Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω Cosmote Double play 24mbps. Σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι φοιτητής, και έχω φοιτητικό ίντερνετ στα 18 ευρώ, και να το κάνω vdsl στα 25 ευρώ. Πιστεύετε ότι αξίζει το κόπο? Τι πλεονεκτήματα περαιτέρω θα μου δώσει?

Δημοσ.

Τι ταχύτητες πιάνεις. Και εγώ έκανα την αναβάθμιση και πιάνω ακριβώς τα ίδια. Τσάμπα τα λεφτά. 16 έπιανα με 24, 16 πιάνω με 50. Και ο ΟΤΕ μου λέει ότι δεν πάει παραπάνω . (Αλλά όταν έκλεισα το συμβόλαιο μια χαρά ήξεραν να μου πουν παραπάνω ταχύτητες. 24-31 μου είχαν πει).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, filip123go είπε

Τι ταχύτητες πιάνεις. Και εγώ έκανα την αναβάθμιση και πιάνω ακριβώς τα ίδια. Τσάμπα τα λεφτά. 16 έπιανα με 24, 16 πιάνω με 50. Και ο ΟΤΕ μου λέει ότι δεν πάει παραπάνω . (Αλλά όταν έκλεισα το συμβόλαιο μια χαρά ήξεραν να μου πουν παραπάνω ταχύτητες. 24-31 μου είχαν πει).

22 Μbps πιάνω. Το θέμα είναι ότι στο σπίτι έχω στο internet αρκετες συσκευές συνδεδμένες. camera παρακολουθησης, tablet, smartphone, laptop , και smart tv box

Δημοσ.
6 ώρες πριν, m.gial είπε

22 Μbps πιάνω. Το θέμα είναι ότι στο σπίτι έχω στο internet αρκετες συσκευές συνδεδμένες. camera παρακολουθησης, tablet, smartphone, laptop , και smart tv box

στατιστικα απο το ρουτερ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, m.gial είπε

22mbps ειναι αρκετα για 1 ατομo

σημασια δεν εχουν οι συσκευες, αλλα το πόσοι τις χρησιμοποιούν ταυτοχρονα

Επεξ/σία από DimosthenisG
Δημοσ.

Προσωπικά έχω 200άρα cosmote, που όντως πιάνω 200 καρφί χωρίς FEC/CRC errors.

Πρέπει να μας πεις στατιστικά της γραμμής από το router σου, db κλπ το γράφει και χωρίς να κάνεις login αν έχεις το speedport. Εκεί συνήθως γράφει και τα μέγιστα που φτάνεις.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, m.gial είπε

Καλησπέρα

Έχω Cosmote Double play 24mbps. Σκέφτομαι να εκμεταλλευτώ το γεγονός ότι είμαι φοιτητής, και έχω φοιτητικό ίντερνετ στα 18 ευρώ, και να το κάνω vdsl στα 25 ευρώ. Πιστεύετε ότι αξίζει το κόπο? Τι πλεονεκτήματα περαιτέρω θα μου δώσει?

θα σου ψήνει και καφέ το πρωι πριν πας στην σχολή σου ..................

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομαδα , προσφατα αλλαξα τη γραμμη από 24αρα στη Vodafone σε 50αρα . Επιανα 11mbps στις μετρήσεις αλλα η πραγματικη ταχυτητα που κατεβαζα ηταν στα 1,2 με 1,3 . Όταν επικοινωνησα με τον παροχο , τους ενημερωσα πως αυτος ηταν ο λογος για τον οποιο αλλαζω τη γραμμη ( εξαιτίας της χαμηλης ταχύτητας ) και συμφωνησαν πως εάν παραμεινει η αποκλιση τοσο χαμηλα , περιπου 80 τοις 100 κατω απτο αναμενομενο αλλα και πληρωτεο , θα εχω το δικαίωμα μερικης ή ακομη και ολικης έκπτωσης του παγιου . Από αυριο Δευτερα 30/11 ενεργοποιείται η 50αρα γραμμη . Εάν παρατηρηθεί η ταχυτητα να είναι κατω από 31.5 mbps ( παιζει ρολο και η υποστηριξη της περιοχης ) εχω το δικαίωμα να εκμεταλλευτω την πολυαναμενομενη αν και πραγματοποιημενη πλεον διαταξη που ψηφιστηκε την περασμενη πεμπτη απτον ΕΕΤ . Συνιστω να ακολουθησουν την ιδια τακτικη και αλλοι οι οποιοι παρατηρουν τεράστιες αποκλισεις απτις πραγματικες/πληρωτεες . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...