Προς το περιεχόμενο

DXRACER Black Friday

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν παθών σας λέω μακρυά, για πολλές ώρες δεν είναι... Πάρτε μια σοβαρή καρέκλα γραφείου ανατομική χωρίς φρου φρου και αρώματα, παρά τις φήμες δεν ανεβάζουν τα fps. :)

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Orgios είπε

Σαν παθών σας λέω μακρυά, για πολλές ώρες δεν είναι... Πάρτε μια σοβαρή καρέκλα γραφείου ανατομική χωρίς φρου φρου και αρώματα, παρά τις φήμες δεν ανεβάζουν τα fps. :)

Κάτοχος της racing pro. Συμφωνώ απόλυτα με τον Orgios. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εαν υπαρχει καποιος με πανω απο 2 χρονια στη κατοχη του.. να εχει καρεκλα γραφειου ..να εχει φαρδυ καθισμα  <''η ομορφια δεν μας ενδιαφερει''>  .....και να μην σπανε ποδαρακια βασης ...και να μην κουνιεται δεξια αριστερα μετα τον   2ο χρονο   να ποσταρει τη προταση του και ας μην ειναι ''προσφορα'' με τιμη πανω κατω τα 100 ευρω απο ελλαδα   ενα λινκ η ενα μηνυμα, γιατι σκεφτομαι να παρω και γω .. < θα ηθελα να γερνει η πλατη πισω αλλα με φρενο μοχλο και οχι με το ''βαρος'' μας γιατι ειχα παρει μια τον 30 ευρω  φτηνη και δεν καθοταν η πλατη σε τραβαγε ολη πισω>

Επεξ/σία από crash banticoot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, crash banticoot είπε

Εαν υπαρχει καποιος με πανω απο 2 χρονια στη κατοχη του.. να εχει καρεκλα γραφειου ..να εχει φαρδυ καθισμα  <''η ομορφια δεν μας ενδιαφερει''>  .....και να μην σπανε ποδαρακια βασης ...και να μην κουνιεται δεξια αριστερα μετα τον   2ο χρονο   να ποσταρει τη προταση του και ας μην ειναι ''προσφορα'' με τιμη πανω κατω τα 100 ευρω απο ελλαδα   ενα λινκ η ενα μηνυμα, γιατι σκεφτομαι να παρω και γω ..

https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/renberget-peristrefomeni-karekla-me-anaklisi/20339420/

Ένα 50ρικάκι, 3 χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό. Και είμαι 100+

Επεξ/σία από ghadhika
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ghadhika είπε

https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/renberget-peristrefomeni-karekla-me-anaklisi/20339420/

Ένα 50αρικάκι, 3 χρόνια δεν έχει πάθει το παραμικρό. Και είμαι 100+

ναι ε? μπραβο  ..ξεχασα να αναφερω οτι ηθελα να γερνει η πλατη πισω αλλα με φρενο μοχλο και οχι με το ''βαρος'' μας ...γιατι ειχα παρει μια τον 30 ευρω και μετα μου εφερνε τη πλατη πολυ πισω δεν μπορουσες καν να ακουμπησεις στη πλατη της .... αυτη φανταζομαι η πλατη δεν παει πισω με μοχλο ...θα ειναι εντελως σταθερη? ... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, crash banticoot είπε

ναι ε? μπραβο  ..ξεχασα να αναφερω οτι ηθελα να γερνει η πλατη πισω αλλα με φρενο μοχλο και οχι με το ''βαρος'' μας ...γιατι ειχα παρει μια τον 30 ευρω και μετα μου εφερνε τη πλατη πολυ πισω δεν μπορουσες καν να ακουμπησεις στη πλατη της .... αυτη φανταζομαι η πλατη δεν παει πισω με μοχλο ...θα ειναι εντελως σταθερη? ... 

Ναι, αυτή είναι σταθερή, ούτε μοχλό ούτε τίποτα αλλά έχει μεγάλο κάθισμα και μπορείς να απλωθείς.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ghadhika είπε

Ναι, αυτή είναι σταθερή, ούτε μοχλό ούτε τίποτα αλλά έχει μεγάλο κάθισμα και μπορείς να απλωθείς.

ναι .. ευχαριστω ....μπας και βρουμε καμια με πλατη με φρενο  να μην εχει ''ελατηριο'' και με τα ''χρονια σε τραβαει πισω''

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bebius είπε

Κάτοχος της racing pro. Συμφωνώ απόλυτα με τον Orgios. 

Αντίθετα εγώ με την King δεν την αλλάζω. 8 ώρες την ημέρα εργασία απο το σπίτι + όσες κάτσω στο pc μετά εξαιρετική καρέκλα. Ογκώδης βέβαια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, crash banticoot είπε

Εαν υπαρχει καποιος με πανω απο 2 χρονια στη κατοχη του.. να εχει καρεκλα γραφειου ..να εχει φαρδυ καθισμα  <''η ομορφια δεν μας ενδιαφερει''>  .....και να μην σπανε ποδαρακια βασης ...και να μην κουνιεται δεξια αριστερα μετα τον   2ο χρονο   να ποσταρει τη προταση του και ας μην ειναι ''προσφορα'' με τιμη πανω κατω τα 100 ευρω απο ελλαδα   ενα λινκ η ενα μηνυμα, γιατι σκεφτομαι να παρω και γω .. < θα ηθελα να γερνει η πλατη πισω αλλα με φρενο μοχλο και οχι με το ''βαρος'' μας γιατι ειχα παρει μια τον 30 ευρω  φτηνη και δεν καθοταν η πλατη σε τραβαγε ολη πισω>

εχω την "king" απο το 7/2018 αγορά 440 μαζι με μεταφορικα αξιζει το καθε ευρω της (188/130)

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος της RACING PRO R131-NR από το προηγούμενο BF.

Προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος με τη καρέκλα. Ακόμη παραμένει σταθερότατη.

• Τα μαξιλάρια δεν έχουν βουλιάξει καθόλου.
  • Δεν τρίζει κανένα σημείο της
  • Τα ροδάκια είναι τα καλύτερα που έχω δει στις λίγες καρέκλες που έχω κάτσει. Ήσυχα και εύκολα στη μετακίνηση.

Το μόνο μείον είναι τα μπράτσα που "παίζουν" ελάχιστα και είναι λογικό γιατί έχουν ένα κάρο ρυθμίσεις.

Δεν κέρδισα σε FPS αλλά λόγω του "bucket" σχεδιασμού δεν στραβώνω τη πλάτη μου πλέον ούτε κάθομαι σαν yoga teacher στη στάση του σκαρφαλωμένου βραδύποδα  πάνω στη καρέκλα. Δεν μου το επιτρέπει ο σχεδιασμός της.

Τα διάφορα μαξιλαράκια βγαίνουν ή τοποθετούνται όπου και ΑΝ θέλει ο καθένα.

Η καρέκλα είναι πολύ προσωπικό θέμα και καλό είναι (που εδώ δεν γίνεται) να την "κάτσεις πριν την πάρεις".

Αυτό που θα πω είναι ΜΑΚΡΙΑ από κάτι τεράστιες προεδρικές καρέκλες από τα διάφορα "επιπλομάγαζα". Μου κάναν δώρο μία αξίας 300+ από γνωστή αλυσίδα επιπλομάγαζων. στους 2 μήνες την άλλαξα γιατί οι δερμάτινες φεύγαν. Σε 1,5 χρόνο πήρε πόδι γιατί δεν καθόμουν σε μαξιλάρι αλλά σε ξύλο. Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω με τους παραπάνω του θέματος.

Αν κάποιος τώρα δεν θέλει το "gaming" design γιατί θέλει να βάλει σε γραφείο μία αναπαυτική καρέκλα, από μένα η Marcus από τα ΙΚΕΑ. Την είχα 4-5 χρόνια σε προηγούμενη δουλειά και επίσης δεν έπαθε τπτ + πολύ αναπαυτική.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kamui είπε

Κάτοχος της RACING PRO R131-NR από το προηγούμενο BF.

Προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος με τη καρέκλα. Ακόμη παραμένει σταθερότατη.

• Τα μαξιλάρια δεν έχουν βουλιάξει καθόλου.
  • Δεν τρίζει κανένα σημείο της
  • Τα ροδάκια είναι τα καλύτερα που έχω δει στις λίγες καρέκλες που έχω κάτσει. Ήσυχα και εύκολα στη μετακίνηση.

Το μόνο μείον είναι τα μπράτσα που "παίζουν" ελάχιστα και είναι λογικό γιατί έχουν ένα κάρο ρυθμίσεις.

Δεν κέρδισα σε FPS αλλά λόγω του "bucket" σχεδιασμού δεν στραβώνω τη πλάτη μου πλέον ούτε κάθομαι σαν yoga teacher στη στάση του σκαρφαλωμένου βραδύποδα  πάνω στη καρέκλα. Δεν μου το επιτρέπει ο σχεδιασμός της.

Τα διάφορα μαξιλαράκια βγαίνουν ή τοποθετούνται όπου και ΑΝ θέλει ο καθένα.

Η καρέκλα είναι πολύ προσωπικό θέμα και καλό είναι (που εδώ δεν γίνεται) να την "κάτσεις πριν την πάρεις".

Αυτό που θα πω είναι ΜΑΚΡΙΑ από κάτι τεράστιες προεδρικές καρέκλες από τα διάφορα "επιπλομάγαζα". Μου κάναν δώρο μία αξίας 300+ από γνωστή αλυσίδα επιπλομάγαζων. στους 2 μήνες την άλλαξα γιατί οι δερμάτινες φεύγαν. Σε 1,5 χρόνο πήρε πόδι γιατί δεν καθόμουν σε μαξιλάρι αλλά σε ξύλο. Συγνώμη αλλά δεν θα συμφωνήσω με τους παραπάνω του θέματος.

Αν κάποιος τώρα δεν θέλει το "gaming" design γιατί θέλει να βάλει σε γραφείο μία αναπαυτική καρέκλα, από μένα η Marcus από τα ΙΚΕΑ. Την είχα 4-5 χρόνια σε προηγούμενη δουλειά και επίσης δεν έπαθε τπτ + πολύ αναπαυτική.

Ήμουν πολύ χαρούμενος με την καρέκλα για 2 χρόνια μέχρι που πέρασα απότομα από τις 2-3 ώρες μ.ο. χρήσης/ημέρα στις 10 ώρες. Ξεκίνησε να με πονάει η μέση λόγω του ότι το μαξιλάρι μέσης είναι τελείως άβολο και το είχα στην άκρη. Επίσης, με πονάει η ουρίτσα γιατί το κάθισμα είναι αρκετά σφιχτό (σε συνδυασμό με τη μη χρήση μαξιλαριού μέσης) και για το λόγο αυτό παρήγγειλα ανατομικό μαξιλάρι καθίσματος από amazon. Για να κάνω το μαξιλάρι μέσης λίγο πιο παλέψιμο καθώς είναι σκληρό και ογκώδες, έκοψα μια φέτα περίπου 1cm.

Τα βασικά προβλήματα με τις racing καρέκλες φαίνονται  εδώ. Επίσης, στο review αυτό ένας αγοραστής εκφράζει τα δικαιολογημένα παράπονα του μετά από δύο χρόνια χρήσης μια κλασικής dxracer.

Οι καρέκλες αυτές έχουν ένα μεγάλο θετικό για μένα, το ότι ρυθμίζεται η κλίση της πλάτης και σε φέρνει σε όρθια ετοιμοπόλεμη στάση κοντά στο keyboard και την οθόνη (επίσης μπορείς να στηρίζεις το κεφάλι σου πίσω σε αυτή τη στάση που προσωπικά μου αρέσει πολύ) άλλα όπως θα περίμενε κανείς και από μια θέση αγωνιστικού αυτοκίνητου, δεν είναι αναπαυτικές/ανατομικές και κατάλληλες για πολύωρη χρήση (βλ. καθίσματα από νταλίκες). Γιαυτό και όλες οι μάρκες προσφέρουν μεγάλα μαξιλάρια ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα της στήριξης της μέσης και της σωστής στάσης. Στην τελική βέβαια, αν τα χρησιμοποιήσει κάποιος πλέον δεν έχει και πολύ μεγάλη επαφή η πλάτη του με την πανάκριβη καρέκλα που αγόρασε.

Μία καρέκλα που φαίνεται να λύνει αυτά τα θέματα είναι η Secretlabs Titan που έχει ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη στήριξη μέσης. Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά θα ήθελα πολύ και έχω την εντύπωση ότι αξίζει σε σχέση με τις υπόλοιπες δημοφιλεις gaming καρέκλες.

Επεξ/σία από bebius
H oυρίτσα πονάει περισσότερο αν ΔΕΝ χρησιμοποιείται το μαξιλάρι μέσης καθώς είναι χειρότερη η στάση του σώματος.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...