xSense Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Πηρα και εγω το πρωι refund αυτοματως παρόλο που ζητησα το προιον. Συνδεθηκα στο λογαριασμο μου στο saveonit με την διευθηνση Αυστραλιας παρηγγειλα παλι και σε 10 δευτερόλεπτα ειχα τις αδειες μου.
velissarios1 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, xSense είπε Πηρα και εγω το πρωι refund αυτοματως παρόλο που ζητησα το προιον. Συνδεθηκα στο λογαριασμο μου στο saveonit με την διευθηνση Αυστραλιας παρηγγειλα παλι και σε 10 δευτερόλεπτα ειχα τις αδειες μου. Πληρωμή έκανες με κάρτα ή paypal?
xSense Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, velissarios1 είπε Πληρωμή έκανες με κάρτα ή paypal? Paypal παντα. 1
moon1821 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, moon1821 είπε μία από τα ίδια αναμενουμε απάντησαν γρήγορα Dear ....... Thank you for your order. Please find the product activation code for your purchase of Kaspersky Internet Security 3 Devices 2 Years. Please follow the below instruction to download the software and apply the activation code: Activation Code(s): Kaspersky Internet Security 2020 3 Device 2 Yrs Win/Mac/And χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Tip: Disable auto-renewal during installation (Don't enter C/C details). Renew with us yearly and SAVE!
shot00 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μπορώ να κάνω και ανανέωση και σε υπάρχων σύστημα η αφορά μόνο για νέο πελάτη?
taskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Νομιζω μπορείς, σε προηγούμενα post γράφτηκε ότι το έκαναν 44 λεπτά πριν, shot00 είπε Μπορώ να κάνω και ανανέωση και σε υπάρχων σύστημα η αφορά μόνο για νέο πελάτη? 1
velissarios1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις πριν μία ώρα μου έκαναν refund στην αρχική μου αγορά (από 27/11/2020)και έχοντας συνδεθεί στον λογαριασμό μου ξανααγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν στην προνομιακή τιμή της αρχικής προσφοράς. Όλα πήγαν καλά επιτέλους και ο κωδικός έφτασε σε ελάχιστα δευτερόλεπτα!
DrFreeman Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Tι να πούμε κι εμείς οι fans της ESET που δεν βρίσκουμε προσφορά της προκοπής...
moredread Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 58 λεπτά πριν, DrFreeman είπε Tι να πούμε κι εμείς οι fans της ESET που δεν βρίσκουμε προσφορά της προκοπής... https://www.saveonit.com.au/product/eset-internet-security-3-devices-1-yr-email-key per year
taskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, moredread είπε https://www.saveonit.com.au/product/eset-internet-security-3-devices-1-yr-email-key per year Αν αγοράσεις από εδώ πρόσεξε να βάλεις πραγματική διεύθυνση Αυστραλίας για να λάβεις το κλειδί μέσα σε 1’. Ειδάλλως θα περιμενεις 1-2 μέρες όπως την πατήσαμε πολλοί.
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Ποια είναι η διαφορά από την δωρεάν έκδοση;
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Ποια είναι η διαφορά από την δωρεάν έκδοση; https://www.kaspersky.gr/
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 οπότε όχι πολλά πράγματα. εργαλεία όπως το safe money υπάρχουν αρκετά.
andreas1gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, The_Judas είπε οπότε όχι πολλά πράγματα. εργαλεία όπως το safe money υπάρχουν αρκετά. Βλέπεις τι προσφέρει, βλέπεις τις ανάγκες σου, βλέπεις τα οικονομικά σου και αποφασίζεις αν αξίζει να σπαταλήσεις 10,7€ για 2 χρόνια για 3 συσκευές. 1
moredread Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, taskon είπε Αν αγοράσεις από εδώ πρόσεξε να βάλεις πραγματική διεύθυνση Αυστραλίας για να λάβεις το κλειδί μέσα σε 1’. Ειδάλλως θα περιμενεις 1-2 μέρες όπως την πατήσαμε πολλοί. Ευχαριστώ για την συμβουλή, δεν το ήξερα. Οκ και με 2 μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις