gbouros Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 οποτε και να περασεις τον κωδικο ειναι το ιδιο. εγω τον περασα αν και ληγει η αδεια που εχω τον Μαρτιο. (δες 3 ποστ πιο πανω)
northeast Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Τίποτα ακόμα κανένας κωδικός από Παρασκευή.Καμια απάντηση στο Μάιλ που έστειλα,καμία παραγγελία στο λογαριασμό στο σιτε..18.15 τώρα εκεί οπότε να πάω για refund από paypal?
konstantin79 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, northeast είπε Τίποτα ακόμα κανένας κωδικός από Παρασκευή.Καμια απάντηση στο Μάιλ που έστειλα,καμία παραγγελία στο λογαριασμό στο σιτε..18.15 τώρα εκεί οπότε να πάω για refund από paypal? στα spam κοίταξες?
northeast Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, konstantin79 είπε στα spam κοίταξες? Ναι φυσικά . Μήπως που πλήρωσα με paypal που είναι πάνω σε άλλο Μάιλ?
taskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Και γω από Παρασκευή κανένα σημείο ζωής. Κοιταξα και spam τιποτα. Η time zone Αυστραλίας ξεκινά από +8 δλδ 6 ωρες μπροστά από εμάς.
velissarios1 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 και γω με paypal καμια απάντηση ακόμα...έστειλα email μα screenshot από paypal 1
moon1821 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, velissarios1 είπε και γω με paypal καμια απάντηση ακόμα...έστειλα email μα screenshot από paypal μία από τα ίδια αναμενουμε
xSense Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Μια απο τα ιδια, εκανα λογαριασμο στο checkout ( μαλλον λαθος μου αφου διαβασα τον οδηγο μετα ) Εστειλα paypal, και ελαβα το πρωι απαντηση απο αυτους οτι ενω εχουν παρει τα λεφτα δεν εχουν λαβει την παραγγελια (?) , οποτε μου ειπαν σε απαντηση στο paypal αν θελω το προιον ή θελω refund.
alexpaok14 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παντως και εγω με διευθυνση αστραλιας ασχετα αν στο paypal εμφανιζοταν η ελληνικη διεθυνση πηρα των κωδικο πριν καν μου ερθει επιβεβαιωση παραγγελιας!Τοσο αυτοματοποιημενα και σε 1 λεπτο ειχα περασει ηδη την αδεια!Τωρα ισως για εσας αν εχουν απειρες παραγγελιες να αργουν να ελεγξουν ενα-ενα τι να πω αν γινεται χειροκινητα σε εσας! Υ.Γ. Ευχαριστω τον ts για την προσφορα😅 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από alexpaok14
vickjim Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, xSense είπε Μια απο τα ιδια, εκανα λογαριασμο στο checkout ( μαλλον λαθος μου αφου διαβασα τον οδηγο μετα ) Εστειλα paypal, και ελαβα το πρωι απαντηση απο αυτους οτι ενω εχουν παρει τα λεφτα δεν εχουν λαβει την παραγγελια (?) , οποτε μου ειπαν σε απαντηση στο paypal αν θελω το προιον ή θελω refund. Την επικοινωνία αν κατάλαβα την εκανες μεσω site paypal ?Γιατι εγω την εκανα μεσα απο το δικό τους site και τίποτα.Τους έστειλα και απο εξωτερικο μαιλ πριν λίγο. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2020 από vickjim
taskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Τωρα ελπίζουμε για αύριο να τα δουν για να μας στείλουν το κλειδί.
xSense Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vickjim είπε Την επικοινωνία αν κατάλαβα την εκανες μεσω site paypal ?Γιατι εγω την εκανα μεσα απο το δικό τους site και τίποτα.Τους έστειλα και απο εξωτερικο μαιλ πριν λίγο. Ναι μεσω paypal κατευθειαν για καθυστερηση παραλαβης. Απαντησε κατευθειαν εκει η εταιρια. Στα email που ειχα στειλει δεν ελαβα ουτε εγω κατι ακομη. 1
taskon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μπες να το αγοράσεις με διεύθυνση Αυστραλίας https://www.bestrandoms.com/random-address-in-au?quantity=7 θα σου στείλουν σε 5’
Προτεινόμενες αναρτήσεις