Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ρε φίλε σε παραδέχομαι.... Πρέπει να περνάς όλη την μέρα σου στο ίντερνετ, ψάχνοντας προσφορές για τους υπόλοιπους!!!

Respect!

• Like 5
Δημοσ.

Μην αρχίσετε τις ερωτήσεις τύπου "αξίζει?" και "αυτή εδώ είναι καλύτερη??1??1".

ΔΕΝ υπάρχει και καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Απλά ΠΑΡΤΕ την αν ψάχνετε οθόνη σε αυτό το μπάτζετ.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vsrs7 είπε

Ρε φίλε σε παραδέχομαι.... Πρέπει να περνάς όλη την μέρα σου στο ίντερνετ, ψάχνοντας προσφορές για τους υπόλοιπους!!!

Respect!

Καλα τα ελεγα εγω!!

Ε κοιτα ψαχνει και για τον ευατο αλλα τον αρεσει κιολας γιατι αν εψαχνε μονο για τους υπολοιπους θα ηταν μλκς.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Τσακαλια την τσιμπησα πριν 3 μερες προσφορα απ'το Ισπανικο Αμαζον στα 249, απ'οτι εχω δει ειναι πολυ δυνατη τσιμπηστε αφοβα οσο προλαβετε!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VaJohn είπε

Τσακαλια την τσιμπησα πριν 3 μερες προσφορα απ'το Ισπανικο Αμαζον στα 249, απ'οτι εχω δει ειναι πολυ δυνατη τσιμπηστε αφοβα οσο προλαβετε!

Και δεν ειπες τιποτα μονοφαγα.

Μολις την εστειλα σε φιλο να την παρει..

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, HERTHAN said:

Και δεν ειπες τιποτα μονοφαγα.

Μολις την εστειλα σε φιλο να την παρει..

Σορι ισα που προλαβα μετα απο λιγα λεπτα εφυγε το στοκ :D

Εδιτ: Μια καρτουλα παιδια να βρουμε λιγο για να ταιριαξει με το μονιτορ, καμια 2060 super- 2070, 2070 super κατι προσφορα :P

Επεξ/σία από VaJohn
Δημοσ.

Ο μόνος λόγος που δεν την τσιμπάω είναι γιατί λέω 1 καμένο Pixel να έχει όλη η διαδικασία θα πάρει τόσο χρόνο που θα έχω ξενερώσει.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, grevoil είπε

Ο μόνος λόγος που δεν την τσιμπάω είναι γιατί λέω 1 καμένο Pixel να έχει όλη η διαδικασία θα πάρει τόσο χρόνο που θα έχω ξενερώσει.

Ενω αμα την παρεις απο εδω νομιζεις πιο γρηγορα θα ξεμπερδεψεις?

• Like 11
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tasosp22 είπε

Ενω αμα την παρεις απο εδω νομιζεις πιο γρηγορα θα ξεμπερδεψεις?

Αν πάρεις LG με 0 pixel ναι, σε μέρες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. 2 φορές μου έχει κάτσει κακό panel.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, grevoil είπε

Ποια διαδικασια δεν θα μεινεις ουτε μερα χωρις οθονη.

Την ιδια κιολας μερα θα σου στειλουν την καινουρια και μετα εχεις εναν μηνα περιθωριο να στειλεις την παλια.

Πας την αλλη στο κουτι της την στελνεις και ξεμπερδεψες.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, grevoil είπε

Αν πάρεις LG με 0 pixel ναι, σε μέρες μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. 2 φορές μου έχει κάτσει κακό panel.

0 πιξελ lg ενα πλαισιο βγαζει που και που και κανενα ακομα μαγαζι  με τις τιμες τους στο θεο.  Εδω για αγορα οθονης δινουμε μαχη να παραλαβουμε σε καμια σωστη τιμη απο τα κωλομαγαζα που εχουμε , ποσο μαλλον να χρειαστεις το support τους και να εισαι καθε μερα στο τηλεφωνο και να εξηγεις στον καθε υπαλληλο τα ιδια και τα ιδια.  Δεν συγκρινεται καν το amazon support με οτιδηποτε υπαρχει στην ελληνικη αγορα 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε

Μην αρχίσετε τις ερωτήσεις τύπου "αξίζει?" και "αυτή εδώ είναι καλύτερη??1??1".

ΔΕΝ υπάρχει και καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. Απλά ΠΑΡΤΕ την αν ψάχνετε οθόνη σε αυτό το μπάτζετ.

Ό,τι καλύτερο με πάνελ VA;

Δεν θα το έλεγα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...