μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει από αυτόν εδώ (περάν της τιμής, της ταχύτητας read/write και του usb 3.0/type c); https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-ext-ssd-2-5-p50-black-game-drive-500gb-mauro_3350606
GSpiraras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Η τιμή μπορεί να είναι καλή αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις ένα 500GΒ NVMe και μια θήκη USB 3.2 που είναι πολύ πιο γρήγορο και ο δίσκος σου μένει αν θες να τον χρησιμοποιήσεις και σαν εσωτερικό. 2 ώρες πριν, kosmsamo είπε Επειδή σκέφτομαι να τον τσιμπήσω τον συγκεκριμένο ssd (για να αντικαταστήσει τον απλό που έχω πίσω στο PS4 Pro), μπορεί να μου πει κάποιος τι διαφορά έχει από αυτόν εδώ (περάν της τιμής, της ταχύτητας read/write και του usb 3.0/type c); Ακριβώς αυτό που γράφεις η ταχύτητα αρκεί να έχεις συσκευή με USB 3.2 για να την εκμεταλευτείς - είναι το αντίστοιχο με την ιδιοκατασκευή που προτείνω παραπάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα