{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Vasika opios to eide xerei oti einai after to 'Pitch Black' alla opos to game 'Escape from Butcher Bay' einai substories kai prin apo to pitch black, opote to cronicles einai to 3 kata seira. ypotheto oti uparxei mellon... And bytheway o Diesel san Riddick g..ei!!! p.s. kai nomizo oti o kainourgios Arnold einai o Rock kai oxi o Diesel... Etsi lene toulaxiston...
Fidelio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Η ταινία αυτή . .. εχμ ! Αφού πήγα και την είδα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ήταν η χειρότερη ταινία που έχω δει εδώ και . . .χρόνια. Φυσικά μέσα από το σύνολο των προτιμήσεών μου. Ρε σεις δεν είχε φτάσει στην μέση η ταινία και παραλίγο να αποκοιμηθώ. Απίστευτα βαρετή , κιτσ ατάκες του Ριντικ , τίποτα το ιδιαίτερο από τεχνικές μάχης, όπως και οι λοιποί ήρωες συμπεριλαμβανόμενου και του ρίντικ δεν έιχαν κανένα μα κανένα ενδιαφέρον ! ???? Ανυπομονούσα να τελειώσει να πάω σπίτι μου για ύπνο. Σημειωτέον οτι ο Vin μου αρέσει ιδιαίτερα για το είδος του, αλλά η ταινία ήταν . . . . ΦΟΛΑ!!!
Lord_Az Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Η ταινία ηταν ψιλοασχετη με τον Vin Diesel....μια συνηθισμενη sci-fi ιστορία...και καπου εκει εβαλαν και τον Ridick.... Δεν εχω ιδεα για το game....παντως με το pitch black δεν ειχε σχέση.. Anyway μάρεσε πολυ..αλλα το τελος ξενερωτο... Ηθελε περισσοτερο Vin Diesel.. .. .. [H ατάκα φιλου μόλις γρατζουνίζουν τον Vin στο μαγουλο......... "Δεν παιζει.....στο ξύρισμα θα το παθε.."] .. .. .. το παλικάρι (ο Vin) ειναι αισχρός ηθοποιός.....αλλα φοβερός για γαμάω και δέρνω.... .. .. .. Ο Vin Diesel ειναι ανώτερος απο τον Arnold.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.