vsk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα! Σε επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ πριν από λίγο, μου είπαν ότι το πακέτο διακινείται μέσω απλού Ταχυδρομείου, όχι με την υπηρεσία EΛΤΑ Courier. Επομένως, αν ευσταθεί αυτό, τζάμπα περιμένω να εμφανιστεί στο σύστημα. Μάλλον θα μου έρθει στο σπίτι με τον... ταχυδρόμο!
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, vsk είπε Καλημέρα! Σε επικοινωνία με τα ΕΛΤΑ πριν από λίγο, μου είπαν ότι το πακέτο διακινείται μέσω απλού Ταχυδρομείου, όχι με την υπηρεσία EΛΤΑ Courier. Επομένως, αν ευσταθεί αυτό, τζάμπα περιμένω να εμφανιστεί στο σύστημα. Μάλλον θα μου έρθει στο σπίτι με τον... ταχυδρόμο! Δεν εχεις δικιο. Και τα "απλα" ΕΛΤΑ φαινονται στο συστημα οταν ειναι συστημενα - με τρακιν δηλαδη. Οχι μονο τα ΕΛΤΑ κουριερ. Μην ειστε τοσο σιγουροι οτι εχει φτασει Ελλαδα παντως. Παιζει να ειναι και στον δρομο ακομα.
georsev Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Πολλές μέρες πάντως...σχεδόν 2 βδομάδες από την αποστολή...
manousos82003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα! Για να σας γλιτωσω απο τον κοπο είναι το tracking απο αλλο αντικειμενο που παραγγειλα και παραδοξως εχει την ιδια διαδρομη... Μην περιμενετε ανταποκριση για dispute απο την στιγμη που γραφει πως εφυγε απο Αγγλια...θα σας πουν να περιμενετε....Υπομονη, αναμενομενο τετοιες μερες.... 2
brillakis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως από το ebay μου είπαν να περιμένω 1 εβδομάδα μετά το estimated time που γράφει πριν κάνω το οτιδήποτε, τους δίνουν ένα extra περιθώριο λόγω μεγάλου φόρτου στις μεταφορικές, στην περίπτωση μου είναι μέχρι σήμερα 15 του μήνα οπότε αν δεν έχει έρθει κάτι μέχρι τις 22 θα ανοίξω case.
manousos82003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, brillakis είπε Πάντως από το ebay μου είπαν να περιμένω 1 εβδομάδα μετά το estimated time που γράφει πριν κάνω το οτιδήποτε, τους δίνουν ένα extra περιθώριο λόγω μεγάλου φόρτου στις μεταφορικές, στην περίπτωση μου είναι μέχρι σήμερα 15 του μήνα οπότε αν δεν έχει έρθει κάτι μέχρι τις 22 θα ανοίξω case. To case ειναι χρησιμο για κινεζοαντικειμενα. Για να ασχοληθουν με Ευρωπαικο case πρεπει ή να μην εχεις tracking number ή να εχει πιστολιασει ο πωλητης κοσμο. Θα σου πουνε έφυγε απο Αγγλια, περιμενε και απο αρχες του χρονου το συζηταμε....Εφοσον το tracking number λεει πως ειναι καθοδον, είναι δεδομενο το ακυρο. Αν απο τις αρχες του '21 δεν ερθει, το ξανασυζηταμε.....
skar1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 50 λεπτά πριν, manousos82003 είπε To case ειναι χρησιμο για κινεζοαντικειμενα. Για να ασχοληθουν με Ευρωπαικο case πρεπει ή να μην εχεις tracking number ή να εχει πιστολιασει ο πωλητης κοσμο. Θα σου πουνε έφυγε απο Αγγλια, περιμενε και απο αρχες του χρονου το συζηταμε....Εφοσον το tracking number λεει πως ειναι καθοδον, είναι δεδομενο το ακυρο. Αν απο τις αρχες του '21 δεν ερθει, το ξανασυζηταμε..... Εμενα που δεν μου δινει tracking number τι να κανω δηλαδη; Ανοιγω case και μεσα απο αυτο θα μου το δωσει
manousos82003 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, skar1983 είπε Εμενα που δεν μου δινει tracking number τι να κανω δηλαδη; Ανοιγω case και μεσα απο αυτο θα μου το δωσει Ζαλίσε τον και θα στο δώσει... 2
skar1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, manousos82003 είπε Ζαλίσε τον και θα στο δώσει... παω για το 5 μηνυμα
black66.gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, skar1983 είπε παω για το 5 μηνυμα Απείλησε τους με case στο PayPal. Έτσι με έγραφαν και με μένα και μόλις τους απείλησα αμέσως μου απάντησαν και μου έδωσαν το TN. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από black66.gr
skar1983 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, black66.gr είπε Απείλησε τους με case στο PayPal. Έτσι με έγραφαν και με μένα και μόλις τους απείλησα αμέσως μου απάντησαν και μου έδωσαν το TN. Μόλις μου απάντησε μετά από απειλή. Πολύ κακή η μέχρι στιγμής στάση του. Και καλά είχε θέμα με το σύστημα. Brixton Post Office [SW9 8FR], Accepted at Post Office. Ξεκινά το track και φτάνει μέχρι LANGLEY HWDC, Item Leaving the UK 04.12.20 02.38
ZaxasK Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, skar1983 είπε Μόλις μου απάντησε μετά από απειλή. Πολύ κακή η μέχρι στιγμής στάση του. Και καλά είχε θέμα με το σύστημα. Brixton Post Office [SW9 8FR], Accepted at Post Office. Ξεκινά το track και φτάνει μέχρι LANGLEY HWDC, Item Leaving the UK 04.12.20 02.38 Και εγώ με την σειρά μου του έστειλα ένα μύνημα για τον μη εντοπισμό της αποστολής εδώ και δύο εβδομάδες. Μου έδωσε άλλο tracking σήμερα γιατι ήταν λάθος το πρώτο και στο οποίο φαίνεται κάποια κίνηση,σχεδόν ίδια με του skar1883 με διάφορα μόνο την ώρα!!! Όσο περνάει ο καιρός τόσο το μετανιώνω πιο πολύ.
Antoineher Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Κ γω έστειλα ξανά μύνημα σήμερα γιατί δεν Μ είχε στείλει ακόμα tracking number κ Μ απάντησε τα ίδια με τους προηγούμενους... Sorry for not getting back to you earlier as we had a problem with our system. Your order was dispatched on 03/12/2020 Μπαίνω να δω κ βλέπω ότι έχει κολλήσει από 4/12/20 Updatedr12:52am Item Leaving the UK LANGLEY HWDC Μήπως να στείλουμε όλοι τα tracking number μας και να δούμε αν είναι τα ίδια.. Τι λέτε;;
nk9 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Συγγνώμη που παρεμβαίνω σε ένα θέμα που δεν με αφορά (δεν έχω παραγγείλει την συσκευή), αλλά διακρίνω μια άνευ λόγου αναστάτωση. Αντιλαμβάνεστε τι γίνεται στην αποθήκη των Ελ.Τα. στα Σπάτα αυτή την εποχή; Τι σας παραξενεύει; Θεωρείτε λογικό να είχατε παραλάβει μέσα σε δύο εβδομάδες, εν μέσω covid και χιλίων μυρίων προβλημάτων; Κάντε υπομονή. Ειδικά όσοι έχετε εμπειρία από αγορές εξωτερικού, νομίζω θα έπρεπε να τα γνωρίζετε τα κατατόπια. Οι χρόνοι παράδοσης έχουν αυξηθεί δραματικά. Και στη τελική, αν πάει κάτι στραβά, έχετε την προστασία τόσο του ebay, όσο και του paypal. Και για να σας προλάβω, σας λέω ότι εγώ είμαι που στην πρώτη σελίδα του νήματος έγραψα ότι θα προτιμούσα να το πάρω από Amazon με 233€, καθώς το θεωρώ ασφαλέστερο. Αλλά δεν υπάρχει λόγος (ακόμα) για να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα περί αναξιοπιστίας του καταστήματος. Φιλικά όλα τα παραπάνω. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από nk9 1
greekman93 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Για εμένα, ας έρθει και το Μάρτιο που λέει ο λόγος. Το μόνο που με ανησυχεί ειναι μην ανοιχτεί ο σάκος 1/1/21 και μας πούνε ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ 20€ (Τέλος εκτελωνισμού) + 47€ (Φ.Π.Α) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα