alexandratgk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Καλημερα.Εχω ενα ταμπλετ bitmore 1020.Δε το χρησιμοποιουσα καιρο αλλα τωρα με τηλεκπαιδευση τηλεργασια μου ειναι ακρως απαραιτητο ετσι ωστε να κανει το ενα παιδι τηλεκπαιδευση.Οταν παταω στο συνδεσμο που μας εχουν στειλει μου βγαζει δεν ηταν δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης και δε με αφηνει καν να ανοιξω τη σελιδα. στο webex η στο sch. Υποψιν οτι μπαινω απο ιντερνετ explorer. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
Gatilaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Τσεκαρε εαν εχει σωστη ωρα κ ημερομηνια αρχικα κ δοκιμασε εαν εχει κ κανενα update. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και το λιγο παλιο android που εχει αλλα δοκιμασε για αρχη αυτα.
alexandratgk Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Σωστά ειναι.Το adroid που εχει ειναι πανπαλαιο...4.1.1 θα προσπαθησω εαν παιρνει κατι νεοτερο και βλεπουμε 3 ώρες πριν, Gatilaras είπε Τσεκαρε εαν εχει σωστη ωρα κ ημερομηνια αρχικα κ δοκιμασε εαν εχει κ κανενα update. Ισως βεβαια να παιζει ρολο και το λιγο παλιο android που εχει αλλα δοκιμασε για αρχη αυτα. Ολα σωστα ,ημερομηνία και ωρα.Προσπαθησα να αναβαθμισω το qndroid δε τα κατ;φερα ολες οι ενημερωσεις συστηματος γινονται αυτοματα.Δε ξερω τι αλλο να κανω.
Gatilaras Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μονο εαν βρεις googlαρωντας καμια εκδοση του webex για android 4.1 και την περασεις χειροκινητα αλλα κ παλι με αμφιβολα αποτελεσματα.
Argy800 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αλλα εμένα βγάζει σφαλ!α όταν ανοίγει το βίντεο με android 6 πάντως τσεκαρε στο apk για παλαιότερες εκδόσεις
Argy800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Καλημέρα!το έκανα αλλά με το που πάω να μπω μου ζητάει update..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα