arisg90 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Εμφανιστηκε στον τοιχο μου η γνωστη σπαμ δημοσιευση με τις φωτογραφιες και λινκ που δειχνουν παπουτσια nike με 90% εκπτωση και tag καμια 20αρια φιλους. Προτου σβησω ολες τις εικονες ζητησα να κανουν αναφορα στη δημοσιευση.Τωρα δεν μπορω να περιηγηθω στο facebook στο κινητο.Εμφανιζεται μια γκρι σκια,οπως οταν βγαινουν καποιες ειδοποιησεις πανω σε καποια σαιτ, και δεν συνεχιζεται το σκρολαρισμα. Εστειλα μηνυμα στο facebook αλλα τιποτα.Δεν εχω βρει ειδοποιηση οτι ειμαι "τιμωρημενος" κτλ.
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 ^Αυτο. Και κανε unfriend και block την "ιδιοφυια" που σε εκανε tag για να τελειωνεις. Μετα κανε εκκαθαριση της cache της εφαρμογης του fb και δοκιμασε να ξαναμπεις απο εκει.
arisg90 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Απ το browser με ανακατευθυνει εδω https://m.facebook.com/si/actor_experience/actor_gateway/nt/?flow_id=...........(καποια νουμερα). Και ειναι λευκη σελιδα.Αλλαξα κωδικο,εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη.Τιποτα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2020 από arisg90
jim_p Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2020 Μηπως η δημοσιευση με το σπαμ εγινε απο το δικο σου λογαριασμο?
arisg90 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Ναι,δεν το διατυπωσα σωστα.Απο τον δικο μου λογαριασμο εγινε.
Lewnidas1995 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/11/2020 στις 3:30 ΜΜ, arisg90 είπε Ναι,δεν το διατυπωσα σωστα.Απο τον δικο μου λογαριασμο εγινε. Φίλε μου έχω το ίδιο πρόβλημα με το link που αναφέρεις εδώ κ 2 μέρες. Τελικά σου έφτιαξε το πρόβλημα μόνο του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα