NOODLE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, grevoil είπε Ο μόνος λόγος που δεν την τσιμπάω είναι γιατί λέω 1 καμένο Pixel να έχει όλη η διαδικασία θα πάρει τόσο χρόνο που θα έχω ξενερώσει. Πρώτα σου στέλνουν άλλο μόνιτορ και μετά στελνεις το χαλασμένο πίσω. Τσεκαρισεμενο 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, NOODLE είπε Πρώτα σου στέλνουν άλλο μόνιτορ και μετά στελνεις το χαλασμένο πίσω. Τσεκαρισεμενο Ετσι ακριβως μου εχει τυχει εμενα με μονιτορ 500 ευρω. Την ιδια μερα που το στηνω στελνω μηνυμα οτι εχω θεμα και μεσα σε 2 ωρες μου ερχεται email οτι εφυγε καινουριο. Μπαρα μπαμ μπαρα μπιμ μπουμ και ξεμπερδεψα. 2
jmirko15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ετσι ακριβως μου εχει τυχει εμενα με μονιτορ 500 ευρω. Την ιδια μερα που το στηνω στελνω μηνυμα οτι εχω θεμα και μεσα σε 2 ωρες μου ερχεται email οτι εφυγε καινουριο. Μπαρα μπαμ μπαρα μπιμ μπουμ και ξεμπερδεψα. Εμένα πάντως οι Γάλλοι, μου είπαν να τους στείλω το Monitor και όταν το παραλάβουν κτλ τότε ή θα με refund ή θα το replace.. Αυτό έγινε πριν από λίγες μέρες. 1
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Εμένα πάντως οι Γάλλοι, μου είπαν να τους στείλω το Monitor και όταν το παραλάβουν κτλ τότε ή θα με refund ή θα το replace.. Αυτό έγινε πριν από λίγες μέρες. Εμενα απο Ιταλικο amazon εγινε η ολη ιστορια. Δεν ξερω για ποιο λογο σου ειπαν ετσι εσενα απο Γαλλια. Οπως και να εχει το after sales του amazon με οτιδηποτε αλλο υπαρχει στην Ελλαδα ειναι μερα με την νυχτα. 2
jmirko15 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Εμενα απο Ιταλικο amazon εγινε η ολη ιστορια. Δεν ξερω για ποιο λογο σου ειπαν ετσι εσενα απο Γαλλια. Οπως και να εχει το after sales του amazon με οτιδηποτε αλλο υπαρχει στην Ελλαδα ειναι μερα με την νυχτα. Καλά ναι το after sales είναι κομπλέ. Το Ιταλικό ήταν πιο μπάχαλο πάντως.. Μου είχαν στείλει 2 φορές το monitor μετά από 2 μήνες, τους ενημέρωσα και μετά μου λέγανε να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα ΛοΛ..
HERTHAN Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Καλά ναι το after sales είναι κομπλέ. Το Ιταλικό ήταν πιο μπάχαλο πάντως.. Μου είχαν στείλει 2 φορές το monitor μετά από 2 μήνες, τους ενημέρωσα και μετά μου λέγανε να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα ΛοΛ.. Τι να πω ρε φιλε μπορει να συνεβει και να εχει ξανασυμβει σε αλλους και μπορει και σ'εμενα στο μελλον, Με Ελλαδα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν θελω κανενα support σε κανεναν τομεα. Eχω περασει πολλα και γι'αυτο το λεω.
thodoris5321 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τι να πω ρε φιλε μπορει να συνεβει και να εχει ξανασυμβει σε αλλους και μπορει και σ'εμενα στο μελλον, Με Ελλαδα εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν θελω κανενα support σε κανεναν τομεα. Eχω περασει πολλα και γι'αυτο το λεω. Σε κάποιες αντιπροσωπείες (όχι μαγαζιά) στην Ελλάδα έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια και έχω πολύ καλή εμπειρία πιο παλιά από LG. Αυτό αν θέλει κάποιος να αποφύγει και το Ελληνικό μαγαζί και το εξωτερικό από Άμαζον.
Bubs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Παιδια, διαβαζω κριτικές και απο rtings κι απο πελατες αμαζον για τρομερο ghosting. Κανενας που την εχει να μας πει εμπειρια;
atag Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, να ρωτήσω με ΦΠΑ τι παίζει; Δεν βγάζουν τιμολόγιο να έχουμε απαλλαγή ΦΠΑ; Δεν βλέπω να έχει θέση να δώσουμε το δικό μας ΑΦΜ για να βγει τιμολόγιο. Άρα δεν "πατσιζουμε" το ΦΠΑ; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από atag ορθογραφικό λάθος :)
silero Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ευχαριστώ για την ενημέρωση έψαχνα οθόνη με ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Την παρήγγειλα και αναμένω. Δεν έχω ιδέα από οθόνες η σύνδεση μέσω hdmi περιορίζει κάποια δυνατότητα;
jgeorgiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, atag είπε Καλημέρα, να ρωτήσω με ΦΠΑ τι παίζει; Δεν βγάζουν τιμολόγιο να έχουμε απαλλαγή ΦΠΑ; Δεν βλέπω να έχει θέση να δώσουμε το δικό μας ΑΦΜ για να βγει τιμολόγιο. Άρα δεν "πατσιζουμε" το ΦΠΑ; Γνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ πρέπει να κάνεις επαγγελματικό λογαριασμό στο αμαζον και να έχεις ενεργοποιημένες ενδοκοινοτικές συναλλαγές. θα χρειαστεί λίγες ημέρες. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από jgeorgiou
Sakiz105 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Bubs είπε Παιδια, διαβαζω κριτικές και απο rtings κι απο πελατες αμαζον για τρομερο ghosting. Κανενας που την εχει να μας πει εμπειρια; σωστά διαβάζεις. Από τα χειρότερα monitor πραγματικά για τα λεφτά του. Καμία σχέση με την σειρά g7 που φοράει νέο panel VA. (που και εκείνα έχουν θέματα) Από τις κακές γωνίες θέασεις, άσχημα response times, άθλιο overshoot και ghosting, καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως είναι ένα απλό VA panel που προσπαθουν να το πουλήσουν ως "odyssey" σειρά 2
panos7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Να βρίσκαμε και κανενα 32-34αρισε καλη τιμή...εμείς που δεν προλάβαμε την xiaomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα