Ferrari84 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλησπέρα έχει κάποια χρώματα στα 40€ από 56€ που έχουν νομίζω. Δίνω link για το άσπρο...έχει και κόκκινο νομίζω σε αυτή τη τιμή. https://www.mediamarkt.gr/product/gaming/apogeiose-tin-gaming-empeiria/aksesouar-ps4/sony-ps4-dualshock-4-v2-white-/1215132 1
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) +Πλαίσιο και Public. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
stelios18120 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Και όχι μόνο ασπρο, αλλά και μαύρο, κόκκινο και σκούρο μπλε.
Ferrari84 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ναι βάλανε και τα υπόλοιπα χρώματα στην πορεία...στην ίδια τιμή
ignome4 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Συγνώμη για το off-topic, ξέρει κανεις αν η v2 είναι συμβατό με το iOS/macOS ?
kakarotZ Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε + Πλαίσιο και Public. +Γερμανός. Το Public δεν δέχεται αντικαταβολή. Media Markt, Πλαίσιο και Γερμανός έχουν δωρεάν μεταφορικά και δέχονται αντικαταβολή, επίσης δωρεάν. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από matrixxx 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε +φδβφγβφ Αυτο το μαγαζι εχει μεταφορικα ομως, οι αλλοι ειναι καλυτεροι παιχτες. Οποτε ο φδβφγβφ ειναι εκτος παιχνιδιου, κακως τον βαλατε στην κουβεντα. Εχει ριξει το 80-85 ελαχιστο για δωρεαν; Εχω καιρο να μπω καν στο σαιτ τους και δεν ξερω αν εχει αλλαξει, αλλα για να λεει ο συμφορουμιτης που ανοιξε και θεμα για αυτον "+3ευρω μεταφορικα", μαλλον δεν εχει αλλαξει κατι. Οποτε βγαλτον αν θες απο την απαντηση σου Τερη. 1
LaMereda Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, matrixxx είπε Οποτε ο ΚΒ ειναι εκτος παιχνιδιου, κακως τον βαλατε στην κουβεντα. Εχει ριξει το 80-85 ελαχιστο για δωρεαν; Το ανέβασε για 99€ και πάνω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, LaMereda είπε Το ανέβασε για 99€ και πάνω. Αυτα ειναι! Εδιτ: Επειδη βλεπω ο φιλος δεν ειναι στο τοπικ, αλλα σε αλλα τοπικς, για να μην μενει, το καθαρισα εγω το λαθος που υπηρχε. Κομπλε ειναι Τερη, fixed. 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ερώτηση: δουλεύει στο pc κανονικά; ή σε android συσκευή;
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αυτο το μαγαζι εχει μεταφορικα ομως, οι αλλοι ειναι καλυτεροι παιχτες. Οποτε ο φδβφγβφ ειναι εκτος παιχνιδιου, κακως τον βαλατε στην κουβεντα. Εχει ριξει το 80-85 ελαχιστο για δωρεαν; Εχω καιρο να μπω καν στο σαιτ τους και δεν ξερω αν εχει αλλαξει, αλλα για να λεει ο συμφορουμιτης που ανοιξε και θεμα για αυτον "+3ευρω μεταφορικα", μαλλον δεν εχει αλλαξει κατι. Οποτε βγαλτον αν θες απο την απαντηση σου Τερη. Σας ευχαριστώ για την επισήμανση και συγγνώμη για την εσφαλμένη πρότασή μου! 1 1
Papabless Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Ερώτηση: δουλεύει στο pc κανονικά; ή σε android συσκευή; Αν παιζεις στο steam δουλευει κανονικοτατα, αν θες εκτος steam κατεβαζεις ενα προγραμματακι που λεγεται DS4Windows και εισαι κομπλε 1 1
AntiCambeR Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Παρήγγειλα 1 λευκό απο το Πλαίσιο.Το χειριστήριο που είχε μαζί με την κονσόλα, αντέχει ακόμα μετά απο 5 χρόνια.Αλλα 2 μαύρα που έχω αγοράσει έχουν βγάλει προβλήματα μέσα σε περίπου 2 χρόνια.Αλλο 1 μπλέ, σε μερικούς μήνες που αντικαταστάθηκε μέσω εγγύησης με 1 απο τα 2 μαύρα.Η Sony καλύπτει τα χειριστήρια μόνο με 1 χρόνο εγγύηση όπως και τις κονσόλες. Δυστυχώς δεν έχουν όλες οι παρτίδες την ίδια αντοχή. Αν θυμάμαι σωστά, μόνο 1 φορά πέρυσι η πρόπερσι πρόκειται υπήρχε η ίδια προσφορά. Ερώτηση: Το Version 1 ακόμα και όταν είναι συνδεδεμένο με καλώδιο δίνει εντολή μέσω bluetooth ενώ το version 2 μέσω καλωδίου; Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις 2 εκδόσεις;
stifler12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ερώτηση: δουλεύει στο pc κανονικά; ή σε android συσκευή; MIcrosoft xbox controller με stick Wireless microsoft .Αν δεν θες να παιζεις ασυρματα παρε οτι θες αν και μενα με βολευει πιο πολυ του xbox (το PS4 θελει προγραμμα απο το νετ ενω το xbox συνδεεται αμεσως) Και πριν απαντηση καποιος οτι συνδεονται και με bluetooth τα εχω δοκιμασει ολα (PS4 και Microsoft controller) και με bluetooth και με το Wireless stick και δεν εχει καμια σχεση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα