Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, grevoil είπε

Εμένα η TV που πήρα ήρθε με μεταφορική, φίλος του ήρθανε πράγματα με ταξιτζή. Όλοι στο αγώνα αχαχαχα.

Στην κονόμα τρέχουν όλοι φίλε ακόμα και οι πτυχιούχοι. 

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Πέσανε τα κοράκια και την πήρανε. Όπως έγινε και με την Xiaomi (την οθόνη) και ίσως με άλλα προιόντα. Πρέπει τα καταστήματα να βάζουν πλαφόν στις παραγγελίες.

Δε γίνεται να σκάνε οι επιτήδιοι και να αγοράζουν 10-10 τα κομμάτια και μετα να βγάζουν μεροκάματο στις αγγελίες. Χάνεται η ουσία του BF έτσι.

Ξέρω άτομο που αγόρασε αρκετές από αυτές για Internet Cafe,δεν ξέρω πόσες όμως 😂

Επεξ/σία από vaggelis dogas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggelis dogas είπε

Ξέρω άτομο που αγόρασε αρκετές από αυτές για Internet Cafe,δεν ξέρω πόσες όμως 😂

Εδωσε ένα κάρο λεφτά για τα ίντερνετ που θα ανοίξουν σε 7-9 μηνες; έξυπνος πολύ 

Επεξ/σία από Boubis1411
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pinakas0 είπε

Πέσανε τα κοράκια και την πήρανε. Όπως έγινε και με την Xiaomi (την οθόνη) και ίσως με άλλα προιόντα. Πρέπει τα καταστήματα να βάζουν πλαφόν στις παραγγελίες.

Δε γίνεται να σκάνε οι επιτήδιοι και να αγοράζουν 10-10 τα κομμάτια και μετα να βγάζουν μεροκάματο στις αγγελίες. Χάνεται η ουσία του BF έτσι.

Στην καρτέλα του Πλαισίου για τις κάρτες γραφικών, οι περισσότερες budget κάρτες έχουν εξαντληθεί.

Που να μην είχαμε και οικονομική κρίση λόγω κοροδοϊού και οι τιμές να μην ήταν τόσο υψηλές... δεν θα είχε μείνει πραγματικά λέπι για λέπι φέτος.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά αν την παρήγγειλε κάποιος και το μετάνιωσε ή βρήκε κάτι καλύτερο ας μου στείλει πμ γιατί είναι ο,τι ακριβώς χρειάζομαι για ένα χαμηλής κατανάλωσης σύστημα που θέλω να φτιάξω.

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε αμηθει ολοι με παραγγελιες ρε , παλι τα δισεκατομμυρια σε γαλαζιες τσεπες θα πανε. Ουρες ταξι εξω απο κουριερ και ταχυδρομεια.

Επεξ/σία από Deathy
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Εδωσε ένα κάρο λεφτά για τα ίντερνετ που θα ανοίξουν σε 7-9 μηνες; έξυπνος πολύ 

Εμένα για έξυπνος μου κάνει όντως. Γιατί δηλαδή κάποιος που έχει ρευστότητα και αέρα να μην εκμεταλλευτεί μια προσφορά για να επενδύσει στην επιχείρησή του; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, aromeo είπε

Εμένα για έξυπνος μου κάνει όντως. Γιατί δηλαδή κάποιος που έχει ρευστότητα και αέρα να μην εκμεταλλευτεί μια προσφορά για να επενδύσει στην επιχείρησή του; 

Δεν θα ανοίξει τίποτα από ίντερνετ καφέ φίλε το επόμενο 9μηνο.και όταν και αν ανοίξουν πιστεύεις ότι θα πάμε τα μωρά μας στο Ιντερνετ καφέ; Η ότι θα πάνε οι 12-20 να παίξουν; χλωμό πολύ. Εξαλλου μέχρι να γίνει το open η καρτα πιθανόν να πέσει κάτω από 100.  Ήδη στον τσιγκούνη κάνει 140.

132 στον τσιγκούνη η πιο φτηνή. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Δεν θα ανοίξει τίποτα από ίντερνετ καφέ φίλε το επόμενο 9μηνο.και όταν και αν ανοίξουν πιστεύεις ότι θα πάμε τα μωρά μας στο Ιντερνετ καφέ; Η ότι θα πάνε οι 12-20 να παίξουν; χλωμό πολύ. Εξαλλου μέχρι να γίνει το open η καρτα πιθανόν να πέσει κάτω από 100.  Ήδη στον τσιγκούνη κάνει 140.

Εγώ νόμιζα για τις οθόνες ότι έλεγε ο φίλος που ήταν πολύ καλή προσφορά. Η 1650 για internet cafe μου φάνηκε αστεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...