insane74 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Σκέφτομαι να αγοράσω το HUAWEI P40 PRO και θέλω να μάθω από εμπειρίες άλλων Θέλω τα google κόλπα μου και κυρίως 2 : Google Maps με τα αποθηκευμένα σημεία μου Να μπορώ να κάνω cast από το youtube στην τηλεόραση Άρα νομίζω το βασικό μου ερώτημα είναι : Μπορώ να κάνω κάτι κόλπα που βλέπω στο youtube κλπ και να βάλω Google πάνω με προϋποθέσεις : Να τρέχουν κανονικά τα πάντα όπως πχ σε Samsung Να έχω κανονικές ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού του κινητού Ευχαριστώ !
koutsis Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, insane74 είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το HUAWEI P40 PRO και θέλω να μάθω από εμπειρίες άλλων Θέλω τα google κόλπα μου και κυρίως 2 : Google Maps με τα αποθηκευμένα σημεία μου Να μπορώ να κάνω cast από το youtube στην τηλεόραση Άρα νομίζω το βασικό μου ερώτημα είναι : Μπορώ να κάνω κάτι κόλπα που βλέπω στο youtube κλπ και να βάλω Google πάνω με προϋποθέσεις : Να τρέχουν κανονικά τα πάντα όπως πχ σε Samsung Να έχω κανονικές ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού του κινητού Ευχαριστώ ! Ξέχνα το Huawei και πάρε άλλη μάρκα! 2
stel106 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, koutsis είπε Ξέχνα το Huawei και πάρε άλλη μάρκα! τι αλλο να παρουμε που να αξιζει ???? γιατι και γω p20 pro εχω και ειμαι για αλλαγη και απο τι ξερω μονο το P40 pro δεν υποστηριζει google services Κλπ σωστα? γιατι σκεφτομουν και το p30 pro
nickolas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Mην αλλάξετε. Σε λίγους μήνες οι πιθανότητες είναι πως θα έχει λυθεί το θέμα με την Huawei.
stel106 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nickolas είπε Mην αλλάξετε. Σε λίγους μήνες οι πιθανότητες είναι πως θα έχει λυθεί το θέμα με την Huawei. το θεμα ειναι τωρα αξιζει πχ το p40 pro γιατι αν δεν εχει google υπηρεσιες ειναι οντως προβλημα και δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο δυνατο κινητο που να κραταει η μπαταρια τοσο πολυ σαυτα τα χρηματα εκει ειναι το προβλημα
Neural_handshake Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μ αρεσει η huawei κ η συνολικη ποιοτητα της αλλα δεν αγοραζουμε ποτε με την υποσχεση δυνατοτητων που ισως δοθουν 1
SeNNinhA Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, insane74 είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το HUAWEI P40 PRO και θέλω να μάθω από εμπειρίες άλλων Θέλω τα google κόλπα μου και κυρίως 2 : Google Maps με τα αποθηκευμένα σημεία μου Να μπορώ να κάνω cast από το youtube στην τηλεόραση Άρα νομίζω το βασικό μου ερώτημα είναι : Μπορώ να κάνω κάτι κόλπα που βλέπω στο youtube κλπ και να βάλω Google πάνω με προϋποθέσεις : Να τρέχουν κανονικά τα πάντα όπως πχ σε Samsung Να έχω κανονικές ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού του κινητού Ευχαριστώ ! Αυτά που βλέπεις στο YouTube ακυρώνονται μόλις βάλεις την νέα ενημέρωση λογισμικού. Google maps σε εφαρμογή δεν παίζουν. Παίζουν μέσω third party Web. Ούτε YouTube ως εφαρμογή παίζει. Μπορείς να δεις YouTube μέσω καλύτερων εφαρμογών χωρίς διαφημίσεις βέβαια οπότε δεν το θεωρώ θέμα. Cast το τηλεφωνο μπορείς να το κάνεις 1
karnezis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Kανονικα τα παντα κανεις και cast και google maps και ολα.......το κινητο ειναι πυροβολο μην το ψαχνεις. 1
koutsis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, karnezis είπε Kανονικα τα παντα κανεις και cast και google maps και ολα.......το κινητο ειναι πυροβολο μην το ψαχνεις. Google maps πως χρησιμοποιείς ακριβώς;
oldnew Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 25/11/2020 στις 9:44 ΜΜ, insane74 είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το HUAWEI P40 PRO και θέλω να μάθω από εμπειρίες άλλων Θέλω τα google κόλπα μου και κυρίως 2 : Google Maps με τα αποθηκευμένα σημεία μου Να μπορώ να κάνω cast από το youtube στην τηλεόραση Άρα νομίζω το βασικό μου ερώτημα είναι : Μπορώ να κάνω κάτι κόλπα που βλέπω στο youtube κλπ και να βάλω Google πάνω με προϋποθέσεις : Να τρέχουν κανονικά τα πάντα όπως πχ σε Samsung Να έχω κανονικές ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού του κινητού Ευχαριστώ ! Το 1. που ζητάς, ουτε με σφαίρες.. Google maps μπορει να τρέχει, login στη Google για να δεις αποθ σημεία, δεν.. Αμα ειναι να κανεις ταρζανιες σε ακριβό κινητο για να χρησιμοποιήσεις Google, πας σε αλλο κινητό εξαρχής. 1
Racerr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 να παρω ενα καλο τηλ και να κανω ολοκληρη διαδικασια για να περασω πραγματα που θεωρουνται αυτονοητα?ευχαριστω δε θα παρω
ad276 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 25/11/2020 στις 9:44 ΜΜ, insane74 είπε Σκέφτομαι να αγοράσω το HUAWEI P40 PRO και θέλω να μάθω από εμπειρίες άλλων Θέλω τα google κόλπα μου και κυρίως 2 : Google Maps με τα αποθηκευμένα σημεία μου Να μπορώ να κάνω cast από το youtube στην τηλεόραση Άρα νομίζω το βασικό μου ερώτημα είναι : Μπορώ να κάνω κάτι κόλπα που βλέπω στο youtube κλπ και να βάλω Google πάνω με προϋποθέσεις : Να τρέχουν κανονικά τα πάντα όπως πχ σε Samsung Να έχω κανονικές ενημερώσεις ασφαλείας λογισμικού του κινητού Ευχαριστώ ! Εχω το p40 lite και εχω τις εφαρμογες τις google.... Στο google maps οντως δεν δε αφηνει να κανεις login κσι εγω αντ αυτου χρησιμοποιω γισ gps τουλαχιστον το heremaps....Το google maps τρεχει κανονικα αλλα δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις ολες τις δυνατοτητες του. Οι ενημερωσεις ασφαλεισς ερχονται κανονικοτατα..... Στην ουσια το μονο προβλημα ειναι οι χαρτες.Κατα τα λοιπα τα νεα huawei ειναι κατι παραπανω απο αψογα..... Και το cast γινεται κανονικοτατα ακομη και στο youtube vanced που εχω.Αν ομως οι χαρτες ειναι deal bracker θα σου προτεινα το p30 pro.
osfp1978 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 5:42 ΜΜ, SeNNinhA είπε Αυτά που βλέπεις στο YouTube ακυρώνονται μόλις βάλεις την νέα ενημέρωση λογισμικού. Google maps σε εφαρμογή δεν παίζουν. Παίζουν μέσω third party Web. Ούτε YouTube ως εφαρμογή παίζει. Μπορείς να δεις YouTube μέσω καλύτερων εφαρμογών χωρίς διαφημίσεις βέβαια οπότε δεν το θεωρώ θέμα. Cast το τηλεφωνο μπορείς να το κάνεις Εμενα μου εχουν ερθει ενημερωσεις λογισμικου και ασφαλειας χωρις να πειραχτει τιποτα.
Giorgos17589 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Στις 26/11/2020 στις 11:34 ΠΜ, stel106 είπε το θεμα ειναι τωρα αξιζει πχ το p40 pro γιατι αν δεν εχει google υπηρεσιες ειναι οντως προβλημα και δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο δυνατο κινητο που να κραταει η μπαταρια τοσο πολυ σαυτα τα χρηματα εκει ειναι το προβλημα P30 pro... Αν βρεις και το p30 pro new edition σαν πιο φρεσκο (εχουν διαφορα μονο στην μνημη π ειναι ufs 3.0 εναντι 2.1)...αρα κ ενα χρονο παραπανω αναβαθμισεις (λογικα) ακομα καλυτερα. Εχω το p30 pro και μ βγαζει 2 μερες μπαταρια
nekmaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Εχω το p40 pro από το καλοκαίρι. Το τηλέφωνο απλά δεν υπάρχει. Τα gsm μπορείς να τα βάλεις. Πρέπει να κάνεις downgrade το λογισμικό σε android 10 και να επανέλθεις μέσω hi suite. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία. Υπάρχουν πάρα πολλές εφαρμογές που μπορείς να βάλεις και η βάση εμπλουτίζεται συνεχώς. Η κάμερά του είναι από άλλο πλανήτη. Μπορείς να κατεβάσεις το apkpure και να βάλεις εφαρμογές από εκεί. Οι τραπεζικές εφαρμογές μόνο δεν είναι διαθέσιμες (winbank). Η eurobank υπάρχει. Δεν έχω βρει τον τρόπο να πληρώνω ανέπαφα με revolut. Αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα