Προς το περιεχόμενο

Soundbar CREATIVE Stage 2.1 High Performance Soundbar 75 ευρο(Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, naruto14 είπε

Ναι.

Οκ αν την συνδέσεις με οπτική ρυθμίζεται ο ήχος από το κοντρολ της τβ Η θα έχουμε στο κομοδίνο 3 κοντρολ; ( τβ, τβ μποξ και ηχομπαρα;) 

Δημοσ.

Την είχα πάρει κι εγώ πέρυσι στα 79€ νομίζω και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Με hdmi την έχω συνδεδεμένη και την έχω δοκιμάσει και με bluetooth. Είχα αλλάξει κι εγώ κάτι στις ρυθμίσεις ήχου στην TV (Samsung Q70R) για να παίζει στο Netflix.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alexkid901 είπε

Την είχα πάρει κι εγώ πέρυσι στα 79€ νομίζω και είναι πολύ καλή για τα λεφτά της. Με hdmi την έχω συνδεδεμένη και την έχω δοκιμάσει και με bluetooth. Είχα αλλάξει κι εγώ κάτι στις ρυθμίσεις ήχου στην TV (Samsung Q70R) για να παίζει στο Netflix.

Με ARC την έχεις; κάνει διακοπές ή κάτι άλλο τρελό; 

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει το soundbar (Creative Stage) από το e-shop και αναμένεται 10/12. Είδα όμως οτι το Media Markt εχει το JBL bar 2.1 με €239

https://www.mediamarkt.gr/product/tileorasi-psuxagogia/dvd-blu-ray-home-cinema/soundbars/jbl-bar-21-deep-bass-21-soundbar/1428739

Μιλάμε για τιμές που δεν συγκρίνονται, αλλά πόσο συμφέρει να δώσω άλλα €164. Τι παραπάνω δίνει το JBL? Θέλω το Soundbar στο σαλόνι για κάτω απο μια Sony 55" (KDL-55W755C). Για Netflix, Kodi, PS4. Και να παίξω λίγη μουσική απο το κινητό μου μέσω bluetooth.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα θέμα

παραγγελία από public άμεση παράδοση αλλά ενώ λειτουργεί άψογα με το φλασάκι και με Bluetooth ,έχω πρόβλημα με την σύνδεση στην τηλεόραση .Με HDMI δεν ακούγεται ο ήχος σημείωση η τηλεόραση είναι 9 ετών ,δεν έχει επιλογή να την αναγνωρίσει ως εξωτερικό ηχείο.

Φαντάζομαι θα λυθεί με οπτική ίνα ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την έχω εδώ και δυο χρονια σχεδόν, το ARC λειτουργεί μια χαρά με την TV μου. Έχω παρατηρήσει κάτι μικροbug αν πέσει η TV σε standby με το PS4 σε rest mode να κατεβάζει αρχεία (και το VR κουμπωμένο πάνω!) χάνει την λειτουργία του μόνο με το χειριστήριο της TV. Φτιάχνει πανεύκολα κλείνοντάς την, βγάζοντάς την από την πρίζα για μισό λεπτό, και όλα καλά. 

Επίσης έχει αυτό το τυπικό πρόβλημα που έχουν πολλές μπάρες (πχ και η JBL που κοίταζα ένα φεγγάρι) που αν το source σου έχει πολύ χαμηλά επίπεδα ήχου, π.χ. σκηνή ταινίας που έχει απόλυτη ησυχία και είναι και χαμηλά ο ήχος του source, τότε «σβήνει» και όταν επανέλθει ο ήχος έχει ένα μικρό lag. 

Επειδή εγώ χρησιμοποιώ για τα πάντα υπολογιστή, έχω προγραμματάκι που δίνει μόνιμα στην μπάρα ήχο σε μηδενική ένταση και συχνότητα και δεν «σβήνει» ποτέ. 

Κατά τα άλλα η μπάρα είναι άψογη για την τιμή της.

Επεξ/σία από Fiv
Δημοσ.

αν και το θεωρω απιθανο σε αυτη τη κατηγορια τιμης, εχει ir repeater σε περιπτωση που μπλοκαρει τις υπερυθρες της τηλεορασης, λογο υψους?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CptBill είπε

αν και το θεωρω απιθανο σε αυτη τη κατηγορια τιμης, εχει ir repeater σε περιπτωση που μπλοκαρει τις υπερυθρες της τηλεορασης, λογο υψους?

Μου έτυχε και το έλυσα βάζοντας σουβέρ κάτω από τα ποδαράκια της τηλεόρασης για να σηκωθεί 2-3 εκατοστά.

2 ώρες πριν, geo.K είπε

Με HDMI δεν ακούγεται ο ήχος σημείωση η τηλεόραση είναι 9 ετών ,δεν έχει επιλογή να την αναγνωρίσει ως εξωτερικό ηχείο.

Φαντάζομαι θα λυθεί με οπτική ίνα ?

Θα έπρεπε να έχει HDMI ARC η τηλεόραση σου. Λόγω παλαιότητας, δύσκολο.

Οπότε βάζεις οπτική ίνα και επιλέγεις την ανάλογη είσοδο στη μπάρα.

(bluetooth επίσης δύσκολο λόγω παλαιότητας)

images?q=tbn:ANd9GcS-EHxbaiCJEIKZ6SzpZ_F

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς από e-shop? Όταν έριξα την παραγγελία στην σελίδα του προϊόντος έλεγε "νέα παραλαβή 3 Δεκεμβρίου", μετά από μερικές μέρες άλλαξε σε "10 Δεκεμβρίου", και από χθες το βγάζει εξαντλημένο. Το status της παραγγελίας έχει κολλήσει από την αρχή στο "συγκέντρωση προϊόντων".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρ'τε κανα τηλεφωνο μπας και βγαλετε ακρη με τους απιθανους. Αυτοι ειναι ικανοι να μην το φερουν ποτε και να εχουν το ιδιο status της παραγγελιας σας οπως την μερα που το παραγγειλατε.

Τι διαλεξατε; Αντικαταβολη;

Επεξ/σία από speedy23
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...