Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θελω να βαλω δοσεις μεσω τραπεζης(δανειοδοτηση οχι πιστωτικη) στον κοτσοβολο για  το iphone 12 pro που ειναι να το κανω δωρο την πρωτοχρονια! Αυτη την στιγμη δεν ειναι διαθεσιμο και θα το παραλαβω οταν παραλαβουν και αυτοι! Τους εχω παρει 4 φορες τηλεφωνο + οτι εχω μιλησει και live στο chat ολες τις φορες με διαφορετικο ατομο μιλησα για να τους ρωτησω το εξης. Αν μεχρι πρωτοχρονια δεν μ εχει ερθει το κινητο, αν γινεται να κανω ακυρωση της παραγγελιας να μην παραλαβω και προφανως να ακυρωθει και το δανειο. Επισης μεχρι τοτε θα εχω δωσει και μια δοση! Ολοι μου ειπαν οτι ναι φυσικα και γινεται ακυρωση, δεν παραλαμβανω, ακυρωνεται το δανειο και μ επιστρεφετε πισω και η δοση...Γενικα με τετοια πραγματα ειμαι καχυποπτος γιατι αυτα ειναι τα "ψιλα γραμματα" στα χαρτια που υπογραφεις...Πιστευευτε οτι γινεται να ακυρωθει ενα δανειο τραπεζης εφοσος εχει ξεκινησει να τρεχει? 

Με συγχωρειτε για το μεγαλο κειμενο :)

Επεξ/σία από tselehub
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι γινεται το εκανα εγω με μια φωτογραφικη μηχανη που ενω αρχικα την ειχα βαλει με δοσεις και μου βγαινε να πληρωσω 200 ευρω παραπανω την ακυρωσα και την αγορασα μετρητοις,στο μεταξυ το δανειο ειχε εγκριθει απο την τραπεζα ,βεβαια εγω δεν ειχα πληρωσει δοση

Επεξ/σία από czarjuly
Δημοσ.

Nα ξερεις οτι αν βαλεις δοσεις και ακυρώσεις, το συνολικο ποσον δεν φευγει απο την καρτα σου με την μια, αλλα με οσες δόσεις εβαλες, δηλαδή μάθε μηνα γράφει πχ 100 ευρύ χρέωση, 100 ευρω αντιλογισμος.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Nα ξερεις οτι αν βαλεις δοσεις και ακυρώσεις, το συνολικο ποσον δεν φευγει απο την καρτα σου με την μια, αλλα με οσες δόσεις εβαλες, δηλαδή μάθε μηνα γράφει πχ 100 ευρύ χρέωση, 100 ευρω αντιλογισμος.

Νομιζω πως καταλαβα τι λες, αυτο εμενα σε τι με επιβαρυνει?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tselehub είπε

Νομιζω πως καταλαβα τι λες, αυτο εμενα σε τι με επιβαρυνει?

Δεσμεύει το υπολοιπο της καρτας και δεν μπορείς είτε να αγοράσεις, ειτε να βαλεις αλλες δοσεις για αλλο προϊόν. βεβαια μηνα με τον μηνα το υπόλοιπο της καρτας αυξάνει, και αν μιλάμε για τετοια ποσα, στην ουσια το πρώτο εξάμηνο η καρτα αχρηστεύετε, 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aφου δε το εγραψε κανεις ας το γραψω εγω,κουμαντο στη τσεπη σου δε κανει κανενας αλλα εγω θα το τριπλοσκεφτομουνα να κανω δοσεις με τον Κοτσοβολο και να μπλεξω με τραπεζες(απο οτι καταλαβα δεν εχεις πιστωτικη) για ενα κινητο,ασε που οι οροι τετοιων δανειων δεν ειναι ας το πω ευγενικα οι καλυτεροι για σενα,εχεις υπολογισει το συνολικο ποσο που πρεπει να δωσεις?

Επεξ/σία από greengr21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ποιο εξαμηνο μιλάς? Εχουν βαλει ατοκες δοσεις μεχρι 30 του μηνα...οποτε καταλαβαινεις...happy 2035 🤣🤣

Σοβαρά τώρα, ίσχυει αυτο που λες σίγουρα? Τί σχέση εχει το υπόλοιπο τις κάρτας?

EDIT: Δοσεις στον κοτσοβολο βαζω χρονια τωρα, απο διαφορες συσκευες που εχω παρει για το σπιτι, μεχρι και ακριβή φωτογραφική...Ολα ηταν με τοκο, τωρα μεχρι τις 30 δν εχουν τοκο στα iphone για αυτο με εψησε.

Επεξ/σία από tselehub
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tselehub είπε

Για ποιο εξαμηνο μιλάς? Εχουν βαλει ατοκες δοσεις μεχρι 30 του μηνα...οποτε καταλαβαινεις...happy 2035 🤣🤣

Σοβαρά τώρα, ίσχυει αυτο που λες σίγουρα? Τί σχέση εχει το υπόλοιπο τις κάρτας?

Παραπάνω αναφέρομαι σε αγορά με πιστωτική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Παραπάνω αναφέρομαι σε αγορά με πιστωτική.

Οχι οχι, δοσεις μεσω τραπεζης ειναι(δανειοδοτηση)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greengr21 είπε

προσημειωση να υποθεσω ζητανε TS?

οχι, κανεις την παραγγελια τι θελεις να αγορασεις και ποσες δοσεις, την αλλη μερα απανταει η τραπεζα με "ναι" η "οχι" η θελουμε "τοσα" προκαταβολη για να προχωρησουμε στην ολοκληρωση και μετα πεφτουν οι υπογραφες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tselehub είπε

Οχι οχι, δοσεις μεσω τραπεζης ειναι(δανειοδοτηση)

Αυτο ειναι ακομα χειρότερο, περίμενε να κυκλοφορήσει και το παίρνεις τον Ιανουάριο φρβρουαριο, δεν ειναι δα και πλυντήριο να πεις θα τα πλένω στο χέρι και δεν αντέχω μέχρι τοτε:)

αφηνω βεβαια στην άκρη οτι θα δωσεις και το κατι τοις στις τραπεζες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Αυτο ειναι ακομα χειρότερο, περίμενε να κυκλοφορήσει και το παίρνεις τον Ιανουάριο φρβρουαριο, δεν ειναι δα και πλυντήριο να πεις θα τα πλένω στο χέρι και δεν αντέχω μέχρι τοτε:)

αφηνω βεβαια στην άκρη οτι θα δωσεις και το κατι τοις στις τραπεζες

Απλά το βλεπω σαν μεζεδακι τωρα που το δινουν χωρις ΤΟΚΟ. Εχω πληρωσει καμερα 900+300Ε ΤΟΚΟ!!!! Αυτη την φορα μονο τα εξοδα τραπέζης εχει 30Ε ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο εξτρα χρεωσεις πανω στην τιμη του!

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tselehub είπε

Απλά το βλεπω σαν μεζεδακι τωρα που το δινουν χωρις ΤΟΚΟ. Εχω πληρωσει καμερα 900+300Ε ΤΟΚΟ!!!! Αυτη την φορα μονο τα εξοδα τραπέζης εχει 30Ε ΤΙΠΟΤΑ αλλο απο εξτρα χρεωσεις πανω στην τιμη του!

Τα εξοδα φακελου δεν ειχαν κριθει παρανομα?

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...