imvrios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, diaolosh είπε Παντως ψαχνοντας (γιαυτο ποσταρα κι εδω) σε ολα τα συγκριτικα που εχω βαλει τα συγκεκριμενα Xiaomi (minote 10/ Mi 10Lite) παιρνουν υψηλοτερες βαθμολογιες σε σχεση με το παλιοτερο Huawei Nova 5T . Και ελεγα μηπως υπαρχει κατι αλλο που χανω εδω? Συγνωμη για την αγνοια απλα ειναι ενας τομεας που παρακολουθω μια στα 3-4 χρονια και χανω πολλα επεισοδια! Δεν έχω δοκιμάσει όλα τα κινητά που κυκλοφορούν. Για το Nova 5T σου είπα αυτό που έχω δει με τα μάτια μου και που μπορείς να διαβάζεις και σε reviews περιοδικών/ιστοσελίδων. Ούτε gcam θέλεις ούτε τίποτε. Πολύ καλές φωτογραφίες Out of box. Αν θες ένα μείον, δεν έχει οπτικό zoom. Αλλά και πάλι το αποτέλεσμα στις φωτογραφίες για τα λεφτά που θα το πάρεις είναι πολύ καλό και θα σε καλύψει. 1
C(r)y Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Θέλω μα πάρω και εγώ ένα τώρα , από θέμα εγγύησης τι ισχύει; Ποτέ δεν έχω αγοράσει κινητό από το εξωτερικό
SamaelMorningstar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 54 λεπτά πριν, C(r)y είπε Θέλω μα πάρω και εγώ ένα τώρα , από θέμα εγγύησης τι ισχύει; Ποτέ δεν έχω αγοράσει κινητό από το εξωτερικό Για 6 μήνες είσαι καλυμμένος λόγω PayPal, για μετά κανείς δεν ξέρει. Ο πωλητής λέει για ένα χρόνο αλλά η βάση του είναι στην Αγγλία και από το 21 υποτίθεται ότι η Αγγλία είναι εκτός Ε.Ε. οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει σε περίπτωση βλάβης.
geolits Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά δεν βρίσκω θήκες για το συγκεκριμένο κινητό, έχετε δει κάτι αξιόλογο?
spirospatra1 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, geolits είπε Παιδιά δεν βρίσκω θήκες για το συγκεκριμένο κινητό, έχετε δει κάτι αξιόλογο? Δες στο tvc-mall έχει αρκετές. Από Ελλάδα λίγα πράγματα.. 1
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, spirospatra1 είπε Δες στο tvc-mall έχει αρκετές. Από Ελλάδα λίγα πράγματα.. Τελωνείο δεν εχει απο εκει?
karatzes Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AGGANIS13 είπε Τελωνείο δεν εχει απο εκει? Με τις τιμές που έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα, αποκλείεται να έχεις πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά, το όριο για να μπει δασμός σε ένα δέμα είναι τα 25 ευρώ
spirospatra1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, karatzes είπε Με τις τιμές που έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα, αποκλείεται να έχεις πρόβλημα. Αν θυμάμαι καλά, το όριο για να μπει δασμός σε ένα δέμα είναι τα 25 ευρώ Όχι. Έχει τσιμπημενα για δεδομένα Κίνας μεταφορικά κ έρχονται πρώτα Ολλανδία. Κ σχετικά γρήγορα.
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, spirospatra1 είπε Όχι. Έχει τσιμπημενα για δεδομένα Κίνας μεταφορικά κ έρχονται πρώτα Ολλανδία. Κ σχετικά γρήγορα. Οποτε μπορω να βαλω παραγγελία και πανω απο 25 ευρω ετσι χωρις το φοβο του τελωνείου?
spirospatra1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, AGGANIS13 είπε Οποτε μπορω να βαλω παραγγελία και πανω απο 25 ευρω ετσι χωρις το φοβο του τελωνείου? Όπως παρακολούθησα την προηγούμενη παραγγελία μου Ναι. Στο checkout για καλό κ για κακό σου λένε τι αξία να δηλώσουν!!!
PrinceA5 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, geolits είπε Παιδιά δεν βρίσκω θήκες για το συγκεκριμένο κινητό, έχετε δει κάτι αξιόλογο? Μα δεν έρχεται με τη δικιά του θήκη;
vsk Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, geolits είπε Παιδιά δεν βρίσκω θήκες για το συγκεκριμένο κινητό, έχετε δει κάτι αξιόλογο? Στα τελευταία 3 μου κινητά έχω βάλει τις Nillkin. Πολύ καλές! Xiaomi Mi10T Lite 5G - find here more than 10 items of products (nillkin.org) 1
mandoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται εγώ το πήρα από amazon εδώ. 2 χρόνια εγγύηση, αγγλικός φορτιστής. τελική τιμή ανάλογα την ισοτιμία, εγώ πλήρωσα με Revolut και βγήκε με μεταφορικά 230. Έδωσα το δεκάρικο διαφορά σε σχέση με το ebay, αλλά κέρδισα εγγύηση amazon. 2
SamaelMorningstar Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, mandoctor είπε Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται εγώ το πήρα από amazon εδώ. 2 χρόνια εγγύηση, αγγλικός φορτιστής. τελική τιμή ανάλογα την ισοτιμία, εγώ πλήρωσα με Revolut και βγήκε με μεταφορικά 230. Έδωσα το δεκάρικο διαφορά σε σχέση με το ebay, αλλά κέρδισα εγγύηση amazon. Βέβαια στο ebay έπαιξε 197 οπότε 30€ παραπάνω έδωσες. Για εμένα οριακά έκανες καλή επιλογή.
mandoctor Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SamaelMorningstar είπε Βέβαια στο ebay έπαιξε 197 οπότε 30€ παραπάνω έδωσες. Για εμένα οριακά έκανες καλή επιλογή. Δεκτό, αλλά προσωπικά θα ήθελα μια εγγύηση μη στραβώσει κάτι. Δε συζητάμε βέβαια την Ελλάδα ως εναλλακτική, γελάει ο κόσμος με τις τιμές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα