skar1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Antoineher είπε Δυστυχώς πρέπει να ψάχνουμε ανταπτορα γιατί και εγώ έστειλα μήνυμα και η απάντηση του ήταν ότι δεν στέλνει ευρωπαϊκό φορτιστή. New message from: mm-telecom-uk (3,837Red Star) Hi. The phone comes with a 3 pin UK charger and not with a European 2 pin charger. Sorry, we don't provide European chargers. Regards. Team MMTELECOMUK Πραγματικά 1-2 ευρώ έχει ένας τέτοιος αντάπτορας και το βρίσκεις σε οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρολογικά. Τώρα αν πας σε καμία αλυσίδα δεν ξέρω. Και παλιότερα πριν τα Xiaomi τα μάθει τόσος κόσμος δεν είχαν τέτοιο φορτιστή αλλά μια χαρά έκανες τη δουλειά σου με αντάπτορα.
vsk Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Απ΄ ό,τι βλέπω έχει πλέον εξαντληθεί σε όλα τα χρώματα. Μπορεί κάποιος να ενημερώσει τον τίτλο του θέματος;
ZaxasK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Έγινε αποστολή και του δικού μου την τρίτη με royal mail,θα έρθει μέσω των ΕΛΤΑ όπως έρχονται συνήθως τα δέματα από royal και θα κάνει σίγουρα 2 βδομάδες μην πω και παραπάνω. Μακάρι να πιάσει την εκτιμώμενη ημερομηνία.
skar1983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, ZaxasK είπε Έγινε αποστολή και του δικού μου την τρίτη με royal mail,θα έρθει μέσω των ΕΛΤΑ όπως έρχονται συνήθως τα δέματα από royal και θα κάνει σίγουρα 2 βδομάδες μην πω και παραπάνω. Μακάρι να πιάσει την εκτιμώμενη ημερομηνία. Έγινε αποστολή και σε μένα αλλά λέει μόνο international tracked package ούτε tracking number ούτε με royal mail πχ
ZaxasK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, skar1983 είπε Έγινε αποστολή και σε μένα αλλά λέει μόνο international tracked package ούτε tracking number ούτε με royal mail πχ Αν πατήσεις στο show tracking history δεν σου βγάζει περισσότερα στοιχεία?
spirospatra1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, ZaxasK είπε Αν πατήσεις στο show tracking history δεν σου βγάζει περισσότερα στοιχεία? Καλημέρα. Ούτε σε μένα έχει tn. Σε αγορά προ τριμήνου από ebay uk ο πωλητής μου είπε ότι το τρακινγκ έχει γίνει πολύ ακριβό. Παρέλαβα τότε σε 9-10 από την αποστολή κ το έφεραν τα ΕΛΤΑ.
ZaxasK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω τι γίνεται,εγώ είχα στείλει πριν δύο μέρες email στον πωλητή να ρωτήσω πότε θα σταλεί και μου απάντησε σχεδόν αμέσως ότι θα σταλεί την επόμενη μέρα με tracking number όπως και έγινε. Νομίζω μια ερώτηση στον πωλητή για δεν βλάπτει για το πώς το έστειλε.
nevermore Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στη παρέα. Μέχρι να έρθει το κινητό, καμία καλή θήκη μπορεί να προτείνει κανείς? Θενξ!
helicoid Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 2/12/2020 στις 8:07 ΠΜ, skar1983 είπε Έγινε αποστολή και σε μένα αλλά λέει μόνο international tracked package ούτε tracking number ούτε με royal mail πχ Στις 2/12/2020 στις 9:02 ΠΜ, spirospatra1 είπε Καλημέρα. Ούτε σε μένα έχει tn. Σε αγορά προ τριμήνου από ebay uk ο πωλητής μου είπε ότι το τρακινγκ έχει γίνει πολύ ακριβό. Παρέλαβα τότε σε 9-10 από την αποστολή κ το έφεραν τα ΕΛΤΑ. Επιβεβαιώνω, οτι αγορά μέσω ebay, αναφέρει οτι έχει αποσταλεί, αλλά χωρίς tracking number. Έστειλα pm στον πωλητή την Τρίτη, καμιά απάντηση μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί με το service. Spoiler Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από helicoid
georsev Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, helicoid είπε Επιβεβαιώνω, οτι αγορά μέσω ebay, αναφέρει οτι έχει αποσταλεί, αλλά χωρίς tracking number. Έστειλα pm στον πωλητή την Τρίτη, καμιά απάντηση μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να πω οτι έχω ενθουσιαστεί με το service. Και εμενα που μου έχει δώσει tracking number ..δεν φαίνεται πουθενά...τι να πω...
tryfos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Παιδιά, μην ανησυχείτε, ο πωλητής φαίνεται σοβαρός. Εγώ, επειδή έκανα κάτι σαχλαμάρες με την ισοτιμία, το PayPal κλπ. και δε μου βγήκε όσο ήθελα, ακύρωσα την παραγγελία, του έστειλα μήνυμα και ζήτησα refund. Χωρίς καν να απαντήσει τίποτα, μετά από 2 μέρες μου τα έστειλε πίσω. Δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείτε, απλώς το άτομο λόγω της προσφοράς (που για μένα ήταν η μόνη αξιόλογη σε ΟΛΟ το πανηγύρι της Black Friday,) πρέπει να πούλησε τρελά και γίνεται χαμός. Γι' αυτό δεν απαντάει. Βέβαια με Royal Mail αναμείνατε μετά το νέο έτος....
vsk Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μία ακόμα ενημέρωση για την πορεία της αποστολής... Spoiler
nagapit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Και εγώ έκανα παραγγελία 27 Νοεμβρίου, χθες ξεκίνησε να έρχεται με royal mail και tracking number. Μήπως δεν πατάτε στο κουμπί για τις πληροφορίες του tracking? Spoiler 1
Ηλίας_1988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Και εμένα έρχεται πάντως που το παράγγειλα στης 27 Spoiler 1
skar1983 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, nagapit είπε Και εγώ έκανα παραγγελία 27 Νοεμβρίου, χθες ξεκίνησε να έρχεται με royal mail και tracking number. Μήπως δεν πατάτε στο κουμπί για τις πληροφορίες του tracking? Ναι δεν βγάζει κάτι . Μάλλον ο τύπος επειδή έστειλε πολλές παραγγελίες σε κάποιες δεν έβαλε τον αριθμό. Δεν κάνουμε κάτι λάθος. Ωραία οπότε πάνω κάτω πείτε εντυπώσεις όταν παραλάβετε για αν αναμένουμε και εμείς που θα μας έρθει kinder έκπληξη. Του εστειλα μήνυμα για να μου δώσει αριθμό αποστολής αλλά δεν πήρα απάντηση από την Τρίτη πρωί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα