tollisth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Καλή η τιμή για τον συγκεκριμένο https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/sandisk-ssd-extreme-portable-500gb-gkri_3096734
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tollisth είπε Καλή η τιμή για τον συγκεκριμένο https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/sandisk-ssd-extreme-portable-500gb-gkri_3096734 Υπάρχει και αυτό σε καλή τιμούλαααααααα..... WD SSD My Passport Go 500GB Μπλε - 59,90 € https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-ssd-my-passport-go-500gb-mple_3262073 Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από IcemanGr71
tollisth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Υπάρει και αυτό σε καλή τιμούλαααααααα..... WD SSD My Passport Go 500GB Μπλε - 59,90 € https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/eks-skliroi-diskoi/wd-ssd-my-passport-go-500gb-mple_3262073 Ναι και αυτό είναι καλο το είδα αλλα υστερεί πολύ σε επιδόσεις για ssd
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tollisth είπε Ναι και αυτό είναι καλο το είδα αλλα υστερεί πολύ σε επιδόσεις για ssd Εξωτερικός είναι.... μια χαρά... δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ταχύτητας.... έχω συνδέσει ένα WD SSD My Passport Go 500GB με το PS4 Pro .... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από IcemanGr71
tollisth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Εξωτερικός είναι.... μια χαρά... δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ταχύτητας.... έχω συνδέσει ένα WD SSD My Passport Go 500GB με το PS4 .... Εξαρτάτε τι θέλεις να κάνεις σε 4k editing η αναπαραγωγή 4k περιεχομένου καταλαβαινεις διαφορά 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Εξωτερικός είναι.... μια χαρά... δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά ταχύτητας.... έχω συνδέσει ένα WD SSD My Passport Go 500GB με το PS4 .... Ρε φίλε τι διαφορά ταχύτητας να καταλάβεις σε μία κονσόλα με usb 2.0 θύρα; Όταν καταλάβεις για ποιο πραγματικά λόγο έχουν βγει οι εξωτερικοί ssd τότε έλα να μιλήσουμε για ταχύτητες...
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, nosmtx είπε Ρε φίλε τι διαφορά ταχύτητας να καταλάβεις σε μία κονσόλα με usb 2.0 θύρα; Όταν καταλάβεις για ποιο πραγματικά λόγο έχουν βγει οι εξωτερικοί ssd τότε έλα να μιλήσουμε για ταχύτητες... Λες να μην ξέρω τη διαφορά ταχύτητας usb 3 από usb 2 ???? Απλά για κανονική χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά..... Και στο pc (usb 3.0) και στο κινητό που τον συνδέω (έχω 2 WD SSD Go 500GB - από amazon.de στα 50€ τον ένα) ... δεν θα καταλάβαινα διαφορά ακόμα και αν είχα τον SanDisk SSD Extreme... Τώρα αν θες 4K κτλ... πιστεύω ότι τα 500GB είναι λίγα.... Εγώ μιλώ για τον μέσο χρήστη.... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από IcemanGr71
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Λες να μην ξέρω τη διαφορά ταχύτητας usb 3 από usb 2 ???? Απλά για κανονική χρήση δεν θα καταλάβεις διαφορά..... Και στο pc και στο κινητό που τον συνδέω .... δεν θα καταλάβαινω διαφορά από και αν είχα τον SanDisk SSD Extreme... Τώρα αν θες 4K κτλ... πιστεύω ότι τα 500GB είναι λίγα.... Εγώ μιλώ για τον μέσο χρήστη.... Επειδή μάλλον δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς θα σου πω ένα απλό παράδειγμα... Έλα να μου κάνεις 6k video rendering στο macbook pro μου με τον sandisk και έλα να μου κάνεις με τον samsung x5 μου και μετά πες μου για ταχύτητες.... Η μέρα με την νύχτα... Οι εξωτερικοί φορητοί ssd δεν έχουν έρθει για να καλύψουν ως μέσο αποθήκευσης για έναν απλό χρήστη... Έχουν έρθει για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του χρήστη που χρειάζεται το εξαιρετικά μεγάλο bandwith για να κάνει σωστά την δουλειά του χωρίς να του σπάνε τα νεύρα... Άρα επομένως ο μέσος χρήστης δεν θα πάει σε εξωτερικό ssd αλλά σε έναν απλό εξωτερικό σκληρό αφού σε αυτά τα λεφτά βρίσκει πενταπλάσιο χώρο... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nosmtx είπε Επειδή μάλλον δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς θα σου πω ένα απλό παράδειγμα... Έλα να μου κάνεις 6k video rendering στο macbook pro μου με τον sandisk και έλα να μου κάνεις με τον samsung x5 μου και μετά πες μου για ταχύτητες.... Η μέρα με την νύχτα... Οι εξωτερικοί φορητοί ssd δεν έχουν έρθει για να καλύψουν ως μέσο αποθήκευσης για έναν απλό χρήστη... Έχουν έρθει για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του χρήστη που χρειάζεται το εξαιρετικά μεγάλο bandwith για να κάνει σωστά την δουλειά του χωρίς να του σπάνε τα νεύρα... Άρα επομένως ο μέσος χρήστης δεν θα πάει σε εξωτερικό ssd αλλά σε έναν απλό εξωτερικό σκληρό αφού σε αυτά τα λεφτά βρίσκει πενταπλάσιο χώρο... Μπράβο σου... Εγώ που θέλω εξωτερικό που τον βάζω στη τσέπη μου ή στη τσάντα μου χωρίς να εχω τον φόβο να μου "χτυπήσει" ο δίσκος.. μου κάνει τη δουλειά του... Τον καθένα όπως τον βολεύει.... Προτιμώ ταχύτητα, αντοχή, μέγεθος του ssd από τη χωρητικότητα του μηχανικού... Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από IcemanGr71 2
tollisth Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Τον κατέβασε και ο Κωτσοβολος στην ιδια τιμή αλλά συν 3 ευρώ μεταφορικά
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Μπράβο σου... Εγώ που θέλω εξωτερικό που τον βάζω στη τσέπη μου ή στη τσάντα μου χωρίς να εχω τον φόβο να μου "χτυπήσει" ο δίσκος.. μου κάνει τη δουλειά του... Τον καθένα όπως τον βολεύει.... Αν το πας έτσι και το στικάκι μου που είναι 256gb και χωράει ακόμα και στο πορτοφόλι μου την ίδια δουλειά κάνει... Ακόμα άστοχη βλέπω την τοποθέτησή σου...
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nosmtx είπε Αν το πας έτσι και το στικάκι μου που είναι 256gb και χωράει ακόμα και στο πορτοφόλι μου την ίδια δουλειά κάνει... Ακόμα άστοχη βλέπω την τοποθέτησή σου... Πλάκα κάνεις ε??? Μου συγκρίνεις στικάκι με εξωτερικό ssd... Το ένα σέρνεται το άλλο πετάει... Με τη λογική σου τότε όσοι αγοράζουν εξωτερικό ssd ασχολούνται με video rendering κτλ... Γιατί δεν μπορείς να δεχθείς ότι ο κάθε χρήστης έχει και διαφορετικές απαιτήσεις????
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, IcemanGr71 είπε Πλάκα κάνεις ε??? Μου συγκρίνεις στικάκι με εξωτερικό ssd... Το ένα σέρνεται το άλλο πετάει... Με τη λογική σου τότε όσοι αγοράζουν εξωτερικό ssd ασχολούνται με video rendering κτλ... Γιατί δεν μπορείς να δεχθείς ότι ο κάθε χρήστης έχει και διαφορετικές απαιτήσεις???? Εγώ κάνω πλάκα ή εσύ που λες ότι "ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά στην ταχύτητα"; Τα 130mb/s write/read σε στικάκι από πότε είναι σύρσιμο;
IcemanGr71 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, nosmtx είπε Εγώ κάνω πλάκα ή εσύ που λες ότι "ο μέσος χρήστης δεν θα καταλάβει διαφορά στην ταχύτητα"; Τα 130mb/s write/read σε στικάκι από πότε είναι σύρσιμο; Ακόμα κάτι άλλο.. The PlayStation 4 Slim has 2 USB 3.1 Gen 1 (same as USB 3.0) ports, on the front panel of the unit. The PlayStation 4 Pro has 3 USB 3.1 Gen 1 (same as USB 3.0) ports, 2 on the front panel, 1 on the back.
Vsrs7 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, nosmtx είπε Αν το πας έτσι και το στικάκι μου που είναι 256gb και χωράει ακόμα και στο πορτοφόλι μου την ίδια δουλειά κάνει... Ακόμα άστοχη βλέπω την τοποθέτησή σου... Κι εγώ που είμαι μέσος χρήστης, θα προτιμήσω έναν ssd, από έναν μηχανικό για τους ίδιους λόγους. Άλλη τιμή το στικάκι, άλλες ταχύτητες , άσε που μπορεί και να το χάσεις. Εγώ προσωπικά στο στικάκι που έχω για μεταφορα αρχείων, βλέπω τεράστιες διαφορές στην ταχύτητα από τον ssd μου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα