arxontas2323 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Για όποιον έχει πετρελαιοκινητήρα(και για γεννήτριες ή θερμανση) εχουν έκπτωση τα καθαριστικά πετρελαίου που χρησιμοποιώ 20%(η έκπτωση είναι μέσα σε κάθε προιόν) Καλυπτουν απο καθαρισμο βιοντιζελ,ενισχυτικα κετανιων μεχρι σταθεροποιητη καυσιμου και είναι Αμερικάνικα https://shop.power-service.gr/shop/
C(r)y Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Αυτά τα καθαριστικά κάνουν τίποτα στα diesel? η ναχαμε να λέγαμε είναι?
arxontas2323 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, C(r)y είπε Αυτά τα καθαριστικά κάνουν τίποτα στα diesel? η ναχαμε να λέγαμε είναι? Εψαξα οτι ειναι αμερικανικη εταιρεια που φτιαχνουν μονο καθαριστικα πετρελαιου και εχουν το 70% των πωλησεων καθαριστικων πετρελαιων στην Αμερικη. Τα χρησιμοποιω σε 4 αμαξια που εχω τα τελευταια χρονια...γραφω πολλα χιλιομετρα την εβδομαδα και αυτο που αισθανεσαι ειναι να πηγαινει καλυτερα το αμαξι,εχω δει λιγοτερη καταναλωση και στο πετρελαιο(σε ταξιδι κυριως) αλλα και στο adblue...οσον αφορα το βιοντιζελ ως τωρα ενα αμαξι που το εδωσα πριν 2 χρονια σε γνωστο μου με 300.000χλμ και τωρα εφτασε 410.000 χλμ δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα(και αυτος χρησιμοποιει τα ιδια καθαριστικα απο την ωρα που το αγορασε)οποτε τα εμπιστευομαι Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από arxontas2323
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, C(r)y είπε Αυτά τα καθαριστικά κάνουν τίποτα στα diesel? η ναχαμε να λέγαμε είναι? σε αυτοκινητο βενζινης εχω ριξει 3 φορες διαφορα. μηδεν διαφορα.
C(r)y Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Εψαξα οτι ειναι αμερικανικη εταιρεια που φτιαχνουν μονο καθαριστικα πετρελαιου και εχουν το 70% των πωλησεων καθαριστικων πετρελαιων στην Αμερικη. Τα χρησιμοποιω σε 4 αμαξια που εχω τα τελευταια χρονια...γραφω πολλα χιλιομετρα την εβδομαδα και αυτο που αισθανεσαι ειναι να πηγαινει καλυτερα το αμαξι,εχω δει λιγοτερη καταναλωση και στο πετρελαιο(σε ταξιδι κυριως) αλλα και στο adblue...οσον αφορα το βιοντιζελ ως τωρα ενα αμαξι που το εδωσα πριν 2 χρονια σε γνωστο μου με 300.000χλμ και τωρα εφτασε 410.000 χλμ δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα(και αυτος χρησιμοποιει τα ιδια καθαριστικα απο την ωρα που το αγορασε)οποτε τα εμπιστευομαι Εγώ ψάχνω να βάλω σε polo diesel με 110χιλ. έτσι για πρόληψη . Καθαριστικό Πετρελαίου – Ενισχυτικό Κετανίων DIESEL KLEEN + CETANE BOOST , ένα τέτοιο λες να χρειάζεται ? έχω υπόψη μου και αυτά βέβαια Εδώ ή αυτό
arxontas2323 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε σε αυτοκινητο βενζινης εχω ριξει 3 φορες διαφορα. μηδεν διαφορα. Η συγκεκριμενη εταιρεια δεν βγαζει καθαριστικα βενζινης οποτε σιγουρα δεν εριξες καθαριστικο αυτης της εταιρειας... 11 λεπτά πριν, C(r)y είπε Εγώ ψάχνω να βάλω σε polo diesel με 110χιλ. έτσι για πρόληψη . Καθαριστικό Πετρελαίου – Ενισχυτικό Κετανίων DIESEL KLEEN + CETANE BOOST , ένα τέτοιο λες να χρειάζεται ? έχω υπόψη μου και αυτά βέβαια Εδώ ή αυτό τα liqui moly που μου εστειλες πρεπει να ειναι για 1 ρεζερβουαρ χωρις να το εξηγουν...απο power service το καθαριστικο τους των 473ml για προληψη φτανει μεχρι 400λιτρα πετρελαιου οποτε θα το χρησιμοποιησεις παραπανω απο 6 φορες αλλα για αμεσο καθαρισμο θα το βαλεις στα 160 λιτρα 3 φορες δηλαδή...εγω παρηγγειλα πριν 2 μερες ενα 4κιλο για να μην παιρνω συνεχεια...
Ntinaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Η συγκεκριμενη εταιρεια δεν βγαζει καθαριστικα βενζινης οποτε σιγουρα δεν εριξες καθαριστικο αυτης της εταιρειας... τα liqui moly που μου εστειλες πρεπει να ειναι για 1 ρεζερβουαρ χωρις να το εξηγουν...απο power service το καθαριστικο τους των 473ml για προληψη φτανει μεχρι 400λιτρα πετρελαιου οποτε θα το χρησιμοποιησεις παραπανω απο 6 φορες αλλα για αμεσο καθαρισμο θα το βαλεις στα 160 λιτρα 3 φορες δηλαδή...εγω παρηγγειλα πριν 2 μερες ενα 4κιλο για να μην παιρνω συνεχεια... Γι αυτο ειπα οτι εριξα διαφορα.
Tasos_69 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, arxontas2323 είπε Η συγκεκριμενη εταιρεια δεν βγαζει καθαριστικα βενζινης οποτε σιγουρα δεν εριξες καθαριστικο αυτης της εταιρειας... τα liqui moly που μου εστειλες πρεπει να ειναι για 1 ρεζερβουαρ χωρις να το εξηγουν...απο power service το καθαριστικο τους των 473ml για προληψη φτανει μεχρι 400λιτρα πετρελαιου οποτε θα το χρησιμοποιησεις παραπανω απο 6 φορες αλλα για αμεσο καθαρισμο θα το βαλεις στα 160 λιτρα 3 φορες δηλαδή...εγω παρηγγειλα πριν 2 μερες ενα 4κιλο για να μην παιρνω συνεχεια... Εχω χρησιμοπηοιησει και τα δυο της Liqui Moly το πρωτο βασικα ειναι για JetClean αλλα παει και κατευθειαν μεσα στο ρεζερβουαρ το δευτερο το προτεινουν για καθε 2000 χιλιομετρα.Το χρησιμοποιω σε σχετικα καινουριο αμαξι του 2017 και για το πρωτο εχω να πω τα καλυτερα(Ριχνω ενα πριν γεμισω το ρεζερβουαρ καθε 10.000)αψογη λειτουργεια του κινητηρα λιγοτερο κροταλισμα καλυτερο αρπαγμα,για το δευτερο ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ειδα ουσιαστικα καμια διαφορα.Να πω τελος μιας και επαγγελματιας οτι πολυ βασικο περα απο τα βελτιωτικα στους ντιζελ κινητηρες ειναι η ποιοτητα καυσιμου οποτε μεγαλη προσοχη στα πρατηρια ( επιλεγουμε δοκιμασμενα και οχι οπου να ειναι) και μακρυα απο Shell,Avio και Ultimate ΜΟΝΟ.
arxontas2323 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Tasos_69 είπε Εχω χρησιμοπηοιησει και τα δυο της Liqui Moly το πρωτο βασικα ειναι για JetClean αλλα παει και κατευθειαν μεσα στο ρεζερβουαρ το δευτερο το προτεινουν για καθε 2000 χιλιομετρα.Το χρησιμοποιω σε σχετικα καινουριο αμαξι του 2017 και για το πρωτο εχω να πω τα καλυτερα(Ριχνω ενα πριν γεμισω το ρεζερβουαρ καθε 10.000)αψογη λειτουργεια του κινητηρα λιγοτερο κροταλισμα καλυτερο αρπαγμα,για το δευτερο ουτε κρυο ουτε ζεστη δεν ειδα ουσιαστικα καμια διαφορα.Να πω τελος μιας και επαγγελματιας οτι πολυ βασικο περα απο τα βελτιωτικα στους ντιζελ κινητηρες ειναι η ποιοτητα καυσιμου οποτε μεγαλη προσοχη στα πρατηρια ( επιλεγουμε δοκιμασμενα και οχι οπου να ειναι) και μακρυα απο Shell,Avio και Ultimate ΜΟΝΟ. Στο 2ο λενε οτθ είναι για 75 λιτρα πετρελαίου...καθε αμαξι βγαζει διαφορετικά χιλιόμετρα οπότε ας μιλάμε με λίτρα...το 1ο δεν αναφέρουν πουθενά λίτρα και γι αυτό έγραψα οτι ειναι για μια χρήση...εγω βαζω σε καθε γέμισμα από λίγο...αλλα ναι σημαντικό που βάζουμε πετρέλαιο.. εγώ βάζω απλο πετρέλαιο (δεν ξέρω αν κανει να γράφω εταιρείες) και το καθαριστικό της power service και βγαίνει πιο οικονομικά απο το να βαζεις ενισχυμένο οου δεβ ξέρεις αν έχει κάτι παραπάνω απο απλό πετρέλαιο μέσα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από arxontas2323
prometheas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Από τότε που αρχισα να βάζω σε μόνιμη βάση AVIN Best Action Diesel (από εμπιστο πρατήριο) σταμάτησα να βαζω οποιοδήποτε πρόσθετο..
C(r)y Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Στο 2ο λενε οτθ είναι για 75 λιτρα πετρελαίου...καθε αμαξι βγαζει διαφορετικά χιλιόμετρα οπότε ας μιλάμε με λίτρα...το 1ο δεν αναφέρουν πουθενά λίτρα και γι αυτό έγραψα οτι ειναι για μια χρήση...εγω βαζω σε καθε γέμισμα από λίγο...αλλα ναι σημαντικό που βάζουμε πετρέλαιο.. εγώ βάζω απλο πετρέλαιο (δεν ξέρω αν κανει να γράφω εταιρείες) και το καθαριστικό της power service και βγαίνει πιο οικονομικά απο το να βαζεις ενισχυμένο οου δεβ ξέρεις αν έχει κάτι παραπάνω απο απλό πετρέλαιο μέσα Δηλαδή το Diesel Kleen+Cetane Boost το βάζω σε 3 συναπτά γεμίσματα και αυτό σε άλλα 3 ? Clear-Diesel Fuel & Tank cleaner δ
arxontas2323 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, C(r)y είπε Δηλαδή το Diesel Kleen+Cetane Boost το βάζω σε 3 συναπτά γεμίσματα και αυτό σε άλλα 3 ? Clear-Diesel Fuel & Tank cleaner δ Αν μιλάμε για τα 473 ml καο εχεις 50αρι ρεζερβουάρ τοτε ναι...το clear diesel παίρνω την συσκευασία των 946ml και την μοιράζω στα αυτοκίνητα 1 φορα στους 3 μήνες και βάζω και στον λέβητα στο σπίτι απο Απρίλιο που κάθεται το πετρέλαιο μέχρι Οκτώβριο!!! 3 ώρες πριν, prometheas είπε Από τότε που αρχισα να βάζω σε μόνιμη βάση AVIN Best Action Diesel (από εμπιστο πρατήριο) σταμάτησα να βαζω οποιοδήποτε πρόσθετο.. Αν υπολογίσεις την διαφορά κόστους απο το ενισχυμένο σε βαθος 6μηνου(ανάλογα τα χιλιόμετρα που κανείς, βγαίνει πολυ φθηνότερο να βάζεις ενα καθαριστικό πετρελαίου και να ξερεις οτι έχει μπει μεσα στο πετρέλαιο...
prometheas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Νομίζω οτι αυτά τα καθαριστικά ειναι πολύ ισχυρά και δεν ειμαι πεισμένος οτι κανουν καλό στους σύγχρονους πετρελαιοκινητήρες ή οτι δεν δημιουργούν προβληματα σε βάθος χρόνου Σε ενα καυστήρα θα έβαζα πιο εύκολα Μπορει όμως να κανω λάθος
vasilllis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Το αντιπαγωτικο μπαινει "αναγκαστικα" σε περιοχες με χαμηλη θερμοκρασια.Το καθαριστικο πετρελαιου-αυξηση κετανιου- οσα λειτουργουν κανουν καλυτερη καυση,διαφορα στην αποδοση δεν βλεπεις παντως.Το απολυμαντικο πετρελαιου-ακα μυκητοκτονο(απορω γιατι δεν το αναφερουν ετσι)- πλεον ειναι απαραιτητο σε δεξαμενες με μακροχρονια αποθηκευση,για ολους τους τυπους κινητηρων.Αλλα ειναι πανακριβο αυτο.
arxontas2323 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, vasilllis είπε Το αντιπαγωτικο μπαινει "αναγκαστικα" σε περιοχες με χαμηλη θερμοκρασια.Το καθαριστικο πετρελαιου-αυξηση κετανιου- οσα λειτουργουν κανουν καλυτερη καυση,διαφορα στην αποδοση δεν βλεπεις παντως.Το απολυμαντικο πετρελαιου-ακα μυκητοκτονο(απορω γιατι δεν το αναφερουν ετσι)- πλεον ειναι απαραιτητο σε δεξαμενες με μακροχρονια αποθηκευση,για ολους τους τυπους κινητηρων.Αλλα ειναι πανακριβο αυτο. Πολύ σωστά μονο που με το ενισχυτικό κετανιων αμα είναι καλό βλέπεις διαφορά όταν το βαζεις στην σωστή αναλογία!!μην περιμένεις να δεις αλλο αμαξι λες κ πηρε 50 άλογα... μυκητοκτόνο ειναι και το γκρι(kleen) σ αυτη την εταιρεία γιατί το ασπρο-πρασινο(clear) πρέπει να είναι αρκετά δυνατό και λένε οτι πρέπει να το χρησιμοποιείς 3 με 4 φορες τν χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα