georgerapp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Σε smart tv θα συνδέεις το χειριστήριο με bt και θα τρέχεις το app του xcloud, και θα παίζεις χωρίς κονσόλα... Θα είναι σαν να έχεις κονσόλα, αλλά δεν θα έχεις 😛 Σοβαρά τώρα ; Και τι εχει μεσα το xcloud ; Μικρά παιχνίδια τύπου android ; Η τα βαρβατα σοβαρά games που ξέρουμε ; Και αν εχουν τέτοια ......πως ; Τα γραφικά , τα δεδομένα ....... Αυτα θέλουν υπολογιστές με μπαλες η έστω ps4 φάση και πάλι με φουλ εκπτώσεις στο τι πραγματικά μπορούν .
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, vabill είπε Μου το έκλεψες... 34 λεπτά πριν, georgerapp είπε Σοβαρά τώρα ; Και τι εχει μεσα το xcloud ; Μικρά παιχνίδια τύπου android ; Η τα βαρβατα σοβαρά games που ξέρουμε ; Και αν εχουν τέτοια ......πως ; Τα γραφικά , τα δεδομένα ....... Αυτα θέλουν υπολογιστές με μπαλες η έστω ps4 φάση και πάλι με φουλ εκπτώσεις στο τι πραγματικά μπορούν . Το xcloud εχει τα παιχνίδια τους Games Pass. Κανονικά παιχνίδια. Αυτά γίνονται render στους server της microsoft και θα στριμαονται στην τηλεορασή σου. Μόνο χειριστήριο θα θες, τίποτε άλλο. Τα παιχνίδια, θα είναι τα κανονικά παιχνίδια της κονσόλας.... Βιβλιοθήκη Xbox Game Pass | Xbox Η συνδρομη θα είναι 12 ευρώ το μήνα... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από Retromaniac 2 1
skiabox Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Πάντως Dota 2 με GeforceNow μαι χαρά δουλέυει και δεν καταλάβαινες latency. Από το απομακρυσμένο virtual machine μέχρι τους Dota 2 servers είχε 1 ms latency. 1
Gparion Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Αυτή η καημένη Microsoft έχει στηθεί στα 4 απέναντι στο Ανδροειδές. Με το συμπάθειο 5
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, Gparion είπε Αυτή η καημένη Microsoft έχει στηθεί στα 4 απέναντι στο Ανδροειδές. Με το συμπάθειο Σε άλλο θέμα μάλλονς ήθελες να το γράψεις αυτό
georgerapp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Το xcloud εχει τα παιχνίδια τους Games Pass. Κανονικά παιχνίδια. Αυτά γίνονται render στους server της microsoft και θα στριμαονται στην τηλεορασή σου. Μόνο χειριστήριο θα θες, τίποτε άλλο. Τα παιχνίδια, θα είναι τα κανονικά παιχνίδια της κονσόλας.... Βιβλιοθήκη Xbox Game Pass | Xbox Η συνδρομη θα είναι 12 ευρώ το μήνα... Σαν να λεμε ουαου δηλαδη !!! Ρε τι λέτε τωρα !!! Αλλα απο τα οσα λέτε και δεν καταλαβαίνω καλα εως καθόλου θα θέλει πολύ καλό internet .
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, georgerapp είπε Σαν να λεμε ουαου δηλαδη !!! Ρε τι λέτε τωρα !!! Αλλα απο τα οσα λέτε και δεν καταλαβαίνω καλα εως καθόλου θα θέλει πολύ καλό internet . 50ρα vdsl, αλλά και με μία καλή 24ρα (να κλειδώνει πάνω από 15) 1
Devil9697 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Περιμενουμε πως και πως το app για την webOS!!!
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Αυτό είναι το μελλον του gaming και το λέγαμε από τη πρώτη μέρα που είχε εμφανιστεί το onlive πριν καμία δεκαετία ότι προς τα εκεί πάει η βιομηχανία. Γρήγορη πρόσβαση για όλους σε gaming περιεχόμενο με υπηρεσίες τύπου netflix. Το ότι άργησε να γίνει οφείλετε στις υποδομές αλλά και στην ίδια την βιομηχανία που ήθελε να διατηρήσει το retail κέρδος όσο υπήρχε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) από άλλο θέμα με τις ταχύτητες , ενώ έχω 50άρα και δεν αντιμετωπίζω θέμα με τον isp , δοκίμασα τον speedtest της google , σχεδόν έβαλα τα κλάματα , δεν θα μπορέσω να παίξω με stadia https://projectstream.google.com/speedtest Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, SchinasN είπε από άλλο θέμα με τις ταχύτητες , ενώ έχω 50άρα και δεν αντιμετωπίζω θέμα με τον isp , δοκίμασα τον speedtest της google , σχεδόν έβαλα τα κλάματα , δεν θα μπορέσω να παίξω με stadia https://projectstream.google.com/speedtest Καλά μου έπαιξε με OTE, και το έκανα από το wifi μέσα στο δωμάτιο. Αν πάω με ethernet πιστεύω θα μου βγάλει 190.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Retromaniac είπε Καλά μου έπαιξε με OTE, και το έκανα από το wifi μέσα στο δωμάτιο. Αν πάω με ethernet πιστεύω θα μου βγάλει 190. Δίκιο έχεις , με έβγαλε 2mbits , και μετά 38 , ότι νάναι
Retromaniac Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SchinasN είπε Δίκιο έχεις , με έβγαλε 2mbits , και μετά 38 , ότι νάναι Θεσσαλονίκη κοντά, ε;
georgerapp Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 τι ωραια πραγματα ειναι αυτα ! τωρα ειδα και το stadia τι ειναι . καλα εγω δεν εχω ταχυτητες τετοιες , εχω 14 που το εκανα . δεν ειναι ελλαδα αυτα ετσι ; οταν θα ερθουν με το καλο μπορει και να εχω καλυτερες ταχυτητες . ωραια πραγματα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα