Προς το περιεχόμενο

Soundbar CREATIVE Stage 2.1 High Performance Soundbar 75 ευρο(Public)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, manosfp είπε

Όταν τηρούν σωστά το απόθεμα καλά κάνουν και θέλουν το χρήμα μπροστά. Όταν όμως μου το εμφανίζεις διαθέσιμο, μου ρίχνεις άκυρο και μετά εξαφανίζεσαι ευχαριστώ δε θα πάρω. Και δεν αναφέρω καν το να έχω πληρώσει με 36 δόσεις... 

Δηλαδη τι γινεται στην περιπτωση που πληρωσεις με δοσεις; Σου επιστρεφουν το ποσο πισω μηνα-μηνα;

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα έχω από πέρυσι στην τηλεόραση,τιμιοτατα ,απλά το σήμα στο hdmi χανόταν συχνά,έτσι το συνδεσα με οπτική, αξίζουν.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mazos είπε

Τα έχω από πέρυσι στην τηλεόραση,τιμιοτατα ,απλά το σήμα στο hdmi χανόταν συχνά,έτσι το συνδεσα με οπτική, αξίζουν.

Με ARC το είχες; 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mazos είπε

Και μένα το ίδιο φίλε μου

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mazos είπε

1 ώρα πριν, FLIMIT είπε

Και μένα το ίδιο φίλε μου

Το σκεφτόμουν για αγορά για αυτό ακριβώς το λόγο (HDMI ARC) αλλά αν είναι έτσι να μένει το βύσσινο. Με οπτική έχω και είναι και καλή (Crystal Audio)

• Like 1
Δημοσ.

Για χρήση με το μόνιτορ στο γραφείο (ταινίες, μουσική και λίγο console gaming) αξίζει για αντικαταστάτης των αρχαίων μου Creative Inspire T6100;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε

Για χρήση με το μόνιτορ στο γραφείο (ταινίες, μουσική και λίγο console gaming) αξίζει για αντικαταστάτης των αρχαίων μου Creative Inspire T6100;

Εγώ, θα σου έλεγα ναι.

Δημοσ.

θα ηθελα μια βοηθεια για οποιον γνωριζει. αγορασα την συγκεκριμενη ηχομπαρα και εχω προβλημα με το netflix , δεν παιζει καθολου ο ηχος. στα υπολοιπα (καναλια kai youtube ) παιζει κανονικα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ababapanos είπε

θα ηθελα μια βοηθεια για οποιον γνωριζει. αγορασα την συγκεκριμενη ηχομπαρα και εχω προβλημα με το netflix , δεν παιζει καθολου ο ηχος. στα υπολοιπα (καναλια kai youtube ) παιζει κανονικα

Κάνε τον κόπο και διάβασε σχόλια σχετικά με την συγκεκριμένη. Δε θυμάμαι που το είχα δει. Ή εδώ ή στο Σκρουτζ που το είχαν κι άλλοι το θέμα κι απλά άλλαζαν κάτι στις ρυθμίσεις της ΤV κι όλα καλά μετά.

Υγ: Παίδες έχει όντως θέμα το ARC?

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, biovaggoulas είπε

Κάνε τον κόπο και διάβασε σχόλια σχετικά με την συγκεκριμένη. Δε θυμάμαι που το είχα δει. Ή εδώ ή στο Σκρουτζ που το είχαν κι άλλοι το θέμα κι απλά άλλαζαν κάτι στις ρυθμίσεις της ΤV κι όλα καλά μετά.

Υγ: Παίδες έχει όντως θέμα το ARC?

Αν υπάρχει θέμα με το ARC.... Ας μας πούνε όσοι την έχουν γιατί λήγει η προσφορά. 

Δημοσ.

Με οπτική ανοιγοκλείνει η μπάρα με τη τηλεόραση και ελέγχεται η ένταση από το TV Remote? Σε μια Samsung 2.1 που την έχω με οπτική μια χαρά την ελέγχω έτσι...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Με οπτική ανοιγοκλείνει η μπάρα με τη τηλεόραση και ελέγχεται η ένταση από το TV Remote? Σε μια Samsung 2.1 που την έχω με οπτική μια χαρά την ελέγχω έτσι...

Spdif Optic out αυτό είναι; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...