Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο πιο φθηνά ναι..

Και μη ξεχνάτε πως αντι για φακους εξτρα στην αρχική αγορά καλύτερα να υπολογιζουμε ενα budget για μια τσαντα, για ενα τριποδο.. που θα ειναι 100% πιο χρήσιμα..

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smaik είπε

Καλημέρα σας! Αν καταλήξω να πάρω πχ μια καινουργια μηχανή D3500 αξίζει με τους 2 κιτ φακούς 18-55 και 70-300 ή με τα ίδια λεφτά τον έναν 18-105? 

Στα ίδια λεφτά με το κιτ δύο φακών που λες, βλέπω να την έχουν και με τον 18-140.

Είναι βολική περίπτωση γιατί δεν αλλάζεις φακό.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!! Με βοηθήσατε πάρα πολύ στην απόφασή μου όπως επίσης και πολλά θέματα που διάβασα που αν το είχα κάνει από την αρχή δεν θα ρώταγα.Επειδή όμως από το διάβασμα δημιουργούνται συνέχεια απορίες έχω μια τελευταία και ελπίζω να μην σας ξαναζαλίσω.Στην ίδια τιμή με την d3500 με φακό 18-140 υπάρχει και αυτή η επιλογή.Ποια η γνώμη σας συγκριτικά?

https://www.giannatosfoto.gr/?product=canon-eos-250d-black-ef-s-18-55mm-f-4-5-6-is-stm-δώρο-φακός-24mm-f-2-8-stm

Η επιλογή του μαγαζιού τυχαία

Δημοσ.
4 ώρες πριν, smaik είπε

Ευχαριστώ πολύ!!! Με βοηθήσατε πάρα πολύ στην απόφασή μου όπως επίσης και πολλά θέματα που διάβασα που αν το είχα κάνει από την αρχή δεν θα ρώταγα.Επειδή όμως από το διάβασμα δημιουργούνται συνέχεια απορίες έχω μια τελευταία και ελπίζω να μην σας ξαναζαλίσω.Στην ίδια τιμή με την d3500 με φακό 18-140 υπάρχει και αυτή η επιλογή.Ποια η γνώμη σας συγκριτικά?

https://www.giannatosfoto.gr/?product=canon-eos-250d-black-ef-s-18-55mm-f-4-5-6-is-stm-δώρο-φακός-24mm-f-2-8-stm

Το ζήτημα δεν είναι αν ζαλισετε εμάς , αλλά αν πάρετε μηχανή τελικά ........

Δημοσ.
4 ώρες πριν, smaik είπε

αρα nikon d3500+18-140 vs canon eos 250d +18-55...

Στην πρώτη περίπτωση παίρνεις ένα καλύτερο φακό, στη δεύτερη ένα καλύτερο (aka με περισσότερες δυνατότητες) σώμα.

Συνήθως αλλάζουμε σώματα και κρατάμε τους φακούς, αλλά πιστεύω βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι όπου αλλάζουν τα mounts και στη nikon με το (νέο) Ζ και στην canon με το rf.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερο το σώμα της 250D σε σχέση με την D3500.

Εχει πιο πολλά μπλιμπλίκια .

Σε τελικό αποτέλεσμα, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ δηλαδή, στο ίδιο επίπεδο είναι , κανείς δεν θα δει διαφορές στον πραγματικό κόσμο .

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Dr_73 είπε

Δεν είναι καλύτερο το σώμα της 250D σε σχέση με την D3500.

Εχει πιο πολλά μπλιμπλίκια .

Σε τελικό αποτέλεσμα, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ δηλαδή, στο ίδιο επίπεδο είναι , κανείς δεν θα δει διαφορές στον πραγματικό κόσμο .

η eos 250d έχει: touch screen, 2πλάσιο maximum iso, οθόνη αφής, wifi, timelapse, 4k video (εστω με περιορισμούς), σπαστή οθόνη, τηλεχειριστήριο, μικρόφωνο stereo, υποδοχή εξωτερικοού μικροφώνου που δεν έχει η d3500. Καλύτερες φωτό με παρόμοιο φακό θα βγάλει ίσως η nikon ανεπαίσθητα όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους.Κατέληξα οριστικά να πάρω την nikonD3500 με φακό 18-140 Απ'ολη την συζήτηση και το διάβασμα κατάλαβα οτι οι διαφορές που μπορει να καταλάβει ο αρχάριος είναι στην Nikon μοντελα D7200 και πάνω και στην Canon D80 και πάνω.Τιμές από 500€ και κάτω είναι συγκεκριμένες οι επιλογές και παρόμοιες.Επειδή λοιπόν υπάρχουν χομπίστες ''nikonάκιδες'' και ''canonάκιδες'' κατέληξα σε nikon με αντικειμενικό κριτήριο τον φακό που θα καλύψει τα πιο πολλά

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελευταία στιγμή πάνω στην παραγελλία άλλαξα γνώμη και πήρα την sony a6000. Δεν ξέρω αν έκανα καλά και το πόσο θα βοηθήσει τον γυιό μου στα πρώτα βήματα της φωτογραφίας αλλά διάβασα καλά σχόλια για την συγκεκριμένη.Ηταν και ευκαιρία σε καλή τιμή (450€). Ηδη έχει ανέβει στα 560

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Με όλες θα κάνει δουλειά. Μια χαρά η α6000. Οι φακοί στις Sony τσιμπανε σε τιμές αν χρειαστει μετά κάποιον ακόμα σε σχέση με nikon/canon που είναι πιο οικονομικοί.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...