blamp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, poulinos είπε αν εχεις fritz fon ναι για την εφαρμογη δεν ξερω.για το fritz fon σιγουρα δεν παιζει.γνωστο προβλημα Σε ασύρματο τηλέφωνο δηλωμένο στο fritzbox αναφέρομαι. Οι επαφές φαίνονται με αστερίσκους. Προφανώς είναι θέμα γραμματοσειράς.
poulinos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 4 hours ago, blamp said: Σε ασύρματο τηλέφωνο δηλωμένο στο fritzbox αναφέρομαι. Οι επαφές φαίνονται με αστερίσκους. Προφανώς είναι θέμα γραμματοσειράς. υποστηριζονται λατινικοι χαρακτηρες και οχι unicode αμα το λεω σωστα.υπαρχει και τοπικ για αυτο το θεμα και το fritz fon.ενημερωμενη η avm αλλα....
DanielRGr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 16 hours ago, poulinos said: υποστηριζονται λατινικοι χαρακτηρες και οχι unicode αμα το λεω σωστα.υπαρχει και τοπικ για αυτο το θεμα και το fritz fon.ενημερωμενη η avm αλλα.... http://www.bible-researcher.com/greek-unicode.html Ακριβως, unicode. Το καθε γραμμα εχει δικο του u-code και αν τονιζεται εχει ξεχωριστο u-code παλι. 😁
isaias1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά το έχουν στείλει σε κάποιον από εσάς που παραγγείλατε? 5 μέρες τώρα έχουν τραβήξει τα λεφτά κ είναι κολλημένο στο preparing the shipment.... Αυτό συμβαίνει σε άλλες 4 παραγγελίες που έχω κάνει από Amazon.... Νομίζω πάει κ αυτό.δεν αντέξε τη πίεση των ημερών...
jimakos234 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, isaias1983 είπε Παιδιά το έχουν στείλει σε κάποιον από εσάς που παραγγείλατε? 5 μέρες τώρα έχουν τραβήξει τα λεφτά κ είναι κολλημένο στο preparing the shipment.... Αυτό συμβαίνει σε άλλες 4 παραγγελίες που έχω κάνει από Amazon.... Νομίζω πάει κ αυτό.δεν αντέξε τη πίεση των ημερών... Εμενα απεσταλη χτες παντως. Μου ηρθε κανονικα στα Ιταλικα το αντιστοιχο mail.
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, isaias1983 είπε Παιδιά το έχουν στείλει σε κάποιον από εσάς που παραγγείλατε? 5 μέρες τώρα έχουν τραβήξει τα λεφτά κ είναι κολλημένο στο preparing the shipment.... Αυτό συμβαίνει σε άλλες 4 παραγγελίες που έχω κάνει από Amazon.... Νομίζω πάει κ αυτό.δεν αντέξε τη πίεση των ημερών... Τουλαχιστον σε εσενα ειναι preparing, μια χαρα εισαι σχετικα. Δυστυχως ειναι πιο αργοι και απο χελωνες λογω φορτου φανταζομαι. Σε μενα ειναι ακομα, οπως 1 λεπτο μετα την παραγγελια, "not yet dispatched" και οι 2 παραγγελιες μου απο αμαζον. 27 και 30 Νοεμβρη. Τα λεφτα τα εχει κρατησει απο την πρωτη στιγμη το Γερμανικο οπως γινεται και με ολα τα ευρωπαικα αμαζον εδω και πολλους μηνες, οχι ομως το Αμερικανικο αμαζον, προφανως διαφορετικη πολιτικη. 1
isaias1983 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Καλά πάμε.... καταρρέουν κ τα κούριερ της χώρας... Κ ακόμα δεν έχουμε φτάσει υποτίθεται στις παραγγελίες των δώρων Χριστουγέννων.... Τέλος πάντων,τώρα ξέρω ότι δεν είμαι μόνος....
jimakos234 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Πληροφοριακα, μολις παρελαβα, με το expected arrival 11/12
jimakos234 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε UPS η ελτα ; UPS. 18.00 ακριβως πρακτικα.
furiousboy13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Εμένα λέει Με UPS θα έρθει άρα και σε εμένα;
Vsrs7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, furiousboy13 είπε Εμένα λέει Με UPS θα έρθει άρα και σε εμένα; ΕΛΤΑ....
diosak Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Κι εμένα το ίδιο λέει, δυστυχώς. Γιατι δε νας έχουν δώσει tracking?
isaias1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Έχω πληρώσει τα γρήγορα μεταφορικά... Με ups το περιμένω.παραγγελια 27/11. Έφυγε 7/12 από Ιταλία κ είναι ακόμα κολλημένη στη Ρώμη μέχρι κ τώρα που γράφω το μνμ... Κ λέει παράδοση αύριο Παρασκευή 11/12. 99% με γενική ταχυδρομική οπότε το βλέπω να έρχεται την άλλη Παρασκευή... Κ η ups πλέον δεν έχει εγγυημένη παράδοση λόγω κορονοιου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις